Burç bilenler yoruma nasıldır nelerden hoşlanır Herşeyiyle bilenler cevaplarsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İkizler burcu kadınını mutlu etmek çok zor bence. Bende ikizler burcuyum biri bana sana bir sürprizim var dediğinde hep çok büyük şeyler hayal ediyorum. Değişken dakikası dakikasını tutmayan ruh hali, takıntılı, şüpheci. Ama yine de özel bi günde maddi değeri olan bir şey yerine manevi değeri olan bir şey almak isterdim. Ama ikizler burcu gösterişi de sever ona hediye alacağına kalabalık bir yerde bağıra bağıra onu sevdiğini söylesen daha cok hoşuna gider. İkizler burcu ne istediğini biliyor mu acaba buna ikizler olmayan biri cevap versin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben ikizler burcuyum bizzat söylüyorum. Aşırı kıskançlıktan soğuruz ısrardan nefret ederiz bunları kesinlikle yapma. Küçük düşünülmüş hediyelere bayılırız. Bizi güçlü gören erkeğe ayrı zaafımız vardır. İkizler Burcu kadını çok zekidir. Aptal bir erkeği sadece yönetir ama aşık olmazlar. Zeki erkeğe aşık olurlar. Mutlaka entelektüel birisi olmaya dikkat et. Erkek fıtratına uygun, yeri geldiğinde sert olan erkekleri severiz. Özellikle bu kadınlar gezmekten çok zevk alır, maddiyat aşırı harcama gibi şeyler değilde böyle tatlı modern gezmelere bayılırlar. Cinsel olarak sorarsan ikizler Burcu kadınını tatmin etmek zordur. Sevişmeyi epey uzun tutman gerekir. Sorman gereken soru varsa cevaplarımmmm
42 Yorumla
Soran+1 yılPeki sürekli temas halinde bulunur musun arkadaşlarına kime mesela sürekli temas halinde bulunursun
+1 yılBen de ikizler burcuyum kararsız dengeli takıntılı ama eğlenceli zeki uyumlu sevecen oluruz ufak sürprizler yapılmasını severiz ve bunlardan çok mutlu oluruz
29 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğunu nasıl belli edersin peki
İkizler+1 yılOndan hoşlandığımı hissettirecek sözler söylerim
Balık+1 yılÖnüne geçer saatlerce yüzüne bakarım ben aşık olduğum adama gözlerimden anlar yani
Soran+1 yılO nasıl iş yanı nasıl belli eder gözden felan anlamam ben oğlak burcuyum
Soran+1 yılAnlar yanı sürekli ilgilenir mi över mi ne eder
Balık+1 yılŞimdi şöyle ben ve benim gibi ikizler burcu. olan herkesin gözünün ici parlar sevgilisine karşı ve her an temas halinde olmak ister.. göz teması, el teması.. onun gibi.
Soran+1 yılSürekli bana dokunuyor sürekli dizimde yatıp saçlarını okşatıyor sürekli temas halinde ve sürekli bana yaslanıyor omzuma yatıyor
Balık+1 yılSevgilin ikizler burcu anladığım kadarıyla,, çok iyi bitmese de sonu bir ikizler burcu kadını olarak ikizler erkeği ile de sevgili oldum. ikizler erkeği sevgi pıtırcıgi, sürekli temas halinde olmak ister. Senin yanındayken çok mutlu hisseder kendini romantiktir. Över sevdiğini yapmacık değildir bak onu da diyeyim yapmacık şekilde sevmiyorsa durmaz yaninda seni seviyorsa yanındadır kısıtlamaya gelmez onunla sohbet edersen onun fikirlerini dinlersen saatlerce seninle. konusur her şeyi anlatmasını iste konuştur onu sanata duskun olurlar ve zeki kadınları severler.
Soran+1 yıl@nurrceren hayır sürekli temas halinde kız arkadaşım ben lezbiyenim
+1 yılZevk insanıdırlar. Yiyip içip sevişmek, gezmek eğlenmek yaşam felsefeleridir. Boş konuşurlar çok konuşurlar yalancıdırlar. Bazen iyilikleri tutar ama bi bakmışsın ki ertesi gün başka biri olmuş. Güvenilmezdirler asla ama asla verdikleri sözü tutmazlar. Zevk veren her şeyden hoşlanırlar en başta seks.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
27Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşüncelidirler. boş konuşmayı sevmezler ve karşısındaki kişilerin de zeki olmasını isterler
10 Yorumla
+1 yılÇok hızlı, çok zeki, çok meraklı ve yeni şeylere adapte olma yeteneği çok yüksek kadınlardır. İkizler kadınları her şeyi bilmek ve herkesi tanımak isterler. Genelde kibar ve cana yakın olsalar da Hava burcu olmaları ve değişken olmaları nedeniyle diğer insanlarla aralarında mesafe ve soğukluk olabilir.
30 YorumlaAdam kullanmayı iyi bilir. Ortam kadınıdır. Yalnız kalamaz. Sırf yalnız kalmamak için sevmediği birine şirin gözükebilir ama işi bitince düşmanca tavırlara devam eder. Dedikoduya bayılır. Hasta yatağında bile dedikodu yapar. Akşam olunca da sevgilisine ağlar çok hastayım aşkım bir tas çorba verenim olmadı diye acitasyon yapar 😂
11 Yorumla
Koç+1 yılen kötü burç de kısaca
+1 yılbende bir ikizlerim ama böyle şeylere pek inanmam ama genelde iki yüzlü değişken vs derler pek iyi değil anlayacağın sicilimiz :)... ama muhakkak seninde hoşlandığın şeyleri keşfedebilecek birileri vardır :)
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir ikizler burcu kadını olarak hala ben bile çözemedim acaba nelerden hoşlanıyorum genelde bana kötü gelen benim psikolojimi bozan şeyler benim hoşuma gidiyor jdjdjd
20 Yorumla Kanka Allah bizim belamızı vermıs 😂 cok lanet bir burc anlık degısıyor bir bakıyorsun sevıyor bır bakıyorsun sevmıyor 😂
132 Yorumla
Soran+1 yılSen ikizler Burcu musun
Soran+1 yılBişey sorucam sen aşık olduğun kişiye sürekli temas halinde mi olursun
Soran+1 yılYanı aşık olduğunu temasla mi belli ediyorsun
Soran+1 yılBana diyor ki gözlerin var ya ona bir ömür doyum olmaz bunu diyor bana ikizler Burcu kadını arkadaşım
Soran+1 yılHayatım ben lezbiyenim
Soran+1 yılİşime gelir 😋
Soran+1 yılSence ne bu kız knk yanı bu hareketler felan durumum da aşırı iyi ben oğlak burcuyum o ikizler
Soran+1 yılİste nasıl yapacağımı bilmiyorum ki asko
Soran+1 yılBen de odun bir oğlak burcuyum ya o kıpır kıpır yanında çok mutluyum
Soran+1 yılSürekli temas halinde sürekli beni kıskanıyor biriyle bir yere gidersem
Soran+1 yılSürekli seni çok özledim iltifat is yerinde sürekli yan yanayız
Soran+1 yılAra sıra ağzını arıyorum ayy yok kanka diyor ben öyle değilim diyor ama gözlerini kaçırıyor yanı beni ifşalama gibisinden sürekli temas sürekli telefonuma bakıyor o kim kim aradı şöyle böyle
Soran+1 yılYanı hoşlandığını ikizler Burcu kadını nasıl belli eder sencee
Soran+1 yılSence ben bunu nasıl konusturabilirim itiraf etmez mi hiç
Soran+1 yılBen de ona samimi davranayim demi
Soran+1 yılİnşallah itiraf eder ya
Soran+1 yılSeni ben çok sevdim reis arkadaş olsak keske
Soran+1 yılSohbet muhabbet ederiz arada bir ısın gücün rast gelsin sağol teşekkür ederim sorumu cevapladın o kadar
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılGevezelikten, entelektüellikten, espri yeteneğinden, imla kurallarından ve genel olarak dilsel zekanın yüksekliğinden hoşlanır. Durmadan muhabbeti döndürecek bir şeyler üretebilmeniz gerekmektedir ve onun labirentlerine ayak uydurabilecek kıvrak bir zekaya sahip olmanız gerekiyor
00 YorumlaZeki olman gerek konuşmayı bilmen gerek. Komik olman gerek. Ve kesinlikle huzuru unut. Çünkü bu hatunlar inatlaşarak flörtleşiyorlar. Sinirler çelik olmalı ama çok tatlılar.
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcuyum ben de. Kısıtlanmak, kıyafetlere karışmak, sürekli soru sorulması gibi sosyal ve kişisel alanı daralmaya yönelik tepkilerden nefret ederiz. Sevgiden önce kendimize saygı duyulmasını isteriz. Bir olayın aşırı uzatılması karşımızdaki insana karşı soğumamıza neden olur.
00 Yorumla
+1 yılSürekli ilgi beklerler susmalar bi anlari bi anlarını tutmaz bi anda sıkılır ama çok keyiflidir zevklidir işçimendir
10 Yorumla
+1 yılbence çok fazla bir şeyden hoşlanmaz. hoşlansa da neyden hoşlandığını bilmez, bilse değiştirir, değiştirse unutur. o sebeple anı yaşayın.
11 Yorumla
Koç+1 yılay kesinlikle hoşlandığı şeyleri bile bilmiyorlar dengesizlerr
+1 yılBurcum ikizler gezmekten, eğlenmekten, sohbet etmekten, bir şeyler öğrenmekten çok zevk alıyorum.
10 Yorumlaİkizler erkeklerinden hoşlanır, sevişir kavga eder tekrar sevişir ☺️
26 Yorumla
Balık+1 yılAhahahah çok haklısın ya süper. 😄😍
Balık+1 yılAyy ikizler erkeği benden uzak Allah'a yakın tövbe yarabbim
Balık+1 yılAli diye biri vardı iki ay sevguli olduk kanlı bıçaklı ayrıldık yetmedi üstüne benden ayrılır ayrılmaz kankam kardeşim dedigiyle manita oldu
+1 yılBizzat tecrübe ettim. Allah yardımcın olsun. Dengesiz bir burç. Enerjini sömürür.
21 Yorumla
Aslan+1 yılsizin burcunuz neydi
+1 yılVala çok bilmyrm yani ama bir kere kırılırkarsa bidaha kendilerine gelemiyolar
00 YorumlaGlosslardan sosjsoajskasn. Neyse bu şakaydı. Çok sıkmayan, aşırı ciddi yaklaşmayan, ama kendini de unutturmayan erkeklerden çok hoşlanırlar mesela wkssnksnzkzsn
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kız biseksual
İnsanları tamamen burçlarına göre değerlendirmek büyük bir yanlış, tamam bir iki tane özelliği burçlarla bağdaştırılabilir ama herşeyini burçlara göre şekillendirmek de ne öyle, Vakit geçir zamanla nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsın.
00 Yorumlaİkizlerim şahsen birinin bana playlist hazırlaması bile çok hoşuma gider manevi değeri yüksek olan hediyeler..
06 Yorumla
Soran+1 yılSana bir kaç soru sorsam cevaplar misin rica etsem
Soran+1 yılBirinden hoşlansan aşık olsan bunu nasıl belli edersin ne gibi davranışlarda bulunursun
Soran+1 yılBütün takipçilerine baktım demişti bir ikizler Burcu kadını var da hayatımda ondan soruyorum başka ne yapardınız
+1 yılkarakterlerı ıyı lakın fızıklerı berbat olur hepsının ortak ozellıgı dızıklerı berbat gıyımlerı normal olur ıddıa sıfır yanı ama karakterlerı saglam guvenılır TEKRAR EDIYORUM FIZIK SIFIR GOGUS SIFIR
02 Yorumla
İkizler+1 yılMal mısın a. yav
İkizler+1 yıl@Herkestenefretediyor kendınden bahsetme
+1 yılArkadaşlar aslan lazım olursa bana başvurun ben aydınlatırım. İkizleri bilemem de başak kadınından uzak durun bencil kxltaklardır saygılar
10 YorumlaBu xper olayı ne soru sorucam 2 saatte bir sorabilirsin 5 xper olman lazım sormak için diyor nasıl yapılıyo xper
10 Yorumla5 dakikası 5 dakikasına tutmaz... uzak dur yipranirsin
20 Yorumla
+1 yılNeşeli olmalısın ama yeri gelince neşeyi kenara bırakıp anlayışlı olmalısın birde genelde cinsellik öncelik olmaz
10 Yorumla
+1 yılYa ikizler burcu çok degiiskler bugun benden hoslansalar yarin nefret ederler o yüzden ikizlerden uzak olun kafanız rahat olsun😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılo da bilmez ki neden hoşlanıp hoşlanmadığını
10 YorumlaBana zıt kesinlikle dünyaları önüne sersen neden bu taraf da değil derler.
22 Yorumla
İkizler+1 yılÖylemiyiz cidden ya
Her şeyden önce kadın dır anadır çiçektir başımızın üstünde yeri vardır vesselam
10 Yorumla
+1 yılFazla ilgiden sıkılır karamsar eglenceli biridir espri anlayışın olmalı
00 Yorumla
+1 yılBahim da ssana solim durda ahahahhaah durda bekle dur 2 dk dur laaaaaa
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcu kadına aşık olan erkeğe Allah sabır versin 😄
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcu bi kızım ama burcum hakkında bişey bilmiyorum
00 Yorumlaİkizler burcu erkeği olarak herşeyde kararsız oluruz genelde. Sağımız solumuz belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkadiniyla erkegiyle komple uzak durulmasi gereken insanlardir.
00 Yorumlaikizler burcu erkeği olmaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldengesizlerdir genelde hic sevmem ikizler burcu olan insanları ıııyy 😏😏
00 Yorumla
+1 yılay bi şeyden hoşlanmasınlar dengesizlerdir
00 Yorumla
+1 yılhic burclarla ilgilenmiyor iananmiyorum da ya
00 Yorumlakonuşmaktan konuşmaktan ve daha çok konuşmaktan
10 YorumlaNshsjsajajjajawkkajaakkwkwkwkwwkwo
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inabmitorum sizce nelerden hoşlanır
00 YorumlaSen ikizler misin
00 Yorumla
+1 yılMeme yok hicbirinde
00 Yorumla