Astroloji & Burçlar Hangi burç nasıl sevilmek ister, kime aşık olur? scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 🌼 Güncellemeler+1 yıl Vay vayyy vay süper soru seçilmiş 😂🙋🏻♀️ bazen saçma soru sorsam bile süper soru seçiliyor nice niceee 😂👀 Hangi burç nasıl sevilmek ister, kime aşık olur? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu en sevgi dolu burç tabi ki de... çünkü aşkı çok iyi bilir ve duygusal bir burçtur.. sevdiği zaman tam sever 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Ama bunlar çok tatlı yaa😇 boğa burçlarıdır sevgi yoksa nefes de yok bize 😂 2 4 Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Hangi burç sevilmek ister diye okudum ya 🤭🤭 hoyrat seviyoruz biz ağzını yüzünü sıka sıka falan sevgi bombardımanına tutuyoruz 😂 haliyle karşıdan da bekliyoruz sonra Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😂 hahaha Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl Bu nasil sevgiii 🤭 Yorumla Gzz00 Boğa +1 yıl Ben de bilmiyorum 🤷🏻♀️ kıymet bilenini bulamadık henüz Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 Terazi +1 yıl Teraziyim bebek gibi sevilmek istiyorum ama burçla alakasını arıyorum şu an 😂 2 1 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😂 boş ver alakasini aramaa hahaha Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% İkizler +1 yıl Ilgi ile sevilmek isteriz . Kime aşık olacağımızı kestiremiyorduk şükür artık aşık olmuyoruz xjzbxj (Boğa burcu ) 😃 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% Koç +1 yıl Biri beni sevsin candan hani burç olursa olsun 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi nasıl sevilmek ister acep 😃 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlaklar delicesine ilgi ister bence 🖤 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Terazi +1 yıl Teraziyim Benim gibi olsun benim gibi sevsin yeter 0 0 Yorumla
nazcıksadece Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Oğlak +1 yıl İkizler burcu aşk heycan biraz da entrika sever 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç burcu en sevgi dolu burç tabi ki de... çünkü aşkı çok iyi bilir ve duygusal bir burçtur.. sevdiği zaman tam sever
Ama bunlar çok tatlı yaa😇 boğa burçlarıdır sevgi yoksa nefes de yok bize 😂
Hangi burç sevilmek ister diye okudum ya 🤭🤭 hoyrat seviyoruz biz ağzını yüzünü sıka sıka falan sevgi bombardımanına tutuyoruz 😂 haliyle karşıdan da bekliyoruz sonra
😂 hahaha
Bu nasil sevgiii 🤭
Ben de bilmiyorum 🤷🏻♀️ kıymet bilenini bulamadık henüz
Teraziyim bebek gibi sevilmek istiyorum ama burçla alakasını arıyorum şu an 😂
😂 boş ver alakasini aramaa hahaha
Ilgi ile sevilmek isteriz . Kime aşık olacağımızı kestiremiyorduk şükür artık aşık olmuyoruz xjzbxj (Boğa burcu ) 😃
Biri beni sevsin candan hani burç olursa olsun
Terazi nasıl sevilmek ister acep 😃
Oğlaklar delicesine ilgi ister bence 🖤
Teraziyim Benim gibi olsun benim gibi sevsin yeter
İkizler burcu aşk heycan biraz da entrika sever
Balık yengeç
Akrep im ne istiyorum belli değil
Balık Çook ister
herkes ister :D