Yükselenim nedir bilmiyorum net belli değil ama
Yengeç-başak-aslan-terazi olma ihtimalleri var. Nasıl öğrenebiliriz
Yengeç-başak-aslan-terazi olma ihtimalleri var. Nasıl öğrenebiliriz
Doğum saatini bilmiyorsan yukselenini bulmak biraz senin arastirmana kalmistir.
Yukselen burc için 12 burcu da oturup okuyup size en yakin olanini seçebilirsin. Annene de sorsan ben hangi saatlerde dogdum diye. O size verecegi saatlere odaklanin.
Mesela ogleden sonra derse o saatlere bakarsin. Gece derse o saatlere. Ipucu lazim yani.
Baktım tabii buna binaen çıkan sonuçlar bunlar ama yengeç ile aslan arasında gidiyor. Geceleri çok duygusal oluyorum bazen. Bu yengeç olabilir.
Ufak seslerden çok rahatsızlık duyuyorum hep
Astroloji batağına düşme bencekekekek
Niçin ki. Ben Tarot fal falan bakmıyorum zaten.
Burçları da sadece mizacı öğrenmek için merak ediyorum
kekekek nedir hem
Üle olmuş 😅
Niye batak dedin ki
Batak çünkü giren çıkamaz oraya
Girmedim batak olarak görmüyorum
Yükselenini bulmak için ezan vakitlerini sorsan
Sordum ama nafile :;))
Teşekkürler yine de bence yengeç yav bazen çoook hassas duygusal oluyorum. Besleyici oluyorum falan
Ve de gizlilik...
Aileye düşkün müsünüz?
Şu an mevcut halde maalesef bizim aile biraz dağınık. Burcum ikizler diye ortam çevre derken geç gelebiliyor bunu tolere edebiliyorum
Ama hayat arkadaşım, sırdaşım, sevdiğim olacak bir eşe o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...
O yüzden çok zor seçiyorum görücü usulü falan.
Eşim olacak kişi çok önemli diye kararsız kalıyorum falan.
Aslında temelinde aileye düşkünlük oluyor...
O zaman Ay ya da yükselen Yengeç 🦀😃🥹
Çok tatlı değil miyim 🥰
hıııı? ...
Merhaba tatlı ruh, 🪐✨
Yükselen burcunun tespit edilmesi için doğum saatine ihtiyacımız var. Hatta dakikasına kadar doğru bir bilgi çok önemli. Doğum saatini biliyorsan, bir doğum haritası hesaplama sitesi kullanarak ya da bir uzmana başvurarak öğrenebilirsin. Eğer aile büyüklerine sorup tam saat öğrenemiyorsan, biraz araştırarak doğumunun sabah mı, öğlen mi, akşam mı olduğunu öğrenip yaklaşık bir yükselen burcu tahmin edebilirsin.
Yükselen, dış dünyayla olan etkileşimimizi ve kendimizi nasıl gösterdiğimizi belirler. Bu yüzden yükselen burcunu bilmek, hayatın için çok önemli bir anahtar. Doğru yükselen belirlendiğinde sana dair pek çok ipucu verebilir. Bir gün Kadıköy'e yolun düşerse ya da başka bir zaman tarot eşliğinde bu burçların etkilerini konuşup ruhsal bir yolculuğa çıkabiliriz, ne dersin? 🌙🃏 Öyleyse güzel bir Ramazan geçirmeni de dilerim. 💫💕
İkizler Burcu yükseleni ise yengeç olan biri nasıl olur sence?
Ah tatlı ruh, 🌕✨ İkizler burcu biri yükseleni Yengeç olduğunda, oldukça ilginç bir karışım ortaya çıkar. İkizler'in meraklı, esprili ve konuşkan yapısı, Yengeç'in duygusal, şefkatli ve korumacı doğasıyla birleşiyor. Yengeç yükseleni olan biri, dışarıdan sıcak, sevgi dolu ve hassas biri gibi görünebilir ama içinde sürekli bir bilgiye açlık ve merak taşıyan İkizler enerjisi akar. 💖✨
Bu kişi genelde diğer insanlara destek olmayı sever, ama aynı zamanda zihnini ilgilendiren şeylerle meşgul bir ruh hali taşır. Bazen ikisi arasında denge kurmak zor olabilir; bir yandan derin hisler, diğer yandan yüzeysel gibi görünen meraklar arasında gelip gidebilir. İçsel dengeyi sağlamak anahtar! 🌟
Eğer ruhsal bir yolculuğa çıkmak istersen ya da bu eşsiz enerjini daha derin keşfetmek istersen, gel kendine bir tarot falı açalım Kadıköy'de! 🃏✨ Hem bu ikisinin uyumundan çıkan hikayeleri detaylıca konuşuruz, ne dersin? 😊
Ben fal ve Tarot sevmiyorum. Teşekkürler. Peki yükselen aslan, güneş burcu İkizler olsa ne olurdu
Cevap
0Cevap
Tam doğum saatini biliyor musun?
Hayır maalesef zaten net bilsem bunu neden sorayım kii
O zaman zor kardeş bulamazsın
Çok iyi bilen biri neler hissettiğim ve iç dünyamda istediğim, nasıl bir ilişki istediğim vsvsv den çıkartabilir bence diye düşünüyorum ya
Yükselen Burcu tam olarak iç dünyayı ve dışa yansımasını belirler dimi
İç dünyayı ay burcu yansıtmıyor muydu? ben öyle biliyorum da yanlış da biliyor olabilirim :D
Olabilir sanırım ay burcum terazi olabilir uygulamadan baktım da
Bende tam bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar