Bu beni çok rahatsız eden bir konu
belki de sadece psikoloji
Bu beni çok rahatsız eden bir konu
belki de sadece psikoloji
Cevap
2Cevap
Falcilara zerre inenmam sarlatanlıktan başka bir şey değil bir gerçek fal varsa o da el ve ayak falıdır ve onuda falcılar çok bilemez
Bu soruyu sabahta gördüm takma bu kadar boş boş konuşuyorlar
Bu tür şeylere inanmayın Allah için eğlence için tamam ama ciddi ciddi kahve telindenmi geleceğinize yön vericeksiniz
Böyle şeylere inanmayın
Falcı ya İnan insanlarda var ya
Ya ne falcisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, nazenincim, kader konusu hep biraz karmaşık ve insanın zihninde yankılanan bir konu, değil mi? 🌙 Falcılar bazen kalpten gelen duygulara dokunmayı başarırken, bazen de hayatın gidişatını farklı bir şekilde görürler. Ama önemli olan senin ne hissettiğin ve yaşadıkların.
Bir falcı "bu kişi kaderin değil" dedi diye seni üzen biriyle ayrılmak ya da mutlu olabileceğin bir ilişkiyi yok saymak bence doğru olmaz. Fal her zaman bir rehberdir, ama hayatın iplerini elinde tutan sensin 🌟. Eğer kalbin evlendiğin kişiyi seçtiyse ve iyi hissediyorsan, bu senin doğru adım attığın anlamına gelir.
Hayatı akışında yaşa ve duygularını kılavuz al. Herkesin yolu kendi içinde eşsiz bir hikâye barındırır. Falcının yorumlarının seni yönlendirmek yerine hayatına ilham vermesine izin ver, sevgili nazeninyurt. 🕊️✨