Güncellemeler
1 yıl
Ahahaha bu kadar etkileşim alacağını düşünmedim yarın size mesai harcayacağım akşamına kontrol etmeyi unutmayın nesndjö
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baktırmak istediğiniz kişinin isminin kaç harfli olduğunu yazmanız yeterli. Ya da iki kişinin arasındaki bağa baktırmak istiyorsanız o kişilerin isimlerinin kaç haneli olduğunu yazmanız yeterli. Burçları da yazarsanız ona göre yorumlayabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 harfli bakabilirsiniz
Benim ismim 4 haneli, onun ismi 4 haneli. O ikizler burcu, ben aslan. Teşekkür ederim şimdiden.
Aranızda bir ilişki var mı şu an kartları açtım. Sormam gerekiyor çünkü aranızda bir kavga gördüm. Geleceğe yönelik olup olmadığını söyleyebilmem için lazım
Kesinlikle doğru. Dün beni terk etti saçma bir sebepten kıskançlık yaptım diye. Hatta kavga detayını da vereyim. Kıskançlık yaptım ve ona benden uzak dur artık yazdım ve bana tamam yazdı ertesi günde ayrılalım böylesi ikimiz içinde iyi tarzı bir konuşma yaptı. İkna etmeye çalıştım ama fikri değişmedi bir çırpıda ayrıldı benden. Ama hala instagramda profilimde geziyor hikayemi beğeniyor
Kız o kadar detayını anlatmasaydın ben söyleyecektim nwjdjdk falda senin tarafından çıkarılmış bir kavga var. Ancak o alttan almaya çalışmış yapabildiği kadar. Aşkı simgeleyen kombinasyonun üzerine kıskançlık kartını çektim. Aranıza bir süre girecek hemen dönüş olmayacak ancak sonrasında sen ya da o tekrar iletişime geçmeye açık olacaksınız. Ayrılanın o olduğunu da gördüm ancak tam olarak ayrılma değil, kendince bir zaman verme muhtemelen bu. Gelecek için bir kart daha seçtim özlem çıktı. Bu dönem biraz uzun sürebilir ancak bağını koparmanı ya da sosyal medyadan takibi bırakmanı tavsiye etmem. O dönecek diye yoruyorum.
Bir anda döküldüm 😅 Evet aslında geçmişte de bu tarz terk edilme durumum oldu onun tarafından ve adım atan taraf hep o oldu yani ne zaman böyle bir durum olsa pişman oluyor sonrasında. Ama bu sefer sanki kararlı gibi emin olamıyorum ama bana da pişman olacağı hissi geliyor
O kişinin altında çıkan kartlar kendi içinde bir savaş verdiğini gösteriyor. Mutlaka dönecektir ama bunun için vakit var baya. Kararsız bir durumda ve düşünmekten uzak duruyor.
Peki bana olan hisleri ne yönde görünüyor aşık mı değil mi özlüyor mu ve ya başka bir şey
Seni seviyor. Özleyeceği bir konumdasın kalbinde.
Çok teşekkür ederim ellerine ve hislerine sağlık 🌸
onun ismiden5 harfli bemim ismimde 5 harfli onjnki oglak benimki kova
pardon onunki 6 harfli ismi
biraktinizmi🥲🥲
Onun adı 8 harf benim 2 adım var biri 5 biri 4 toplam 9. O koç erkeği ben terazi kadınıyım bekliyorummm
Benim adım 5 haneli onunki de 5 haneli. Onun burcu kova benim ki koç. Bakarsan çok mutlu olurum :)
Akşam bakacaksın değil mi, çok merak ettim de 😂😂
Onun ismi 6 harfli terazi burcu, benim ismim 5 harfli yengeç burcuyum. Bakarsan çok sevinirim.
Onun ismi 4 haneli benimki 5 o başak ben yengeç
...8
Hiç inanmam bak ama
Benim ismim 5 harfli onunki de 5 harfli ben aslan burcuyum o ikizler burcu. Hadi bakalım skskd
6, yengeç
Bakalım
Bakmıyor bir saat oldu
boş ver
@ethem742 kanka uzun sürüyor. Ben bir kişinin dalını yeni bitirdim sabırlı olun lütfen
Tamam 👍
Şeyma çok tatlısın ha soruyu soran benle Şeymaya da bak akskdkr
@ethem742 sen de iyi ki inanmıyorsun he smendjd
Yaw eğlence olsun ha zaten inanmıyorum yoksa akskdkd
@ethem742 😄😄
Kız buglem senle uyumlu çıksa ne dersin bu işe bizden olur mu dersin 🧐😅
@ethem742 yok tatlım kriterlerime uymuyorsun Bikeren yaşın küçük ve ciddiyetle ilerleyebilecek kafa yapısına sahip oldunu düşünmüyorum ayrıca bi arayışta değilim 😉
Buglem söveydin daha iyiydi kızım
@ethem742 kızım derken
Yaşı boş ver o önemli değil merak etme her türlü yaşımdan daha büyük gösteririm. şu an şurada çok şakaya vuruyorum diye hep öyle olduğumu sanma bir ilişkide 40 yaşındaki adamdan daha bilgiliyim
Bebeğim diyeyim tamam
@ethem742 yok canım kalsın😂😂
Tamam bebeğim sen bilirsin ben senin için dedim sksksmskd
@ethem742 sus bence
@ethem742 senin için dedim derken yoklugamı düştüm ne yani hayırdır
Kızım amma uzattin ya tamam senden başka kadınlar da var tek değilsin havaya girme evlenmeye bak sen ben eğlenmeye bakıyorum
@ethem742 defol git çocuk sütünü iç yat hadi büyü önce ondan sonra ilişki kurmaya çalış karakterin otursun bi hadi canımmm yoksa kötü olcak senin için yallah