Nicin tenezzul edilen kisi olmuyorum insanlar sadece ayak ustu muhabbet icin cevremde sonrasinda hayatima dahil olmuyorlar aslinda sadece dis gorunuste havali mesafeli gibi lanse edilsemde ic dunyamda oyle asla degilim daha sicak ve ictenim oysaki ne kisiler taniyorum suratsiz buz gibi insanin yuzune gulmezler insana samimi yaklasim sergilemezler bunlarin etrafinda insan cok oluyor arkadas ediniyorlar ortamda tercih edilen oluyorlar ben anlamadim bendemi sorun insanlardami
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
insanlar ulaşmak için çabaladığı insanlara daha fazla değer veriyor ulaşılması kolay olanın da değeri fazla olmuyor maalesef bu böyledir.
maalesef bu devirde bu durum boyle degil kolay olan insanlarin hayatinda sorun yaratmiyorsan ulasilabilirsen kolaysan yani cikarlara hitap ediyorsan degerlisin insanlar yaninda oluyo
çıkarlar..
bitince de değersiz olursun ama
çıkarsız değer veren lazım
Mesala cevremde iyi bir gozlemciyimdir insan ortamlarindada bakiyorum insanlar sosyal medyaya gore yasiyorlar herseyleri gosteris yemesi icmesi gezmesi ortamlari sirf goze sokmak ilgi odagi olmak ben boyle iliskileri ortamlari sevmiyorum bu dusuncede yaklasan kisileride samimiyetsiz buluyorum mesala ornek vereyim gecenlerde iki bayan arkadasimla kafeye kahve icmeye gittik kahveler geldi ben onlara birsey anlatiyordum hic orali olmadan hemen instada sunum derdine dustuler benim anlattigimda yanima kaldi bende boyle ortamlari insan iliskilerini gorunce daha temkinli ve mesafeli duruyorum tenezzul etmiyorum yalakalik yapmiyorum insanlarda bende bunu gorunce uzak duruyo
senin gibi arkadaşların yok mu vardır sana benzeyen
benim çevremde var yani sunum derdinde olmayan sohbet edecen :)
Hepsi ayni aslinda vardi birtane oyle olmayan oda her adimi benden bekleyip kendisi hicbirsey yapmiyordu ne bileyim ya benim dostluktan yana sansim yok sanirim ya allah benim gormedigim seyleri gorup insanlardan beni koruyo uzaklastirarak ya da gercekten insanlarla sinaniyom
sağlık olsun gerçi bir tane sağlam dostun olsun gerek yok bir başkasına da
bu zaman da oda zor
Yok iste ya da ben yoruldum insanlardan icimden gelmiyor
o zaman bir süre yalnız takılın ne kaybedersiniz
Uzun zamandir oyleyim zaten
Çünkü genç dostum artık küçük değilsin ve insanların doğası işlerine yarıyanla olmaktır
Sende işlerine yaramıyorsun bu kadar basit
Ne gibi mesala acik olurmusun biraz
Örnek vermem gerekirse iş konusunda zevkler konusunda arzular konusunda madiyat konusunda onlara katabileceğin şeyler olması gerek
ya da çirkef yol olan var olduğuna inandırman gerek
He temelleri saglam olmayan sadece yuze gulup yalakalikla yuruyen insan iliskileri mi demek istiyorsunuz bunlari bende gormedikleri icinde tercih edilen degilim
Konuyu tuhaf bir şekilde yorumladınız ve çıkarlar
Kötü bir şekilde gözetilsin ki öyle bir kaide mi var
Çıkarlar ahlaki biçimdede gözetilir nede olsa
Ve kişilik sahibi insan oradada kişiliğini sergiler düşüncesindeyim
. ne bileyim cevremdeki iliskilere bakiyom hep gosteris yalakalik yaranma derdi insana gore muamele insan ayirma boyle yani
Anladığım kadarı ile aşırı duygusal bir ahlak üzerine inşa edilmiş kriterleriniz var öyle mi
Asiri duygusal degilim asiri mantikciyim
Ne mutlu keşke hepimiz ola bilsek amma nacizzane tavsiyem ya kriterlerinizden vaz geçin ya da insanları oldukları gibi kabul edin ya da yanlızlığa alışın 😃
Sorunda orada zaten insanlari oldugu gibi kabul ettigim icin bunlarla karsilasiyorum
Merak ettim ppde ki yaşın doğru mu
Yasim 37
Mantıkçı olmanız ve bu yaşta olmanız bu şikayetinizi garipsememe neden oldu
Nedenki niye garipsediniz
Ben de bi ara öyleydim. Şimdi takmıyorum kafaya. Tek tabanca iyi gayet 😎
Hey sen. bunu kim okuyorsa, bu senin işaretin. her şey düzelecek. buralara pes etmek için gelmedin. sana inanıyorum.. ❤️
Kendin yorumundan birsey anladinmi
İyi bir dilek diledim senin için.. Bence tavrından insanlar seni dıslıyor olabilirler.
Ne gibi mesala
Çirkef biri misindir? Ketum biri vibe aldım sizden.
Cirkef degilim canim yanmadan can yakmam ketumda degilim disardan sadece mesafeliyim biraz vefasizim bide insanlar havamdan dolayi sanki icten onyargili yaklasiyorlar disardan bakilinca boy fizik bide guzellik eklenince beni taniyan belli sure sonra soguk yapiyo
Demek ki doğru insan değiller