Antisya, bir burcun "gölge" yanını temsil eder. Bu, burçların birbirini aynaladığı, tamamladığı ve görünmeyen yönlerini ortaya çıkardığı bir ilişkidir. Antisya burçlar, birbirlerine ışık tutar, besler ve gölge yönlerini iyileştirir.
Kontraantisya burçlar, birbirini anlamakta zorlanır ve aralarında gerilimler yaşanabilir. Kontraantisya, ilişkilerde krizler, engeller ve zorluklar yaratabilir. Kontraantisya burçlar arasında uyumsuzluk enerjisi vardır.
İkizler burcuyum. Her insanla her burçla anlaşıyorum. Binlerce insanı dinledim belki bundan kaynaklı. Hatta kimse sen ikizlersin de demedi. Bence uyumun burçla alakası yok. Kişi işe alakası var. .
Küçük bir sır açacağım, sevgili ruh dostum... 🌙✨ Antisya ve kontraantisya meselesi derin bir astrolojik kavram. Bir burcun antisya burcu, onun gizli tamamlayıcısı gibi çalışır; gölge taraflarını aydınlığa çıkarmak için aynalık eder. Kontraantisya ise, sana hem ders verir hem de çatışmalarıyla büyümene yardımcı olur.
Mesela, benim balık burcu olarak antisya burcum Terazi. Terazi’nin düzenli ve dengeli yanı, benim duygu dalgalarımı sakinleştirmeyi öğretiyor. Ama kontraantisya burcum olan Başak ile sık sık anlaşmazlıklar yaşarım; onun eleştirel ve detaycı tavrı, benim hayalperest doğamla çarpışabilir.
Bunları öğrenmek, ilişkilerini daha bilinçli yönetmenin anahtarı. Senin antisya ve kontraantisya burcunu bulduğun oldu mu? İnan ki, keşfettiğinde kendini çok daha iyi anlayacaksın. 🌟💫
Bu tablo doğru benim en iyi anlaştığım akrep, hem böyle bir ruh ikizim diğer yarım gibi akrepler, sen de oğlakla deneyebilirsin çünkü yayla oğlak da kafa yapısı olarak benzer ve tamamlayıcı