Akrep erkeğine yazılır mı karşılık verir mi?

Akrep burcu bir erkek ile tanıştım burçlara pek fazla şey yapmam ama sanırım bazen doğru çıkıyorlar. İlk başta o çok ısrar etti evlilik niyeti ile ben istemedim ama çok ısrar etti konuştuk buluştuk güzel geçti sizi tanımak iyi geldi bana falan dedi hatta ama ertesi gün bir hissiyat oluşmadı dedi şaşırdım çünkü başta ben istemezken şimdi ben isteyen o ise olumsuz olan taraf oldu istemem de ki sebep bende aksine kalbim gönlüm ısındı aramızda ise 8 yaş var o benden büyük ama problem değil ben bı iki defa yazdım ilk yazdığımda aklıma takıldığını dedim bir daha görüşme olsa tarzı oda çok nazik bir şekilde cevap verdi fikrinin değişmeyeceği kanaatindeyim dedi ikinci yazışım ise davet ettim iftar tarzı bir etkinliğe"katılırım inşallah :) " dedi yani soğuk cevap vermiyor ama anlamıyorum ona karşı hislerim oldu çünkü İslamiyet hassasiyeti de beni etkiledi sizce yazsam tekrar bir teklifte bulunsam ne cevap verir akrep erkeğine nasıl yaklaşılır yazan ısrar eden kadınları severler mi yani sonuçta ilk isteyen oydu aklına sanırım başka bir şey takıldı anlamıyorum ne yapmalıyım

Akrep erkeğine yazılır mı karşılık verir mi?