Ay acil bakın arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır ciddi giden bir ilişkim vardı fakat nerede yaşayacağımız konusunda şu an anlaşamıyoruz. Farklı bir şehirde yaşıyor fakat yaşadığı ildeki iş sıkıntısından dolayı yaşadığım şehre sürekli çalışmaya geliyordu. başta bu konuyu konuşmuştuk onun istediği şehirde yaşamak istemediğimi söylemiştim oda bana mecburi bir durum olmadıkça orada yaşamayız demişti. Şimdi ilerledik ve ben aileme yakın olmak zorundayım onlarsiz yapamıyorum onlara karşı sorumluluklarim var diyor. Olduğu çevredeki insanları tanıdığım için ortamına ayak uyduramayacagimi düşünüyorum sürekli birilerinin baskısı altında yaşayacağımızı düşünüyorum. Açıkçası biraz geniş bakan bir toplum değil ve ben sürekli kaos ve eleştirinin olduğu bir yerde yaşamak istemiyorum. Sağlık bölümü mezunuyum her an atanma durumum da var atandigimda en azından beraber karar verdiğimiz sehirde yaşariz dediğimde bu konuda da söz vermiyor. Sevdiğim için ortak yol bulamıyorum oda sevdiğini soyleyip ama buna mecburum diyip işin içinden çıkıyor mutlu olacağımı bilsem kabul ederdim orada yaşamayı fakat yapamayacağımı da biliyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum sevdiğim için anlasabilmek için nasıl bir fikir sunabilirim sizce? Böyle bir şey için birbirinden vazgeçmek çok kötü

Ay acil bakın arkadaşlar?