Yengec burcu ah ahh olmuyor ne yapsam dönmüyorr?

Yaklasik 4 ay önce 4 yillik iliskim bitti kendisi bitirdi beni cok boğuyosun cok bunaldim uyardim devam ettin hala diye uzaklasmisti benden soguk davraniyordu bende ustune cok daha fazla dusup eskisi gibi sevmiyosun beni diye surekli darliyordum daha az ariyordu ben cok aramaya basladim uzak mesafedeyiz bu arada cok uzuluyorum.. Ne yaptiysam donmuyor bana o kadar bagirdi o kadar laf etti ki anlatamam asla boyle bisey yapmamisti daha incesinde bir kez ayrilmistik o da cok kisa surdu yeniden baristik ama bu sefer her yerden engelledi o engelledi ben aradim o engelledi ben arkadaslarimdan aradim nasil ikna edicem bilmiyorum sogudum soguttun diyor kendinden ozur diliyorum yapmicam tamam diyorum ofkeden baska bisey hissetmuyorum anlamiyor musun biz anlasamiyoruz yok kafa yapimkz uymuyor dedi asla konusmuyor zar zor bisey yaziyorum hemen engelliyor konusmak istemiyorum yazma bana diyor 4 ay oldu her 15 20 gunde bir yazdim kaybetmek istemiyorum. Duygum kalmadi diyor ama nasil sever nasil asikti anlam veremiyorum gorusmek de istemiyor cok cok kotuyum

Yengec burcu ah ahh olmuyor ne yapsam dönmüyorr?