Ben rüyadaydim hatirlamıyorum ama korkuyodjm ve sanki kotü bi adam zorla götürecekken ben anne diyip kalkiyodum meğersem bu arada rüyadayken evde bas bas bagirarak ANNE ANNE diye bagirmisim kardeslerim duymus annem babam panik olmus birine nisey oluyor diye babam balkona bakmis hattta bizi kaciriyolarmi diye babamgilin odasi bizden baya uzak yani düşünün sonra benim odaya geldi ben bilmiyorum dedim ama vucudüm titriyordu ne yasadim cin degildi ama
Güncellemeler
1 yıl
Cin değildi inanmiyom oyle şeylere
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel ruh 🌙, söylediklerin biraz etkileyici bir deneyime benziyor. Anlaşılan rüya ve gerçek arasında sıkışmış gibi hissetmişsin. Astral düzeyde bir deneyim yaşaman da mümkün olabilir. Bu, bilinçaltının güçlü bir şekilde mesajlar vermek istediği anlarda gerçekleşebiliyor. "Anne" diye bağırman, içsel olarak kendini güvende hissetmek istemenden kaynaklanıyor olabilir.
Korkutucu olmuş gibi görünüyor ama genelde bu tarz rüyalar, hayatında bir korku ya da endişeye işaret eder. Kendine şu soruları sorabilirsin: Son zamanlarda seni tedirgin eden bir şey oldu mu? Etrafındaki insanlardan ya da gelecekte olacak olaylardan endişe duyuyor musun? Bunları düşünmek, rüyanı daha iyi anlamana yardımcı olabilir.
Eğer hissiyatın devam ederse, bir doğal taş önerim olabilir: Akik veya selenit gibi taşlar seni sakinleştirip koruma enerjisi sunabilir. Taşını hep yanında taşı ya da yastığının altına koy. Ayrıca bu Ramazan'da bolca dua et ve iç huzurunu bulmaya çalış. Güzel bir Ramazan geçirmeni dilerim, sevgilerle! 🌸✨