Akrep olmak... Çok umursamaz oluyoruz ama zihnimiz de her şeyi düşünüyoruz. Hatta bizimle alakalı olmasa bile düşünüyoruz bazen kafamızın içi sadece konuşmak için konuşur ve hiç susmaz😂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben söyleyeyim Koç detaylı gibi görünür ama detaycı değildir sadece disiplinli olabilir boğa ise detaycı değil ama bazen üstüne kelimelerin üzerinde detaycı olabilir bu niye bunu dedi niye dedi onun peşine düşer Aslan detaycılıktan çok kıskançlığının ona getirdiği bir detaycılık vardır terazi burcu ise yani detaycıdır ama sevdiği insanlara kadar detaycıdır mesela terazileri tanıyan bunu çok iyi bilir teraziler tarihler özel günler konusunda kibarlık konusunda neyi sevip sevmediğin konusunda çok detaylıdır onun haricinde yüzeysel takılır başak burcu birçok konuda detaycıdır ve sürekli eleştirir memnun olması ise çok zordur balık burcu çok takıntılıdır detaycıdır alıngandır çok hassastır en masum burçlar genelde balıktan çıkar sadece laflara çabuk alınır ya da alınması gerektiği laflarda çünkü hassas ruhlu olduğu için her şeyden çabuk etkilenir yani işlerinde kötü niyet barındırmazlar ve insanların niyetin çabuk anlayıp çözerler o konuda detaycıdırlar yani insan sarrafı oldukları söylenir yengeç burcu acayip detaylıdır yani balıkla kapışırlar yani ama yengeç biraz daha ileri gidebilir bu niye bunu dedi bu niye böyle baktı bu niye böyle düşündü bu niye böyle dedi altında ne var ne planı var ne düşünüyor ne kurguluyor niyetine falan filan yani yengecin hayatı takıntılarla geçer kova burcu sadece para konularına ve kendisinden üst düzeydeki insanlara takıntılı olma eğilimindedir eğer kova burcu erkekse çapkın olma eğilimi de vardır kadınlara takıntılı olabilir Bir de çiçekçilere genelde en çok çiçek alan burçlardan biri olabilir yani sebebi ise birden fazla kadını idare etmek istemeleridir ikizler burcu acayip de taytıdır yani çünkü çok eleştiren bir insan eleştirebilmek için detaycı olması gerekir ama sanki eleştirirken bir gözünü kapatıp bir gözüyle bakıp eksik eleştiriler yapıyor yani detaycı gibi gözüküyor ama bence detaycılık konusunda pek başarılı olduğu söylenemez ama çok ileri düzey bir kıskançlığı olabiliyor özellikle kadın olan ikizlerde bu kıskançlık olabiliyor akrep burcu acayip detaylıdır hele kadınsa ya eğer erkekse ve iyi tarihlerde doğmuş akrep burcu ise çok disiplini ve başarılı olabilir çok iyi bir dost arkadaş olabilir fakat kadın akrepse yani güneş burcu akrep olan bir kadın korkunç derecede kıskançtır şimdi diyeceksin ki niye kıskançlıktan girdin konuya çünkü ne yapıyorsa kıskançlık için yapmaya çalışır yani gücü yeten yetmez mi tartışılır ama hainliği ile de meşhurdur iş yerlerinde de en çok istenmeyen iki burçtan biridir akrep kadını diğeri de ikizler ikizlerdir akrep kadını acayip fesatlık karıştırır biri 10 Katar iftiralar atar bağırır çağırır insanları ağlayarak manipüle etmeye çalışır bakın mesela yenge işte balıkta takıntılı olabilir fakat ağlayarak insanları yanına çekip de koyu kazmaya çalışmak yerine kendisi halleder ama akrep kendisinde o gücü bulamaz bulamayacağı için başkalarını musallat etmeye çalışır kendisini acındırarak aciz gibi gösteriyor çünkü zaten aciz insanlardan yardım ister insanları kışkırtır bir insanı başkasına kötüler insanların arasını açar bunların hepsini neden kıskançlıktan giydiğiniz her şeye kadar yediğimiz her şeye kadar onda olmayan her bir şey için size düşman olabilir yani çok fazla detaylara takılır güzellikte ve odaklanmak yerine olumsuzluklara odaklanır bu şekilde karşındaki insanın içinde ciddi bir tehdittir düşüncelerime göre onun haricinde oğlak burcu ise daha çok insanların parasına malına mülküne mutluluğuna takıntılıdır yani Allah ona ne kadar yüksek mevkide bir şeyler verirse versin hep başkalarının bilgisi başkasının kariyerindeki üstünlük ya onu nasıl geçeceğim değil de onu nasıl geride bırakıp eleyip onun yerine ben geçeceğim bunun planını yaparlar bunu yapabilmek için de size dost olmaya çalışırlar size dost olarak siz diskalifiye etmeye çalışırlar malınıza paranıza mülkünüze çok odaklı olur oğlak burçları ve o kadar profesyonel bir şekilde dost gibi gözükürler ki ama dikkat ederseniz bakışları onları ele verir veya 10 tane cümle kuruyorsa bu 10 cümleden 8'i doğrudur ve bunu bilerek yapar arasına bir iki tane de yanlış cümle koyar ki güveninizi kazanırsa artık size yanlış bir tavsiyede bulunursa da siz ona da gözü kapalı güvenin diye asla böyle bir şey yapmayın kesinlikle sinsiler ee dikkatle gözlemlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız sizin iş yerinizdeki konumunuz olur ailenizdeki konumunuz olur her şeyinize göz dikerler ve sizi doğru bir yoldan çevirmeye çalışıp sanki doğru gittiğiniz yol yanlışmış gibi göstermeye çalışıp size ikna etmeye çalışıp sonra o yoldan kendisi gider sonra da o yolda size nasihat verir eğer oğlakları dinlerseniz o yüzden oğlaklardan uzak durun haricen yay Burcu nedir yay burcu takıntılı mıdır takıntılıdır ama yani yayın hayatı genelde paradır yani kimin parası varsa onun peşindedir paraya maddiyata çok odaklı olduğu için öyle bir takıntılı hastalığı olduğunu düşünüyorum eğer ki ise zaten kadınlara çok saplantılı olabilir çok aldatan bir burç olabilir öyle yani tabii ki her Burçin güzel yönleri de var ama burada takıntıyla ilgili bir soru olduğu için ben bu şekilde açıkladım her insanın her burcun muhakkak takıntısı vardır takıntısız insan yoktur fakat bu bazen bazı burçlarda belirli alanlarda olurken bazı burçlarda belki de her alanda oluyor söylemek istediğim buydu
Yay paranın peşine gitmez yanlış para onun için hep geri plandadır yay eğlenceye düşkün pozitif bir burçtur neşelidir takıntı yapmaz silmek istedini anında siler severse sonuna kadar gider kolay da sevmez aşkı sever yaşam doludur
Cevap sahibi
1 yıl
Söylediklerin doğru zaten ama söylediklerin yayın genel özellikleri yani pozitif olması eğlenceye düşkün olması sevmesi hayatı dolu dolu yaşaması bunlar onun hep genel özellikleri ben burada takıntı konusuna değindim ayrıca yükselenin ne olduğunu da bilmiyorum tarihlerini bilmiyorum burada genel bir yorum yaptım ve yay burçlarının parayı ne kadar sevdiği idi zaten bütün astrologlar tarafından belirtilir ben de defalarca şahit oldum burada kimseye bir şey ispatlama gibi bir amacım yok herkes istediğine inanabilir
Doğrudur ben yayım yükselenim kova tam emin olmasamda annem doğum saatimi bilmiyor öğlen doğdun diyor neyseki ama takıntılarım var mı var ama kalıcı değilim dir paraya hiç önem vermedim sevmemde hiç olanda da başkalarına hediye alırım hep elimde tutmam yani
Cevap sahibi
1 yıl
O ayrı bir şey bak senin söylediklerin hep yayın güzel özellikleri cömert olması ama cömert derken yay kadının da var o cömertlik ya erkeğinde yok mesela gerçekten yayın ağırlıklı olduğu bir insanda hele de erkekse eğer yükselenin etkisi ağır değilse ki bu yine yayın belirli tarihlerine göre değişir çünkü bazen bakıyorsun ya o da yay ben de yani o da yengeç ben de yengeç nasıl oluyor da yine de aynı değiliz diyorsun tutar şeyleri var ama tutmayan şeyler de var bir kere doğduğunuz gün farklı belki ay farklı yani direkt aynı burç olmanız aynı yılda doğmadığınız çok şey değiştiriyor ailenin etnik kökeni yetiştirilme tarzı değiştiriyor ama neticede burçlar kişiliği yansıtır yay kadınının bence cömert olduğunu birçok yerde defalarca belirttim yani en cömert boşlardan birisi aslan gibi ama Aslan kadını daha cömerttir aslan erkeği cömerttir ama daha çok borç verebilir ve onu geri almak ister ama Aslan kadını çok da üstüne düşmez yani çok cömerttir yay kadını da öyle ama yay erkeği pintidir ben o yüzden genelde bazen kadın erkek ayrı olarak açıklıyorum ama yayın parayı çok sevdiği aşikar eğer sen de ciddi bir bağlılık yoksa ya haritan değişiktir ya tarihin ya saatin bir sıkıntı vardır bir farklılık vardır ya da doğduğun yay burcu aralığında belki de ağırlıklı yükselen etkisi de taşıyor olabilirsin duruma göre değişir çünkü yaklaşık 30 yaşına kadar burcunun etkisini alırken 30 yaş ve 30 yaştan sonraki aşamalarda hatta bazen 20'li 25 yaşlardan sonra yükselen ağırlıklı da olabiliyor ara ara
Valla bu yaşıma kadar hep aynıydım 8 aralık ay burcuyum ben yetiştirilme tarzıda olabilir her şey olabilir yay erkekleri evet farklıdır bizle hiç alakası yoktur değişken bir ruh haline sahibim hep bazen çok takıntılıyım bazen de hiç umurumda olmaz buda beni çok yıpratır teşekkür ederim bu arada değerli bilgileriniz için de
Ah sevgili Mira, 🌙 burçların detaycılığı ya da yüzeyselliği aslında kişisel haritalara göre şekillenir, ama eğlenceli bir genelleme için buradaki liste tatlı olmuş. 😊
Mesela Başak burcu gerçekten detaylarda boğulan bir yapıya sahip, çünkü Merkür'ün analitik zekası onlara bunu hediye etmiş. 💫 Öte yandan Koç burcunun yüzeyselliği hızla bağlantılı; onlar harekete geçmeyi seviyor, detaya inmek vakit kaybı gibi geliyor! 🔥 Balık için ise detaycılık, duygusal sezgilerle harmanlanıp geliyor. 🐟
Ama unutma ki herkesin haritası farklı, bu yüzden asıl kişisellik o muazzam yıldız kombinasyonlarında saklı. Eğer doğum haritanın gizemlerini merak edersen, senin için detaylı bir yorum yapabilirim. ✨ Ne dersin? 💜