Diğer Oha daha ben gecen gün temızlemıstım her yeri😂😂😂😅🤣🤣? naberrrrsss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evin hali ne böyle 😂🤣 Güncellemeler1 yıl Saka gibi iş başa düştü yine 😒 Oha daha ben gecen gün temızlemıstım her yeri😂😂😂😅🤣🤣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. temizleyebilirsiniz tekrar 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya halılardan mıdır koltuklardan mıdır nedir bilmiyorum ama bende de böyle oluyor. Odamı temizliyom ertesi gün yatağın altından ayı çıkıyor awe. 0 0 Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Pasaklı karı 😃😃 1 22 Yorumla naberrrrsss 1 yıl 😃😃teşekkürler Yorumla Davinci013 1 yıl Az önce cam sildim Ne yorucu bir şey cam * 😃 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Evet 😃😃 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Camdan baslamak lazım harbıden Yorumla naberrrrsss 1 yıl Bayrama az kaldı Yorumla naberrrrsss 1 yıl 28 i bayram ne zman baslasam Yorumla Davinci013 1 yıl Zor olandan başlamak doğru bit strateji Kolay olan yorgun olunca da yapılır yani😃 Yorumla Davinci013 1 yıl 28 bayram mı 🤣 hiç haberim yok Yorumla naberrrrsss 1 yıl Hayır 30 Mart Ramazan Bayramı Yorumla naberrrrsss 1 yıl 😃😃 Yorumla Davinci013 1 yıl Yanlış bilgi verme pasaklı 🤣 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Zor olandan baslıycam Yorumla naberrrrsss 1 yıl 😃😂😂yaa Yorumla naberrrrsss 1 yıl Camış😂😂 Yorumla Davinci013 1 yıl Camis mı heyvana bak 🤣🤣 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Dinozor 🤣😅 Yorumla Davinci013 1 yıl Karetta karetta 🤣🤣 Yorumla Davinci013 1 yıl Ne yazıp sildin acaba kertenkele 🤣 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Hıcbır sey kurbağa😂 Yorumla Davinci013 1 yıl Bildirim geldi baktım bir sey yok 🤣🤣Komodo ejderi Yorumla naberrrrsss 1 yıl KS silmiştir🤣 Yorumla Davinci013 1 yıl Küfür etti ayipp beee 🤣🤣 Yorumla
Baran0148 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Geçen gün ne kadar geçen bir gündü acaba 😅😅😅 1 4 Yorumla naberrrrsss 1 yıl 😂😂 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Uzun sure olmuştur belki 😃 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Benim oda cıldırmıs 😃😃 Yorumla Baran0148 1 yıl Oda kendinden geçmiş , oda geçmiş zaman eki nin ilk bulunduğu oda , oda geçmişten günümüze ışık tutamıyor , oda ya giriş müze kartı ile , oda gotik çağlardan bulgular taşıyor 🤣 Yorumla
Teacher_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kolay gelsin 1 4 Yorumla Teacher_34 1 yıl Yardım edelim Yorumla naberrrrsss 1 yıl Yok ben tek yapcam😂 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Saol😀 Yorumla Teacher_34 1 yıl Peki 😂 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Robotu sal eve 1 0 Yorumla
maskeliadam09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Çalış köle 1 1 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
temizleyebilirsiniz tekrar
Ya halılardan mıdır koltuklardan mıdır nedir bilmiyorum ama bende de böyle oluyor. Odamı temizliyom ertesi gün yatağın altından ayı çıkıyor awe.
Ohaa ki ne ohaa
Evin temizliği bitmez
Pasaklı karı 😃😃
😃😃teşekkürler
Az önce cam sildim
Ne yorucu bir şey cam * 😃
Evet 😃😃
Camdan baslamak lazım harbıden
Bayrama az kaldı
28 i bayram ne zman baslasam
Zor olandan başlamak doğru bit strateji
Kolay olan yorgun olunca da yapılır yani😃
28 bayram mı 🤣 hiç haberim yok
Hayır 30 Mart Ramazan Bayramı
😃😃
Yanlış bilgi verme pasaklı 🤣
Zor olandan baslıycam
😃😂😂yaa
Camış😂😂
Camis mı heyvana bak 🤣🤣
Dinozor 🤣😅
Karetta karetta 🤣🤣
Ne yazıp sildin acaba kertenkele 🤣
Hıcbır sey kurbağa😂
Bildirim geldi baktım bir sey yok 🤣🤣Komodo ejderi
KS silmiştir🤣
Küfür etti ayipp beee 🤣🤣
Geçen gün ne kadar geçen bir gündü acaba 😅😅😅
😂😂
Uzun sure olmuştur belki 😃
Benim oda cıldırmıs 😃😃
Oda kendinden geçmiş , oda geçmiş zaman eki nin ilk bulunduğu oda , oda geçmişten günümüze ışık tutamıyor , oda ya giriş müze kartı ile , oda gotik çağlardan bulgular taşıyor 🤣
Kolay gelsin
Yardım edelim
Yok ben tek yapcam😂
Saol😀
Peki 😂
Robotu sal eve
Halının havları onlar
Çalış köle
Teşekkürler
Kolay gelsinnn