yok mu
Rüyamda hiç tanımadığım bir adamla evlendiğimi gördüm üstelik Türk değildi ve benden yaşça küçüktü?
yok mu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün gece 12 Nisan terazi dolunayi gecesiydi. Dolunay gecesinin ilk günleri insanlar haberci rüyalar görürler ve 12 Nisan terazi dolunayi, "geçmiş iliskiler, yeni sayfalar, hayatının değişmesi" olarak adlandırıldı. Bu dönemde insanlar geçmiş iliskisi ile yüzleşir, çözülmemiş konuyu cözer, bazi insanlari hayatindan cikarabilir ya da hayatına yeni kişiler ekleyebilir. Bende rüya yorumu yapabiliyorum ayrica falciyım eger rüyanı detayli anlatirsan sana yorum yapabilirim. Ama genel olarak rüyanda hayatına yeni birisi gideceğinden ve onunla ciddi bir ilişkiye yelken açacağından bahsediyor
Rüyamı şu anda tam olarak hatırlamıyorum. Tek hatırladığım kısım başka bir şehirdeyim hatta başka bir ülkede ama neresi olduğunu bilmiyorum. Genç bir adam şu an benim yaşımda gibi (25-26 en fazla) onunla yemeğe çıkıyorum bir oğlu var bense 30’lu yaşlarda bir kadınım. Daha fazlası vardı ancak hatırlamıyorum. Gün içinde eski sevgilimi unutmak istemiştim peşinde koşmaktan artık vazgeçmeyi dilemiştim acaba o yüzden mi böyle bir rüya gördüm? Ve şunu da sormak istiyorum terazi dolunayı hala devam ediyor mu?
Benimle evleneceksin o zaman 😁😂😂
O niyeymis canım
Dediklerin bana uyuyor
Hahahahahqhqhq
Cevap
6Cevap
anlamı yok rüyaların
Bende sürekli bazen tanıdıgım bazen de tanımadıgım biriyle evlendiğimi görüyorum
Herhalde evleniyoruz kanka😂
Banada evlenemicez gibi geliyo tam tersi çıkıcak gibi 😅
Sende kedi seviyorsun benim gibi hsjeje kedilerimiz olur bir sürü evimizde 😂😂
Evet benim var 3 tane 😄
Tabiri şu... çeyizini hazırla bu ekonomide anca 5yilda hazır olur😅
😂😂 gülümsettin beni
😂😂😂
Bu arada semek yukseksin
Anlamadım?
Demek yukseksin
Ne konuda yükseğim
Dilersen anlatirim