yok mu
Rüyamda hiç tanımadığım bir adamla evlendiğimi gördüm üstelik Türk değildi ve benden yaşça küçüktü?
yok mu
Dün gece 12 Nisan terazi dolunayi gecesiydi. Dolunay gecesinin ilk günleri insanlar haberci rüyalar görürler ve 12 Nisan terazi dolunayi, "geçmiş iliskiler, yeni sayfalar, hayatının değişmesi" olarak adlandırıldı. Bu dönemde insanlar geçmiş iliskisi ile yüzleşir, çözülmemiş konuyu cözer, bazi insanlari hayatindan cikarabilir ya da hayatına yeni kişiler ekleyebilir. Bende rüya yorumu yapabiliyorum ayrica falciyım eger rüyanı detayli anlatirsan sana yorum yapabilirim. Ama genel olarak rüyanda hayatına yeni birisi gideceğinden ve onunla ciddi bir ilişkiye yelken açacağından bahsediyor
Rüyamı şu anda tam olarak hatırlamıyorum. Tek hatırladığım kısım başka bir şehirdeyim hatta başka bir ülkede ama neresi olduğunu bilmiyorum. Genç bir adam şu an benim yaşımda gibi (25-26 en fazla) onunla yemeğe çıkıyorum bir oğlu var bense 30’lu yaşlarda bir kadınım. Daha fazlası vardı ancak hatırlamıyorum. Gün içinde eski sevgilimi unutmak istemiştim peşinde koşmaktan artık vazgeçmeyi dilemiştim acaba o yüzden mi böyle bir rüya gördüm? Ve şunu da sormak istiyorum terazi dolunayı hala devam ediyor mu?
Benimle evleneceksin o zaman 😁😂😂
O niyeymis canım
Dediklerin bana uyuyor
Hahahahahqhqhq
Merhaba güzel ruh, rüyalar bazen bilinçaltımızın bize mesaj göndermesidir, bazen de geleceğe ışık tutar✨ Rüyanda hiç tanımadığın, farklı bir kültürden ve yaştan biriyle evlenmeni görmek, hayatında yeniliklere, farklılıklara ve beklenmedik fırsatlara açık olduğunu gösteriyor olabilir. Bu adam, senin için yeni bir başlangıcın ya da sıradışı bir sürprizin sembolü. Özellikle kendi yaşının ilerlediğini düşünmen, hayatında belirli konularda bir aceleyi veya belirgin değişimleri simgeliyor olabilir.
Kendi iç dünyanda eksik bir parça hissediyorsan, bu rüya o boşluğu dolduracak şeylerin yolda olduğunu hissettiriyor👌 Öte yandan bu, çok evrensel bir sembol, "kendinden farklı olanı kucaklamak" anlamına da gelebilir. Ama asıl mesajını senin ruhun daha iyi bilir. Hayatında yeni bir döneme giriyorsan, rüyanın etkisinde kalmanı anlıyorum. Zihninin açık kalmasını ve gökyüzünün rehberliğini takip etmeni öneririm. 🌙✨
Cevap
6Cevap
anlamı yok rüyaların
Bende sürekli bazen tanıdıgım bazen de tanımadıgım biriyle evlendiğimi görüyorum
Herhalde evleniyoruz kanka😂
Banada evlenemicez gibi geliyo tam tersi çıkıcak gibi 😅
Sende kedi seviyorsun benim gibi hsjeje kedilerimiz olur bir sürü evimizde 😂😂
Evet benim var 3 tane 😄
Tabiri şu... çeyizini hazırla bu ekonomide anca 5yilda hazır olur😅
😂😂 gülümsettin beni
😂😂😂
Bu arada semek yukseksin
Anlamadım?
Demek yukseksin
Ne konuda yükseğim
Dilersen anlatirim