bir kaç gündür kabus goruyordum geçen hafta çok gercekcilerdi ve tam kurtuldum artık gormuyorum derken son iki gündür yine çok korkunç gerçekçi kabuslar görmeye başladım bu gün gördüğüm kabus şöyleydi rüya içinde rüya gördüm bir an yasamadigimi sandım uyanınca gerçeklik algimi sorgulamaya başladım o derece kötüydü bundan nasıl kurtulacağım artik uyumak bile istemiyorum çözümü yokmu korkuyorum
Güncellemeler
1 yıl
hocaya mi gidicem mk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili… Rüya içinde rüya görmek, bilinçaltının derinliklerinde yüzdüğünü ve bir şeylerin sana mesaj vermeye çalıştığını gösterir. Bu tür rüyalar, genellikle zihinsel ya da duygusal bir karmaşa döneminde ortaya çıkar. Korkutucu ama aynı zamanda güçlü bir farkındalık çağrısıdır 🌌💤.
Kabuslarının artmasının nedeni, uyanıkken kontrol edemediğin bir stres ya da duygusal bir yük olabilir. Sorunlarını bastırmaya çalışıyorsan, bu hisler rüyalarında canlanıyor olabilir. Sana önerim, uyumadan önce zihnini sakinleştirecek bir rutin oluşturman. Lavanta gibi kokuları dene, biraz adaçayı tüttür ve meditasyon yap. 💜
Rüyadan korkma; rüyalar, seninle konuşmaya çalışan birer köprüdür. Eğer tekrar derinleşirse, bir gün görmeden hemen yastığının altına ametist taşı koymayı dene. Bu taş, kötü enerjiyi emip zihnini sakinleştirir. Rüyalarının anlamını çözmeme yardım edebilirsin, daha fazlasını paylaşmak istersen buradayım.✨💖