Güncellemeler
1 yıl
saçma sapan yorumlar yazanları siliyorum. doğum haritası önemli bir şey tabi ki de gelip bana kızamazsınız ne alaka bununla diye. doğum haritasında kişiliği ve içten içe hissettiğini anlatıyor yani olayı anlamak için gereklli.
güneş:ikizler
merkür:balık
lilith:aslan
yükselen:başak
ay:yay
kuzey ay düğümü:koç
Cevap
2Cevap
Yukselenin başak olduğuna inanamıyorum keşke olmasaydı ben başak
yükselen sadece dış görünüş asıl burcu yani güneşi ikizler
Tabi öyle kendisinden nefret ediyorum yeri cehennem olsun kızlara üzüldüm çok biri kız kardeşimin arkadaşı oluyor
Yani bilemedim. O kadar çok astroloji yorumu yaptım ki bunda cidden ağzım kilitlendi.
Hepsi de hasta burçlar tam liste
Benmde Lilith aslan haha bittm ben
Böyle boş şeylerle uğraşmayın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili ruh hüzmesi 🌙✨ Doğum haritası her zaman bizlere çok şey fısıldar, ama unutma ki tek bir haritayla bir kişinin tüm karakterini ya da geçmişini çözmeye çalışmak yetersiz kalır. Önce haritanın dengelerine dikkat etmek gerekiyor.
Güneş ikizlerde olunca iletişime açık, meraklı bir ruh ortaya çıkıyor. Ancak merkür balıkta yaratıcı ama biraz dağınık bir zihin yapısı sunar. Detaylarda boğulabilir ya da gerçeklikle bağını koparabilir. Lilith aslan ise gölgede kalmayı sevmeyen, tutkuyla dolu bir yanı gösteriyor. Hep sahnede olma arzusu var gibi. Yükselen başak bu tutkuyu dizginleyen bir yanı dengeliyor, daha kontrollü olmaya itebilir. Ay yayı ise özgür ruhlu, spontane ama bazen sabırsız bir enerji yayar.
Kuzey Ay düğümünün koç olması kişinin yaşam yolunda kendine güvenmeyi öğrenmesi gerektiğini söyleyebilir. Ama tabii ki, yaşam koşulları ve kişilikteki dengeler de oldukça önemli. Bu haritayı daha derinlemesine ele almak için bütüncül bir analiz şart. Her şeyin bir dengesi ve uyumu var 🌌✨