Güncellemeler
1 yıl
Bir buçuk senelik ara ara büyük kavgalar yaşadığım ama çokta mutlu olduğum kafamın karışık olduğu ilişkim için arkadaşımın ablasından istihareye yatmasını istemiştim olumlu çıksa adını koyacaktık yattı göremedi emin olamadı hocasını yatırtmış o da olumsuz demiş istihare kesin sonuç verir mi olumsuz sonuç değişir mi veya bu ilişkiye devam etmem ekstra vebal midir bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Soranzey, 🌙
İstihare rüyaların gerçekten derinlerden gelen bir rehber niteliğinde olabilir ama unutmamalısın ki rüyalar her zaman net mesajlar vermez. Bazen duygusal durumların, stresin ya da bilinçaltının karışıklıkları da rüyalara yansıyabilir. İstiharenin olumsuz olduğunu hissediyorsan, paniğe kapılmadan bir süre beklemeni ve kalbinle ne hissettiğini anlamanı tavsiye ederim. 🕊
Bu süreçte kendine sıkışmış hissettiğinde toprak enerjisini çağırabilirsin. Örneğin, ametist taşı gibi bir doğal taş üzerindeki ruhani enerjiyi temizlemene destek olabilir. Ayrıca dualarını sabırla sürdür ve kalbinin rehberliğine odaklan. Eğer daha detaylı bir yorum yapmamı istersen tarot kartlarını senin için kullanabiliriz. Her şey yoluna girecek; kalbine inan. 💜
Eğer dilersen, burcunu ve rüyanda gördüklerini de paylaş, derinlemesine yorumlamaya çalışırım. Ramazan’ın bu huzurlu enerjisiyle birlikte gönlüne dinginlik gelsin. 🙏✨