- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılGayet iyi bir sevgili olduğumu düşünüyorum ilişki boyunca hiçbir burç ikizler kadar sevgi dolu olamaz biz sevdiğimiz de çıkarsız şekilde seviyoruz sadık tutkulu.
017 Yorumla
Soran1 yılİkizler erkegi tanıyor musun hic pekiii😊
İkizler1 yılBen kendimi gizli kadını olarak bir ikizler erkeği ile yapamadım açıkçası
İkizler1 yılİkizler kadını…
Soran1 yılAa ikizler olarak ikizler ile nasıl yapamadın korkuttun beni şimdi
Soran1 yıl@ErkanJu sen nasil birisin peki?
Soran1 yıl@ErkanJu ben basak burcuyum. Peki iliskilerinde dengesiz kararsiz sıkılgan hallerin yok mu ikizler icin böyle derler
Soran1 yıl@ErkanJu ilişki tekrara duserse derken monotonlastıgında mı bırakırsın sevgilini? hani boyle elde eden kadar pesine kosup karsıdaki kız da onu sevmeye baslayınca sıkılır hevesi kacar bırakır gider soylentisi var ikizler icin
İkizler1 yılYani monotonlaşırsa düzeltmeye çalişırım ilişkiyi. Bu arada her ikizler ayynı olcak diye bişi yok kimi bırakır ben bırakmaam düzeltmeye çalışırım karşı tarafda beni anlasın isterim. Senin dediğn kaçan kovalanır. Eğer gerçekten seni seviyorsa bırakmaz. Bu arada sen ikizler biriulemi flörtleşiyorsun
Soran1 yıl@ErkanJu duzeltmeye calisilmasi iyi bir şey ben ikizleri daha anlık hevesle hareket eder sanıyordum olursa olur olmazsa ugrasmaz gibi. Sevdigini nasıl gosterir bu burcun erkekleri? Evet bir cocuk var ilgili duruyor belli ediyor kendini acikca ama ikizler burcuna yazılar şeylerden dolayı cok yavas ilerliyorum tanımak icin
Soran1 yıl@ErkanJu
Evet haklisin herkes farkli yetisme sekli aile de onemli buyuk ihtimalle ama yine de burcun bi enerjisi var ya onu merak ediyorum sen kendi tarafindan yorumlayabilir misin
Soran1 yıl@ErkanJu Anladim acik olursun yani. Onu dusunerek derken bunu belli eder misin karsi tarafa ya da nasil gosterirsin? Karsi taraf da cok bariz degil belli edemiyorsa ama guler yuzuyle uyumlu olmasiyla karsilik veriyorsa
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh sevgili ruh, İkizler burcu deyince akla ilk gelen şey *değişkenlik*! 🌪️ Onlar hayatın heyecan veren rüzgarları gibidir. Bir sevgili olarak İkizler, oldukça zeki ve eğlencelidir. Sohbetleriyle seni büyüler, her an yeni bir sürprize hazırlıklı olmanı sağlar. Ama biliyorsun, bu burcun doğasında bir durulmazlık var. İlgilerini kaybettiklerinde ya da rutinlik hissettiklerinde uzaklaşıverirler.
Ancak bu korkulacak bir şey değil! 🖤 İkizler burcu sevgilin varsa, ilişkiyi dinamik tutarsan ve onunla zihinsel bir bağ kurabilirsen, hayat boyu yanında olur. Seninle hem arkadaş hem partner olmayı severler. Sorum şu sevgili; sen İkizler burcu birine gönlünü kaptırmışsın gibi geldi, doğru mu? 🌌02 Yorumla
Soran1 yıldoğru tahmin
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAman tanrım sevgili ruh, bu bir tesadüf olamaz! 🔮✨ İkizler burcu birine gönlünü kaptırmak büyük bir macera demek, fazla sıkı durma ki hayatın tadını onunla çıkarasın! 🌀 Onunla olmak hem bir zihinsel dans hem de duygusal bir yolculuk gibi. Onun farklı dünyalarını keşfetmek seni büyüleyecek, ama unutma; özgürlüğüne olan düşkünlüğünü sakın kırma. 🦋
Sana bir sır vereyim: İkizler burcuyla iletişim en büyük anahtardır. Onunla bol bol konuş, merak ettiğinde sormadan çekinme. Onun ruhuna dokunan şey, karşısındaki insanın da farklı ve ilginç bir zihin taşımasıdır. 🌟 Kendine güven, sevgili! Bu ilişki muhteşem bir serüven olabilir! 💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 974 cevap paylaştı.
1 yılİyidir galiba gadası
07 Yorumla
Soran1 yılgadası daha detay lazım ama
Boğa1 yılKarşındaki kişiyi tanımadan bilemezsin burç her zaman doğruyu demez
Soran1 yılöyle mi diyosun yani bir insanın burcu o kisinin karakterini etkilemez mi
Boğa1 yılBenim karakterimi nasıl etkilesin düşün bakalım neye göre kime göre etkileyecek soyut birşeyden bahsediyoruz
Soran1 yılevet yetiştirilme ve cevrenin etkisi buyuk ama acaba insanın dogasına etkisi var mıdır diye dusunuyorum bazen cunku tesadufen aynı burcların benzer ozellikleri olabiliyor :) sen mesela ikizler misin
Boğa1 yılBen boğa burcuyum
Soran1 yılanladım bogalar iyidir
Değer bilmez, kadir kıymet bilmez, hayatı kendi kafasına göre yaşayan bencil. Yani saymakla bitmez. Kısacası dengesiz bir sevgilidir.
02 Yorumla
Soran1 yılbu erkek mi kadın ikizler mi
1 yılİçten pazarlıklı, narsist, 13 yıldır tanımamış olamam değil mi?
029 Yorumla
Soran1 yılesin mi :/
Yengeç1 yılEvet
Soran1 yılkarakteri nasıl pekii
Yengeç1 yılKıskanç yapısı var , bazen kırıcı sözler söyler sonra hiçbir şey olmamış gibi gelir ben de söylediklerini hatırlatırım sen hala ordamisin der
Soran1 yılkıskanclık seni diger erkeklerden mi yoksa kıyafetin gibi seyler mi? hakaret etmiyor ama dimi
Yengeç1 yılİki anlamda da kıskanır , o söyler ben de daha ağırını söylerim
Soran1 yılama kıyafete karısması biraz sorun olurdu da sizin iletisim fenaymıs :/ hiç iyi yanları yok mu peki
Yengeç1 yılİyi taraflarından bakmaktan bende boyun diye bir şey kalmadı
Yengeç1 yılUç noktalarda bazen çook iyi bezen çekilmez işte ikizler farkı
Soran1 yılhahaha guldurdun beni :) peki evlenirken gozune batmadı mı bunlar yoksa evlenince mi degisti halleri?
Yengeç1 yılGöremedim sanırım bir de zor bir donemdeydim kendi açımdan başlarda çok belli etmedi beraber 13 yıl geçti bir 13 yıl daha geçeceğini düşünmüyorum
Yengeç1 yılSiz kendinizden asla taviz vermeyin
Soran1 yılhay allah yok taviz vermem normalde ama aşk olunca isler degisiyor bazen umarım aklım basımda devam ederim. sizin durum baya zor anladıgım kadarıyla o dengesiz olunca sen de ona oyle davran anlasın nasıl oldugunu bir de sadece dengesizlik mi yani sadakat konusunda bir sıkıntı yok degil mi
Yengeç1 yılSadakat konusunda yok hiç olmadı olacağını asla düşünmüyorum hem ikizler burcu hem de günlerinden gelen dengesizlik var kızkardeşi de öyle genler+ikizler burcu=o
Yengeç1 yılGenlerinden yanlışlıkla günlerinden diye yazılmış
Soran1 yılhahaha onların ikizler degil de genler dengesiz olabilir mi :D ama sadakatinin yüksek olması çok iyi sevindim buna ikizler icin capkın derler ya hani
Yengeç1 yılGünlerinden de olabilir dengesiz günü var mı 🤔 vardır vardır o gün de ben yokumdur
Yengeç1 yılHiçbir kadın beğenmez ki ben de herhalde kafam güzelken evet dedim ruhuma işledi ya da birinin bedduasıni aldım
Soran1 yıl7 seneyi deviren daha da gidermis siz coktan asmıssınız zor gunleri bence
Soran1 yılaa neden begenmesin dengesizliini hemen mi belli ediyoki
Yengeç1 yılTuhaf biri
Yengeç1 yılAştık cidden benim sayemde geldik bugünlere
Soran1 yılsen ne burcusun peki
Yengeç1 yılBalık
Soran1 yılaaa cok duygusalsın sen
Yengeç1 yılÖyleyim çok ağlayan biriyim bazen yalnız gezmek ve hobilerim çok iyi geliyor
Soran1 yılama ne aglıycan boş ver hayatını yasa gez dolas hicbir seyi kafana takma arkadasınla eglen oturup onu dusunme o sana dengesizlik yapıyorsa sen de ona yap anlaması icin sana gelip ne bicim davranıyorsun derse sana senin gibi davranıyorum nasıl tepki verecegini gormek icin nasıl hissettiriyor gor bak dersin aynı sekilde davramaya devam ederse sen de devam et ama bunu kafanda hırsla yapma tiyatro gibi oyna umursama gul gec
Yengeç1 yılTeşekkür ederim canım önerilerin değerli, bazen ağlayınca kendimi sifirliyorum gibi rahatlıyorum zor günler bitiyor öyle hissediyorum sanki çok farklı gelişmeler olacakmış gibi geliyor senin için de benim içinde bütün dileklerimizin gerçekleşeceği günler gelsin
Soran1 yılevet bazen rahatlatiyor hirsi siniri atiyorsun o sekilde kotu bir sey degil ihtiyacin olursa agla ama durduk yere dusunup de takma kafaya yani. insallah guzel seyler olsun hepimizin hakkinda :)
toksik bütün burç erkekleri genel (kadınlara lafım yok)
01 Yorumla
Soran1 yılhahahah
1 yılB. ok gibiyizdir, uzak durun.. Allah belamızı versin bizim zaten
015 Yorumla
Soran1 yılhahahah neden be oyle demee
Balık1 yılBurcumu soranlar genelde bu tepkiyi veriyor, onların yüzünden ben de nefret ediyorum artık bizden : )
Soran1 yılikizler misin burada balık yazıyor burcun icin ama :D
Balık1 yılAh, burcum mu yazıyor orada benim, hiç dikkat etmedim.. Yok maalesef İkizlerim : )
Soran1 yılhahaha neden maalesef kotu ozelliklerin mi var yoksa :)
Balık1 yılElbet her insanın kendi içinde beğenmediği fakat vazgeçemediği huyları vardır Gizli Hanım.. Fakat dürüst bir insan oldugumu biliyorum.. Fakat ikizler oldugumu duyunca verilen tepkiler yüzünden ben de kendimden nefret eder hale geldim : ) Bu arada çok özel bir soru sormamışsınız, neden gizli butonunu kullandınız?
Soran1 yıloyle sormak istedim bilmem :) ben de bir ikizler ile konusuyorum ama herkes kotu seyler deyince beni de paniklettiler sormak istedim buradan. ikizler icin tek ayagı ustunde inanılmaz yalanlar soyler diyorlar sen de durustum dedin simdi oradan ikilem var hangisi dogru :D
Balık1 yılBana çok inandırıcı gelmiyor burçlar. Şimdi şöyle düşünün; anne ile baba ile Mayıs ayında kavga ediyorlar.. Bir ay kadar birbiri ile konusmuyorlar, sonra baba dayanamıyor bir çiçek alıp eve geliyor ve barışıp o gece birlikte oluyorlar.. Şimdi onlar kavga etti diye ben bir ay geç doğduğum için yalancı ve iki yüzlü mü oluyorum? Saçmalığın alası bana kalırsa : )
Soran1 yılonların kavgası dolaylı etkiliyor ama sonucta o donemde dogdugun icin gezegenlerin o anki durumunda etkileniyor olabilirsin :)
Balık1 yılGezegenler geçerken birbirine yakınlaşıyor diye ben neden ikiyüzlü oluyorum Gizli hanımefendi :) Siz de ayrıca
Soran1 yıliki yüzlülük değil ama değişkenlik dengesiz tavırlar gibi :) mesela sende var mı bu ozellikler :D
Balık1 yılYani evet bazen bir istediğim diğerini tutmadığı zamanlar olmuştur elbet de bunu sadece burca yormak ne kadar doğru olur bilemedim Gizli Hanım... Peki siz de ikizlersiniz, sizden duyalım biraz da bu gezegenler birbirine yaklaşınca sizde nasıl bir etki bırakmış : )
Soran1 yılben başak burcuyum ikizler degilim ki :) benim de bazen iki dusuncem birbirini tutmadıgı oluyor ara sıra seylerden bahsetmiyorum zaten ama karsı tarafın dengesini bozacak kadar bi dengesizlikten bahsetmistim :D
Balık1 yılBakın görüyor musunuz, siz de biz ikizler burçlarını yargılamaya başladınız.. Şimdi anladınız mı neden ilk mesajımda ''Allah bizim belamızı versin'' dediğimi : ) Neyse sohbet güzeldi, umuma açık bir şekilde ancak bu kadar konusabilirim sanırım : ) Gizli olmasaydınız sizden daha çok bilgi almak isterdim ama nasip diyelim.
Soran1 yılyok ya takılıyorum yargılamadım herkes oyle dedigi icin anlamaya calısıyorum ben de :D
1 yılÇok belirsiz ne yapacakları nerede nasıl davranacakları belli olmayan bir burç tipi
010 Yorumla
Soran1 yılhangi konularda boyleler ben biriyle konusuyorum su an bu hallerini gormedim
Başak1 yılHemen hemen her konuda
Soran1 yılboylelerse henuz goremedim ben bunu da hani degisken kararsız diyorlar ya bu burc icin ben kendimi ondan daha kararsız gibi hissediyorum o daha net duruyor
Başak1 yılUmarım hiç olmaz ve mutlu olursun
Soran1 yıltesekkur ederim insallah :) sen başak mısın
Başak1 yılEvet başak ben nereden anladın
Soran1 yılben de basak burcuyum hahaha ama adının yanında basak simgesi var zaten
Başak1 yılYoo adımın Başak simgesi yok nerede var
Soran1 yılben goruyorum :)
Başak1 yılHmm herhalde zamanında koymuş olabilirim hatırlamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle bence burca değil karaktere bak. Babamla ben ikizleriz. Ben iyi bir partner olabilecekken babam annemin pardon ama azına scyo.
01 Yorumla
Soran1 yılAaa neden baban ne yapıyor kiiiii
burçlara göre insan seçme
03 Yorumla
Soran1 yılfarketmiyor mu ama etkilemez mi
Soran1 yılcok alakasiz da degil sanki biraz olsun karakterlerin tarzina etkisi yok mu
1 yılİkizler Burcu harika bir sevgili olur
01 Yorumla
Soran1 yılerkek ikizler nasıl olurrr
1 yılıhıııııiiiiiyyy... iğreeeeennç
01 Yorumla
Soran1 yılayyyy
eglenceli ve konuskan
01 Yorumla
Soran1 yılErkekleri nasıldıır
narsist ve şerefsizin tekidir
05 Yorumla
Soran1 yılaaa tanıyor musun yakından
Soran1 yılOo tam yerine gelmisim :o keske eski olmasaymıs
neler oldu size?
Soran1 yılhadi ya yükseleni neydi onun merak ettim :/
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygudan çok mantık odaklı sanki
013 Yorumla
Soran1 yılo ben basak burcu oluyor ikizler daha havai sannki
Cevap sahibi1 yılBen de şu an ikizler burcu biriyle flört ediyorum da günü gününü tutmuyor gibi 😄
Soran1 yılaaaaa hahaha sen ne burcusun peki? günü gününe tutmuyor derken ne gibi seyler yapıyor ki :D
Cevap sahibi1 yılBen yengeç burcuyum. Bi gün çok ilgili ertesi gün daha ilgisiz gibi biraz daha geç yazıyor falan filan ama ben de üstüne düşüp hesap sormuyorum bu da onun hoşuna gidiyo rahat bırakmak lazım bunları 😄
Soran1 yılbu dedigin seyi aslinda ben de yapiyorum farketmeden gunun yogunluguyla ilgili olabilir bilerek yapmiyordur bence :D bende de oyle oluyor bazen ama ben de sorun etmiyorum basak olarak ben bile boyleyim bir anımız digerini tutmayabiliyor. sen de yengec burcu komsu burcsunuz iyi olur aslinda cok duygusal mısın o kadar :D
Cevap sahibi1 yılEvet ya olabilir anlayış gösteriyorum işleri bazen yoğun oluyor ben de hiç trip atmadım şu güne kadar o yüzden o da övüyor beni hoşuma gidiyor hahah 😄 çok üstüne düşünce daralıyolar bence. Yok ya ben o kadar duygusal değilim yükselenim aslan, ay burcum da koç belki onlar etkiliyodur 😄
Soran1 yılhahaha farkında mı kendiliginden yani bu durumun bu da onemli bir sey bu arada sen demeden farkında olup takdir etmesi :D hepimiz de oyleyiz bizim de ustumuze dusseler daralırız normal aslında ben gecistirme yalanı sevmiyorum bunlar yoksa karsıdaki kendini biliyosa zaten darlamak istemeyiz :D senin diger kombinasyonlar yengecin tersiymis dengelemissin guzel olmus :) ben de yukselenle dengeliyorum kendimi yoksa ikizlerle basagın anlasması cok sık karsılasılan bir durum degil hahahha
Cevap sahibi1 yılEvet evet farkında, önceden darlıyomuş diğer kızlar hemen tribe girip biz şimdi neyiz falan diyolarmış sen akıllısın olgunsun senin yanında kendimi rahat hissediyorum diyor 😄 aynen dengeliyorum galiba, senin yükselenin ne kiii 🙂 haha yengeçle de hiç değil normalde 😂
Soran1 yılNe guzel oyleyse hemen iki dakikadan da biz neyiz denmez yani hahaha sen dogru olani yapiyorsun biz de birkac aydır konusuyoruz daha ama ben de tanımaya calıstıgım icin aceleye getirmemeye calısıyorum hic :D benimki terazi ikizlerin en iyi anlastıgı burcmus zaten yukselen terazi olmasa basakla sac basa girerler ahahaha ama yengec ponci bi burc herkesle anlasır gibi geliyo neden ikizlerle anlasmasın ki
Cevap sahibi1 yılBazen ben buna çok gıcık oluyorum ya ben sıcaksam sıcak, soğuk olunca soğuk konuşuyor bi de ilişkiyi o yöneten kişi olmak istiyor ben de bir yere kadar bu maçoluğu kabul edebilirim sonrası geriyor beni 😄 seninkinin de böyle şeyleri var mı? Aaa terazi de uyum verir bir insana ama o yüzden sen de herkesle kolay anlaşabilirsin. Ya ben şu yüzden dedim yengeç normalde duygusal ikizler de daha çok mantık insanı o yüzden pek anlaşamazlar gibi ama ben duygusallığımı yönetebiliyorum 😄
Soran1 yılhaha sıcaga sıcak soguga soguk iyi degil mi ama ya simdi sen sıcak olsan o soguk olsa o kotu olur ama seninle uyumlu hareket ediyor :D macolugu ben de sevmem ama boyle hafif sahiplenici olsun iliskiyi de yonetsin ne olucak yani senin istediklerini geri plana atmıyorsa yonetiyor sansın kendini ne var bir sey olmaz sensin sen de gec bunlara :) benimkinin oyle dengesizlik gibi degil de senin dedigin gibi arada bi daha geri durarak yazıyor yuz vermeyim falan mı diyor kendince acaba bilmiyorum ki :D evet ozellikle yukselen terazi olanlar hemen hemen herkesle anlayıslı uyumlu olur diyorlar bi tane yaslı teyze vardı sen benimle de cok iyi sohbet ediyorsun kucuk cocukla da ne guzel diyordu teyzem benim yukselen terazi ondan diyemedim hahahah :D yonetebilmen guzel yengec duygusal bi burctur ama aslında birlikte oldugu erkegi guzel manipule ediyor isterse ama kotu manada degil boyle alttan alttan istedigini yaptırmayı yengec cok iyi beceriyor bence bak odun basakta oyle bi ozellik yok mesela ben de full mantık bakıyorum olaylara :D
Cevap sahibi1 yılYa şöyle ağır abi gibi olması hoşuma gitmişti böylesi pek kalmadı biliyosun şimdikiler prenses oldu hahah 😄 ama işte bazen de gıcık ediyor, mesela senden hanımcı olur mu diyorum, hiç düşünmedim yaşamadan bilemem falan diyor olurum dese ne olucak yani, sonra konuyu bana getirip sen kocacı olursan harika olur diyo falan e sen olmadan ben niye olayım dimi yani 😂 evet öyle yapıyo olabilirler bazen mesafe koyuyolar bizi test ediyolar bence üzerine düşecek miyiz diye. Olmasa da olur gibi havai bi tavırları var gerçekten 😄 hahaha ama ne güzel bi özellik o ya ben de öyleyim herkesle iyi anlaşıyorum arkadaşım bir kere şey dedi hatta kanka sen dilenciye bile iyi davranıp ciddiye alıp konuşuyosun falan demişti napayım o da insan yani 😄 doğru tatlı bi manipüle ediyoruz ya aslansın kaplansın diye, ama inan bazen o da yoruyor 😄
Soran1 yılay evet prenseslerden gına geldi ben de biraz oyle seviyorum ama asiri da agir olmasın oyle orta iste normal bir birey olsun hahahah :D aaa ilk erkegin hanımcı olması lazım sey de ona sen hanımcı olursan ben de dogal olarak kocacı olmus olurum de ahaha ama sevdim durust olmasını evet deyip gecmemis mesela duymak istediginiz degil gercek dusuncesini soyluyor onemli bu :) benimki sanki ben ne dersem onaylıyor gibi hissediyorum yani ilk o soruyor bir sey mesela cevap veriyorum o da bence de oyle degil dedigimi savunuyor sey dedim icimden beni mi taklit ediyor ben sorsam baska cevap mı verecekti acaba diye dusunuyorum :D aaa test mi ediyolaar ben genelde soguksa soguk oluyorum ustune dusmuyorum cok ben gelemiorum oyle seylere sıcaga sıcak soguga soguk bende boyle :D hahahah arkadasının sozune koptum ama ben de oyleyim tek tek cevap veririm deli gibi yani evet guzel bi ozellik birkac sene oncesine kadar yukseleni bilmiyodum ogrenince taslar yerine oturdu :D evet dogru surekli yapinca da yorar ama arada isine yarar :)
Gizli Üye(36-45)1 yılİlber ortaylı gibi
01 Yorumla
Soran1 yılaa cok tatlı o zaman hahahahaha
1 yılİnanıyor musun burçlara
11 Yorumla
Soran1 yılbazı seyler cıkıyor dogru oluyor ondan bilmek istedim
1 yılKararsız
017 Yorumla
Soran1 yılsen de mi ikizlersin
Oğlak1 yılBen akrebim
Soran1 yılolsun
Oğlak1 yılSence akrep nasıl?
Soran1 yıliyidir ama Şu an ikizler var karsımda onu merak ettim
Oğlak1 yılHımm
Oğlak1 yılCiddi ilişkide cslk merakı var diyorlar, bu sorun mu sence?
Soran1 yılsorun evet
Oğlak1 yılBu iyi olmadı işte :)
Soran1 yılnedenki
Oğlak1 yılKadın da öyle olsun isterdim, hayallerim suya düştü. :(
Soran1 yılnisanliyken olur
Oğlak1 yılCiddiyet olursa hoş olmaz mı? Nişan, evli...
Soran1 yılnasil yani
Oğlak1 yılEşine cnsl olarak düşkünlüğü hoş olmaz mı ciddi bir ilişkide?
Soran1 yılolabilir
Oğlak1 yılÇok kısa bir cümle. :)
1 yılUzak dur
044 Yorumla
Soran1 yılneden peki
İkizler1 yılBende ikizlerim. Bizler kararsız tipleriz
Soran1 yılne konuda kararsızsınız
İkizler1 yılHer konuda iş aşk alışveriş
Soran1 yılaşktan bahset biraz biriyle görüşmek istedign aylarca yazıstın sonra dısarı davet ettin gorustun biraz hoslandin ya da oyle gibi davrandın iste sacına eline iltifat ettin diyelim konusmanız da cok samimi gecti karsındaki candan pozitif konuskan biri dıs gorunusunu de begendin gibi diyelim bu kıza karsı ne dusunursun ya da fikrin ne olur
İkizler1 yılBeğendim ise devam ederim. Kimsenin gururu ile oynamam. Bağlıyımdır sevdiğime ama aşk dışında hep kararsız olurlar
Soran1 yılguzel peki begendigin kisiye karsı kararsız kalırmısın ya da daha guzeli varsa bunu bosveriyim otekine geciyim der misin? sadakat konusunda nasıllar
İkizler1 yılSadakat konusunda çok istikrarlı değiller. Ama sevdiğini bırakmaz
Soran1 yılanlamadım aldatıyorlar mı yani
İkizler1 yılÇapkınlar
Soran1 yılcapkın ne demek yani aldatma olmuyor mu
İkizler1 yılYani oluyor
Soran1 yılsevdigi kisiyi aldatabilir o zaman
Soran1 yılbu sevgililikte mi boyle yoksa evlilikte de mi aynıdır peki
İkizler1 yılHer ortamda
Soran1 yılnasil yani senin bi iliskin var diyelim onunlayken aldatmaya meyilli misin
İkizler1 yılBu benim için değil ikizler burcu için geçerli
Soran1 yılsen ikizler degil misin bu gruba giriyorsun
İkizler1 yılBende yok ama
Soran1 yıle o zaman niye yanlıs yonlendiriyorsun beni :( degilmis iste
İkizler1 yılİnşallah seninki de melek gibidir
Soran1 yılinsallah oyledir ayni burctansiniz sonucta. peki senin yukselenini biliyor musun
İkizler1 yılYok canım
Soran1 yıldogum saatini biliyomusunn
İkizler1 yıl8.30
Soran1 yıldogum tarihin nedir peki ben bakiyim o zaman
İkizler1 yıl2.6.1976 7484o4p7473739474 TC no😀
Soran1 yılhahaha ne tc si sadece dogum bilgileriydi :D sabah 8.30 muydu
İkizler1 yılEvet
Soran1 yılyengec cikti yukselenin :D
İkizler1 yılBu işleri seviyorsun
Soran1 yılevet kotu mu :D
İkizler1 yılYoo hoşuma gitti
Soran1 yılaa sen de mi seviyorsun
İkizler1 yılSen ilgilenince ilgimi çekti
Soran1 yılhahaha neden
İkizler1 yılSayende ilgimi çekti
Soran1 yıleglenceli cunku :)
İkizler1 yılÖğreneceğim bilmiyorum.
Soran1 yılogrendikce daha da ilginc oluyor
İkizler1 yılÖğret o vakit 😀
Soran1 yılilk biraz kendin baslaman lazim okumak gerek bilgileri :D
İkizler1 yıl😀😀😀 ben hep sana sorayım o vakit
Soran1 yılsevgilin falan varsa burcunu soyle trick veriyim :D
1 yılDengesiz psikopat
013 Yorumla
Soran1 yılo sen misin acaba sayın ikizler
Balık1 yılYo ben balığım hem ben harikayim benden giden bi daha mutlu olamaz zirveyim
Soran1 yılvay bu nasıl bi ozguven hahaha
Balık1 yılHerkes kendini bilecek jzkzkz
Soran1 yıltabi bilsin! bilin bakın bu cocuk balık burcu tanıyın!
Balık1 yılKralı böyle mi tanitiyon yakışmadı
Ben sizin patronunuzum ben sizin liderinizim itaat edin
Soran1 yılsen gerekeni dedin zaten kral falan ahahaha
Balık1 yılHerkes şöyle anlayışlı olsa ne güzel zkkzkzkz
Soran1 yıliste degerimiz bilinmiyor hahahah
Balık1 yılElmas bile değerini anlayamayanlarin olduğu yerde bir taş parçasıdır yapacak bir şey yok zkzmkzz
Soran1 yıltuh olsun onlara :D
Balık1 yılOlsun olsun
Soran1 yılhııh kral da destek verdi
1 yılBurçlar yalan
035 Yorumla
Soran1 yılseninki ne
- 1 yıl
İkizler
Soran1 yıle anlat bakalım o zaman :)
- 1 yıl
Ne anlatayım burcumu takip etmiyorumki
Soran1 yılyok oyle degil sen kendinden bahset ikizlersin ya :) mesela nasıl bir sevgili olursun?
- 1 yıl
Sen hangi burçsun
Ben sevdiğime kıyamam üzülmesini hiç istemem elimden geldiğince mutlu ederim evli olsam yardım ederdim bazı şeylerde
Soran1 yılben basak burcuyum
ne guzel peki bu dengesizlik kararsızlık durumları sende de var mı- 1 yıl
Dengesiz kararsız derken
Soran1 yılkararlarında hareketlerinde falan tutarsızlık ya da kolay yalan soyleme
- 1 yıl
Kolay yalan söyleme yok kararlarda harkes bazen kararsız kalıyor
Soran1 yılpeki capkin mi oluyor ikizler oyle daldan dala atlarlar diyolar
- 1 yıl
Sadece bakmakla yetinirler öyle hemen sevgili olmam ben oldumu evliliğe gitmeli
Soran1 yılnasıl simdi biriyle evlenmezsen sevgili olmak istemezsin yani? sadece bakmak derken sevgilin dısındaki kizlara mı bakarsınız
- 1 yıl
Öyle bakmak değil normal bakmak herhangi yere bakar gibi segili olunca evlenmek isterim öyle olmasa sevgili yapmak para kazanmaktan kolay
Soran1 yılgüzel kız gorseniz donup incelermisiniz yani sevgiliniz esisinz varken peki? evet haklısın sevgili oluyorsa evlenmek icin olmalı
- 1 yıl
O kadar incelemem eşim yok olsaydı o niyetle bakmam
Soran1 yılanladım guzelmis. sadık mı olursun sevgiline ve esine peki yoksa bi tartısmada soguyup baskalarına da cekilirmiydin
- 1 yıl
Sadık olurum ben öylesini isterim sadık olursa üzmem asla
Soran1 yılo da sadık olursa mı sadık olursun demek istedin
- 1 yıl
Ben zaten sadık olurum o da sadık olursa mükemmel olur
Soran1 yılsenin yukselenin ne acaba
- 1 yıl
Yükselen nasıl bulunuyor
Soran1 yıldogum saati ve dogum gunun lazım :D
- 1 yıl
Gün tamamda saati nasıl bileyim
Soran1 yılannen bilir bence saati :D
- 1 yıl
Bilmez daha çocukluğumu bilmiyor onu nasıl bilsin senin yükselenin ne
Soran1 yılbenimki terazi :) nasıl cocuklugunu bilmiyorr
- 1 yıl
Ne bilim nasıl bilmiyor hatırlamıyorum diyor sadece benimkini hatırlamıyor
Soran1 yılallah allah degisikmis dogum tairihin ne bari bi bakalım
- 1 yıl
25 05 1994
- 1 yıl
Senin
Soran1 yıldogum yeri turkiye dimi
- 1 yıl
E herhalde
Soran1 yıldur sana mesajda gonderiyorum buradan bakabilirsin haritana ama yukselen kısmı yok
- 1 yıl
👍👍
1 yılAha benim burc
03 Yorumla
Soran1 yılhos geldin nerede kaldın :)
İkizler1 yılTrafik polisinden kaçıyodum
Soran1 yılmerak etme polis gitti :)
Gizli Üye(30-35)1 yıltutarsız ve yorucu
015 Yorumla
Soran1 yılsen ikizler misin
Cevap sahibi1 yılakrebim
Soran1 yılaa akrepler candır :) ama ben ikizleri ogrenmek istiyorum napiyim
Cevap sahibi1 yılvalla ikisler başa belaaa eğlenceliler ama çok yorucular
Soran1 yılsimdilik muhabbet fena degil bakıcam duruma gore :)
Cevap sahibi1 yıldengesiz hareketlerini gördüğün an kaç kurtul :D bak dost tavsiyesi yoksa seni de manyaa çevirir
Soran1 yıltamam kaptan oyle yapıcam gorursem yoksa ben de basagım delirtmesin beni :D
Cevap sahibi1 yıltitiz düzenli takıntılı zor burçsunn seninle başetmek imkansızdır :D
Soran1 yılyok ya basakla en iyi akrep anlasır bi de sen de boyle diyosan ahahaha :D biraz takıntılıyım ama bu dogru :D
Cevap sahibi1 yılzor burçsunuzzz sizi ikna edene kadar göbeğimiz çatlar ama bir kere de ikna olursanız tadınıza doyum olmaz :D
Soran1 yılevet o konuda oyle biz istersek ikna oluruz :D
Cevap sahibi1 yılisteksizsinizdir de soğuk ve mesafelisinizdir ama o bariyerleri aşabilene de çölde vaha gibisiniz ne hayaller ne farklılıklar ohooo çılgın başaklarr :D
Soran1 yılolabilir hosumuza gitmeyene isteksiziz aynı sekilde soguk ve mesafeli duruyoruz yaklasmasın yanımıza diye :D
Cevap sahibi1 yılyaklaşana da fenasınız ama :D
Soran1 yılIste sevmemisizdir onu😂
Gizli Üye(30-35)1 yılSever bir anda yıkar
07 Yorumla
Soran1 yılnasıl yıkar
Cevap sahibi1 yılSeni bir anda bırakabilir ya da ihanet edebilir
Soran1 yılne olunca peki neden soguyup bırakıyor
Cevap sahibi1 yılKaraktere bağlı
Soran1 yılkarakteri duzgunse peki
Cevap sahibi1 yılİkizler burcu belli olmaz ki
Soran1 yılsenin eskisi miydiii
1 yılSıkmali
010 Yorumla
Soran1 yılo ne demek
Balık1 yıl*
Soran1 yılahahahaha sevgiliyken nasıldır yani
Balık1 yılPisliğin yeki sen seksimisin
Soran1 yılsenin burcun ne
Balık1 yılOğlak senin
Soran1 yılbasak
Balık1 yılEn sevdiğim uemek
Soran1 yılyemek mi :D
Balık1 yılDegilmiydi o
1 yılRezalet
05 Yorumla
Soran1 yılnedeeen
Başak1 yılTecrübeliyim bu konuda
Soran1 yılanlat bari bilgilendir beni :)
Başak1 yılBurdan uzun sürer ya
Soran1 yılyaa :(
Nefret ederim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım