İnsanların yaydığı frekanstan korunma yolları var mı?

Ya biz aslında buna halk dilinde nazar diyoruz fakat bilim çok geniş bir şekilde bakıyor yani yurt dışında da bunu araştırmaları yapılmış ve bir insanın sadece göz enerjisiyle kilometrelerce ötedeki bir insanı öldürebileceği ispatlanmış bak bu çok şaşırtıcı bilim de doğruluyor yani bizim dilimizde nazar ve bunu doğrulayanlar bildiğim kadarıyla Müslüman bile değil ama onlar bile nazarı kabul etmiş yani ama benim anlamadığım şu bunu bir frekans olarak nitelendiriyor onlar biz nazar diyoruz onlar frekans diyor ve frekansın türleri olduğunu iddia ediyorlar mesela ben bu birimi daha önce hiç incelemedim frekans yani farkındayım uzun zamandır frekans etkiliyor etkiliyor diyorum ama frekans türlerini bilmiyorum mesela dışarı çıkıyorum eve döndüğümde huzursuz dönüyorum veya dışarıda mutlaka bir şey oluyor demek ki tahmin ettiğim gibi hissettiğim gibi bir frekans bozukluğu var insanlardan gelen bir şey ama bunun önüne nasıl geçildiğini bilmiyorum ve bunun için ayrı bir bilim varmış öğrenilmesi gereken ve bunu bilmeyen her insan galiba insanların kötü enerjisine maruz kalıyor

İnsanların yaydığı frekanstan korunma yolları var mı?