Artık bünyem kaldırmıyor?

Aslında okuyorum hedefim başka bisiydi kazandım son dakika fikrim degisti baska bir bölüm okumak istediğime karar verdim 1sene mezuna bıraktım bu sırada da yaz tatilinde kafam dağılsın diye bir işe girmeye karar verdim biraz paraya ihtiyacım vardı birde ovguvenim yerine gelir acılirim diye düşündüm arkadaşımın çalıştığı bir yer vardı ilk deneyimim olacağı için bana yardımcı olur diye oraya girdim hersey güzeldi ama arkadaşım bir gün izindeyken mutfaktaki kadınla tartıştım büyüklerine çok saygılı olduğum için sustum ama ağlayacak duruma geldim çünkü öncesinde de yaşıtım 2 erkek benimle uğraşıyordu kızlarla iyi anlaşıyorum da erkeklerle anlasamiyorum erkeğin biri dengesiz tuhaf bisi diğeri de ne biliyim hep güzelsin diyor teşekkür ediyorum muhabbet ederken onu abim gibi gördüğüm söylüyorum biz iş arkadaşıyız tavırlarına dikkat et diyo bende o zaman sende bana düzgün davran diyerek lafını ona çarpıyorum başta garsonların ayak işini yapıyordum hepsi stresini bende atıyordu sonra artık dayanamadım çıktım işten sonra arkadaşımla konuşup ise geri girdim sonuçta çalışmak zorundayım calisamazsam nasıl hayatımı düzene sokucamki bilmiyorum belki okuduktan sonra girdiğim iş daha kolay olur yapabilirim belki en azından herkes birbirine saygılı olur ama ne bilim hakaret diyemeyeceğim türden hakaretler ediliyor gözlük kullanıyorum gözüme laf ediyorlar maymun diye hitap ediyorlar o erkekler artık çok psikolojim bozuldu arkadaşım da 1 haftalığına izin kullandı o yok şu an onsuz daha sıkıntı icerisindeyim çünkü en azından destek çıkıyordu bana biliyorum tek başıma yüzleşmem gerekiyor ama artık işe bile gidesim yok
Artık bünyem kaldırmıyor?