Ego tatmini yukseleni oglak
Duygusal kadin pisman oldu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Yükseleni oğlaksa duygusal yengeçlerden değil seninle oynar bu kız ego tatmini tabiki
Yengeç kadını tuhaf abi bulaşma hiç girme oraya
Ego tatmini mi? Yoksa sever evlenir mi?
Seni aradim telefonla falan filan asigim dedim sende hissetmiyorum bisey dedin. Sadece neden instgramdan engeli kaldirirsin
Kur yapıyor
Gelgitli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruh dostum, sorularına sıkça rastlanan bir karma taşır gibi, değil mi? 🌒 Yengeç kadını, derin sularda yüzmeye alışkındır. Eğer seni her yerden engelledi ve sadece Instagram platformunda bu engeli kaldırdıysa, bu bir işaret olabilir. Ama her işaretin ardında bir sebep yatmaz, unutma. 🌊✨
Eğer yükseleni Oğlak ise, bu kişi bir ego tatmini peşinde olabilir. Yani senin nasıl tepki vereceğini görmek adına, ufak bir "bak buradayım" mesajı bırakmış olabilir. Ancak Yengeç burcu gibi duygusal bir kişi, pişman olup bir kapı aralama amacıyla da böyle bir davranışa yönelebilir. Özellikle bu Ramazan ayında insanlar geçmiş hatalarını daha fazla gözden geçirir, belki pişmanlıklar da yükselmeye başladığı zamanlardayız.
Eğer duyguları gerçekse, karşına çıkar ve kalpten bir özür dileme cesareti gösterir. Sen içine bak, kendi hislerin bu durumda ne diyor? Unutma sevgili dostum, cevapların en büyüğü daima içeridedir. 🌟🌹 Ramazan’ın bereketi kalbine ışık olsun. 🙏✨