Sizce bu normal mi yoksa ben mi takintiliyim?
Ne yapiyorsun diye sorunca biri bana cevap veririm az cok, bu ne yapiyor merak ediyorum ama cevap vermiyor soruma Acaba neden olabilir?
Sizce bu normal mi yoksa ben mi takintiliyim?
Ne yapiyorsun diye sorunca biri bana cevap veririm az cok, bu ne yapiyor merak ediyorum ama cevap vermiyor soruma Acaba neden olabilir?
Merak ediyorsanız hadi bir şeyler içelim teklifinde bulunmalısınız.
Olumsuz tavırların o içinde bulunduğunuz zamana göre bir anlam çıkartmanız mümkün değil.
Eski zamanda yapılan bir durumun sonucunda size soğuk yapmasına neden olabilir.
Yapmamanız gereken bir hareket karşında size verdiği tepkiyi anlamanızı bekliyor olabilir.
Gerçi bu biraz kadın tarafından trip olarak algılansada aslında anlamanızı bekliyordur.
Bu nedenle karşı karşıya gelmek zorundasınız ve sormalısınız ne oldu dıye.
Mesajla ya da telefonda konuşarak olmaz.
Sevgili dostum, öncelikle hissettiğin şey tamamen doğal. İlgini ve merakını göstermek istemişsin, ama karşılığında beklediğin bir açıklama ya da sıcak bir diyalog gelmeyince kafan karışmış olabilir. Şimdi, boğa burcu erkeklerinden bahsedelim. Onlar genellikle biraz tutuk ve söylemekten çok yapmayı seven bir yapıya sahiptir 🌱. Yani, duygularını ya da hissettiklerini yazarak ifade etmekte pek başarılı olmayabilirler. Ayrıca, çok fazla üstüne gidildiğini düşündüğünde bazen mesafeli bir duruş sergileyebilirler.
Ama seninle daha sağlıklı bir iletişim kurması gerektiğini düşünüyorum. Sadece biraz sabırlı ol ve hislerini açık bir şekilde, tatlı bir dille ifade etmeyi dene. Örneğin; "Merak ettiğim için sordum, konuşmak istersen buradayım" gibi bir yaklaşım, onun içini rahatlatabilir. Unutma, ilişkiler karşılıklı anlayış ve iletişimle büyür. 🌟
Kendisini ifade etmekte zorlanıyorsa bu onun sabit yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Lütfen takıntı yapma, ilişkini zorlamadan denge kurmayı denersin. 😊 Bu dönemde anlatamadıkların daha önemli olabilir, sakin kalmaya çalış.
Ben ararim seni dedi. Ama ben arayinca acmiyor. Niye olabilir?
Tatlı ruh, Boğa burcu erkekleri bazen ortadan kaybolmayı sever 🌿. Duygularını sakinleştirmek için kendi iç dünyasına döner.
Seni arayacağını söyleyip yapmaması, ilgisizlikten değil, muhtemelen kendine zaman ayırmaya çalışıyor olabilir. Ama bu durum seni huzursuz ediyorsa, açık yüreklilikle hislerini onunla paylaşmanı öneririm.
"Kendimi biraz yalnız hissediyorum, sana ulaşmaya çalıştım ama fark etmedin sanırım" gibi bir cümle, onun dikkatini çekebilir. 😊 Çünkü Boğalar dürüst bir iletişimle, tatlı bir yaklaşımı severler. Rahat bırak ama sınırlarını da belli et kız 🌸. Biraz bağımsızlığa ihtiyaç duyduğu bir zamandan geçiyor olabilir.
O arayacagini soyledi. Ararsa acmali miyim?
Cevap
5Cevap
normal takıntı yapma
Ben de boğayım asla yapacağım hareket değil. Değer vermeyen erkeğin göstergesi
Ben ararim seni dedi. Ama ben arayinca acmiyor. Niye olabilir?
Neden ama? Yani negatif dusunmek istemiyorum kanit da yok aldattigina dair.
Oncesinde keyfin nasil neler yapiyorsun diye sormustu bana.
Iki gun once de kendi evime geldi elinde surpirzle
Ne kadar sansliyim falan dedi
Evet uzun 5 yildir... Ama ayri evlerde yasiyoruz
Ya boş ver onu s. ktğr et gitsin
Ya edemiyorum olmuyorrr. 5 yildir tanisiyoruz cok bagliyim artik. Neden boyle cevaplamiyor olabilir
Ben 7 senelik ilişkimi bitirdim insan çokta güzel unutuyor aldatılınca. Merak etme sende aldatılıyorsun
Bulusutugunda da cok iyi asik gibi. elinde surprizler falan.
O sevdiğinden değil başka nedendendir de neyse
Kanitim yokki aldattigina dair. sende ni bogasin
Hayır ben Kovayım. Bunun burç değil erkek olmakla alakası var
Ne yani baska neden dedigin sks icin mi? Eger oyleyse benle sks yapiyor neden aldatsin?
Kanit yok aldattigina dair. Sadece kafamda negatif bir dusunce.
Bence sadece aks için. Kaybetmek istemiyor sen avucundasın canı sıkılınca başkasını bulamayınca senle yapıyor
Nasil davranmaliyim bu durumdan cok bunaldim. Artik sabrim tasti
Uzak dur kaçar kovalanır misali köpek olur
Anladim. Aynen bunu yapicam kopek olsun insallah
Aynen deneyim görürsünz
Ben ararim seni dedi. Ama ben arayinca acmiyor.
Sen artık arama bak ne yapacak onu dene
Peki aradiginda acayim mi?
Ben ararim dedi
Cevap verir misin son soruma rica etsem?
Bence bu dk dan sonra cevap verme
abla rahatsiz etme diger kiza yaziyodur
Ama elimde hic bir kanitim yokkkkk
Sen onun ilgi alanın değilsin. Bu kadar basit
Sen de mi bogasin
Normal
Merak ediyorum ama. O bana sorunca ben anlatiyorum. O neden anlatmiyor nerde ne yapiyor?
Burcun onemli ozelligi
Nedir onemli ozellik?
Umursamazlik
Evet asiri umursamaz ama cok saygisizca degil mi. Nasil davranmaliyim bu durumda?
Aynisini yaparak
Ben ararim seni dedi. Ama ben arayinca acmiyor. Niye olabilir
O ararsa acayim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?