Astroloji & Burçlar Medyum , hoca , muska bu işler kimler yapar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yaptığınız bildiğiniz tanıdık Güncellemeler+1 yıl KS sahte medyum dolmuş hepsi yalan olmus Medyum , hoca , muska bu işler kimler yapar? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ciyager_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Terazi +1 yıl Benim amcam çok iyi muska yapıyor kendisi molladir ama iyi şeyler için yapıyor sadece 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin sadece konuşmak mı amaç boş zamanım yok Yorumla Ciyager_123 Terazi +1 yıl Böyle bir şey için neden konuşmak olsun ki derdim ben ciddiyim amcam medrese hocası ve oldukça alim bilgili kendisi muskalar da yapıyor dediğim gibi sadece iyileştirmek amaçlı Yorumla Ciyager_123 Terazi +1 yıl Yani isterseniz derdinizi anlatın bende ona intikal ederim bu sayede belki inşallah iyi olur Yorumla Soran +1 yıl nasıl butulkum nerede Yorumla Bener13 Başak +1 yıl Hangi şehirde Yorumla Çimen22 Boğa +1 yıl Bana da yardımcı olur musunuz? Yorumla Bener13 Başak +1 yıl Hangi şehirde kendisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var tanıdık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl çok önemli lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bağlatma yapmıştım işe yaramıştı senin ne için olacak seninki olur mu olmaz mı Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% Yengeç +1 yıl Kafir olursun yapma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl çok acil önemli bir konu ama Yorumla betterböcek Yengeç +1 yıl Yani kafir olmaya, cehennemlik değer diyosun? Yorumla Soran +1 yıl o kadar önemli yani Yorumla betterböcek Yengeç +1 yıl Ahmaksın ahiretinden önemli ne olabilir? Yorumla Soran +1 yıl Terbiyeni bozma :( işine bak Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% Balık +1 yıl ben yapabılıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin sadece konuşmak mı amaç boş zamanım yok Yorumla AnkaraaFB Balık +1 yıl hayır cok cıddıyım bos yapmam ben Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 Balık +1 yıl Var tanıdık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin sadece konuşmak mı amaç boş zamanım yok Yorumla Asknedencanyakar_ Balık +1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl nasıl bulurum nerede Yorumla Asknedencanyakar_ Balık +1 yıl İsim veremem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim amcam çok iyi muska yapıyor kendisi molladir ama iyi şeyler için yapıyor sadece
ciddi misin sadece konuşmak mı amaç boş zamanım yok
Böyle bir şey için neden konuşmak olsun ki derdim ben ciddiyim amcam medrese hocası ve oldukça alim bilgili kendisi muskalar da yapıyor dediğim gibi sadece iyileştirmek amaçlı
Yani isterseniz derdinizi anlatın bende ona intikal ederim bu sayede belki inşallah iyi olur
nasıl butulkum nerede
Hangi şehirde
Bana da yardımcı olur musunuz?
Hangi şehirde kendisi
Var tanıdık
nasıl çok önemli lütfen
Ben bağlatma yapmıştım işe yaramıştı senin ne için olacak seninki olur mu olmaz mı
bırakın bu işleri vazgeçin artık
Kafir olursun yapma
çok acil önemli bir konu ama
Yani kafir olmaya, cehennemlik değer diyosun?
o kadar önemli yani
Ahmaksın ahiretinden önemli ne olabilir?
Terbiyeni bozma :( işine bak
ben yapabılıyorum
hayır cok cıddıyım bos yapmam ben
Var tanıdık
Ciddiyim
nasıl bulurum nerede
İsim veremem