Astroloji & Burçlar İkizler kadını nelerden hoşlanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kız var İkizler burcu? Yavaş yavaş ona teklif edecem de biraz İkizler burcunu tanimak istiyorum. Nelerden hoşlanır? Güncellemeler+1 yıl Evet ikizleri bilen tanıyan, İkizler burcu olan herkesi bekliyorum.. İkizler kadını nelerden hoşlanır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Honeu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% İkizler +1 yıl Eğlenceden ve güzel konuşmayı bilen erkeklerden 0 0 Yorumla
ᗪEᔕᑭᗩᑕIO16 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Yay +1 yıl Tanıyamazsın bir anı bir anını tutmaz. Genelde çok dengesizler Allah sabır versin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu öyle değil Yorumla ᗪEᔕᑭᗩᑕIO16 Yay +1 yıl Eski sevgilim ve en yakın kız arkadaşım ikizler burcu 😄Yinede sen bilirsin hayırlısı olsun Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Aslan +1 yıl Çok değişken burç. Sabır diliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil bu Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% Balık +1 yıl İkizlerle evliyim aman Allahım 0 7 Yorumla esaretim_ İkizler +1 yıl Nesi varmış ikizler burcunun Yorumla proofstriker38 Balık +1 yıl Nesi yokki Allahım esirgesin Yorumla esaretim_ İkizler +1 yıl Abi anlatsana allah askina 😅 evlenince nasil bir kadin olcagimi merak ediyorum Yorumla proofstriker38 Balık +1 yıl Seni alan boku yedi😞😒😏 Yorumla esaretim_ İkizler +1 yıl Defol profilimden Yorumla proofstriker38 Balık +1 yıl Ne oldu ki Yorumla proofstriker38 Balık +1 yıl O igilenmiyorki ikizler çok dengesiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hic sevmem ikizleri ya izak dur bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Durmam. Parçalicam onu🦂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zikecen yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğlenceden ve güzel konuşmayı bilen erkeklerden
Tanıyamazsın bir anı bir anını tutmaz. Genelde çok dengesizler Allah sabır versin
Bu öyle değil
Eski sevgilim ve en yakın kız arkadaşım ikizler burcu 😄Yinede sen bilirsin hayırlısı olsun
Çok değişken burç. Sabır diliyorum
Öyle değil bu
İkizlerle evliyim aman Allahım
Nesi varmış ikizler burcunun
Nesi yokki Allahım esirgesin
Abi anlatsana allah askina 😅 evlenince nasil bir kadin olcagimi merak ediyorum
Seni alan boku yedi😞😒😏
Defol profilimden
Ne oldu ki
O igilenmiyorki ikizler çok dengesiz
Hic sevmem ikizleri ya izak dur bence
Durmam. Parçalicam onu🦂🤣