Hangi burç insanı ile sevgili olunur? Hep sevgili olunmaz, uzak durulmalı falan peki hangisi ile sevgili olunur?

Hangi burç insanı ile sevgili olunur? Hep sevgili olunmaz, uzak durulmalı falan peki hangisi ile sevgili olunur?

Astrolojinin genelleme olarak bakılması ne üzücü. Deseler ki oğlaklardan uzak durun diye masum olanın ne suçu var? Şunu herkes bilmelidir ki doğum haritası gezegen açıları evler var. Ayrıca sadece astrolojik değil çevresel faktörlerden de kaynaklı insanın karakteri şekilleniyor. Sonuç olarak insan öğrenmeye açık bir varlıktır diğer canlılar gibi. Çocuklukta veya gençliğinde ne yaşıyorsa karakteri öyle şekillenir bunu da 30 yaşlarındaki birinden daha net görürsünüz.
Kova ve aslanla. Bide eğer seni seviyorsa boğa, başak ve oğlak
Cevap
10Cevap
İnsanın karakterini burçlar tayin etmez gadası
burçlara göre seçmiyorum ben asla
Eğer ona karşı nasıl iletişim kuracağını ve davranacağını bilirsen yengeç burcu seni havalarda uçurur 😉
Burçları bu konulara pek baglamiyorum bu kişiden kişiye göre değişir karakter meselesi
Karakteri düzgün olsun da, gerisi pek önemli değil.
İkizlerim mümkünse yaylar mahallemden bile geçmesin 😊
Karakteri iyi olsun ya ben zaten burçlarla ilgilenmiyomm
Kadın olarak yengeç kadını erkek olarak hiçbiri özellikle balık yengeç Akrep koç Yay erkeği tehlikelidir
karakteri iyi olsun yeter bence burç pek önemli değil oğlak veya yengeç veya aslanlarr
T. akiip atar mısın 😊 lütfen
Şimdiden tşkler 😎👍
Nedenini dicem
Kafa yokki çalışsın 🤣😜
Terazi ikizler olabilir yengeç ve akrep evlerden Irak
Akrep burcu oldugum icin Akrep jfjfkf
Yengeç - kova - akrep - yay
Başakla olunur
Senin burcun ne musti
Balık
Hmmm balık başak
Olur mu analjz et bakım
Bu iki burcun aşk hayatı uyumu dengeli olacaktır. Balık burcu erkeğinin duygusallığı ve başak burcu kadını akılcılığı her zaman aşklarını ayakta tutacaktır. Birlikte aşklarını mutlu bir evliliğe taşıyabilirler. Balık burcu erkeği her zaman başak burcu kadını için aşk hayatında ağlayabilecek bir omuz olacaktır. Al aşkısı
Balık burcu koç yükseleni ile başak burcu terazi yükseleni onu yap skskks
Balık burcu Koç yükseleni bir erkekle Başak burcu Terazi yükseleni bir kız başta acayip çekilirler birbirlerine ama sonra işler karışır kız detaycı adam dağınık kız planlı adam anlık yaşar ama biri diğerini toparlarsa şiir gibi ilişki olur yoksa savaş alanı olur ikisi de birbirine sabrederse yürür yoksa harcanır gider
Teraziler uzak dursunda benden
Kdkdkdkdk nedenn
Kesinlikle akrep
Net !!! Boğa diyorum
akrep skdkjsj
Aslan.
Koç.
Bilmiyorum ama kendimden düşünerek oğlak diyorum
Oğlakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?