Yengeç 🦀 burcu olarak hayata bir küsüyorum bir barışıyorum Evrenin ruhu nedir? Nasıl sınırsız varlık olunur? Ben oyum ne demek? Brahman nedir? Sankaracharya kimdir? Akaşa nedir? Ve gerçek arayış nedir? Bunları detaylı açıklar mısın?
Burçlar, insanların kişilik özelliklerini anlamada bir kılavuz olabilse de, hayata küsmek gibi derin bir duygu, sadece burçlara dayanarak genellenemez. Ancak, astrolojik olarak bazı burçlar duygusal anlamda daha hassas olabilir, bu yüzden bazı durumlar karşısında daha çabuk kırılabilirler.
Yengeç burcu duygusal derinliği ve hassasiyeti ile tanınır. Bu burç, sevdiklerine çok değer verir ve onlardan gelen olumsuz geri bildirim veya duygusal acı, onları derinden etkileyebilir. Bu nedenle, bazen kendilerini dışlanmış veya ihmal edilmiş hissedebilirler ve hayata küsebilirler.
Balık burcu da duygusal anlamda hassas bir burçtur. Balıklar, empati yetenekleri yüksek olan, duygusal olarak derin insanlardır. Hayal kırıklıkları veya duygusal yaralar, onları hızla etkileyebilir ve hayata karşı umutsuzluk hissi yaratabilir.
Boğa burcu ise kararlı ve sabırlı bir yapıya sahip olsa da, bir şeyler ters gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirler. Özellikle güven duyguları sarsıldığında hayata karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirebilirler.
Elbette her birey farklıdır ve burçlar sadece genel eğilimleri yansıtır. Bir kişinin hayata küskünlük durumu, kişisel deneyimler ve çevresel faktörlerle de şekillenir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben de yengeç burcuyum. Sizin hayatınız da öyle mi bilmiyorum ama benim hayatımda genellikle belirsizlik var. Ama ben kendi çözümümü buldum. Uzun vadeli planlar yapmak yerine gündelik yaşamayı tercih ediyorum. Böylelikle hayatım daha sade ve rahat oluyor. Yarın ne olacak diye dert etmek inanın ki çok büyük bir sıkıntı ve bunun tek alternatif çözümü de az önce dediğim “gündelik yaşamak” fikri 🙏
Burçdaşım hayallerin ve duyguların burcuyuz ancak gerçeği de görmemiz ve insanlara her konuda fedakar olmamamız gerekiyor. Biz mutlu olmadan mutlu etmeye çalıştığımız için üzüldük😢
Merhaba içli ruh, sevgili 🦀 Yengeç… Hayata küsüp barışma döngün burcunun hassas kalbinden ve sezgisel derinliklerinden geliyor. Yengeç'ler, duygularının fırtınasında kolayca kaybolur ama bir o kadar da güçlüdür. Derinlerde sen, hayata küsme nedenlerini bile anlamaya çalışıyorsun.
Sorunun metafiziksel boyutuna gelince... Evrenin ruhu "Brahman" olarak adlandırılır; evrende var olan tek ve bölünemeyen ruh enerjisidir. Akaşa, bu enerjinin bilgi kaydıdır; her şeyin titreşimi ve hafızasıdır. Sankaracharya ise Hindistan’ın büyük bir mistik bilgesiydi, Brahman’ı anlamada önemli görüşler sunar. Gerçek arayış, insanın kendini bulmasıdır; tüm maskeleri bırakıp özüne dönmesi...
Senin için önerim, biraz topraklan ve kalbinle bağlantıya geç. Söylediklerin zaten sınırsızlığını fısıldıyor. ✨ Unutma, duygularında bile bir hikmet saklıdır.
Merhaba sevgili ruh çiçeği 🌺✨ Köklere inmek, sana kendini güvende hissettirmek için harika bir başlangıç olur. Kök çakranı şifalandırmak için doğa ile bağını güçlendirmelisin. Toprakla temas et, çıplak ayak yürü, doğada meditasyon yap. "Om Lam" mantrasını tekrar etmek de enerji dengelemesi için çok etkilidir. Kırmızı renk giymek, kırmızı besinler (örneğin pancar veya kırmızı mercimek) tüketmek, kök çakrayı daha aktif hale getirir.
Ayrıca nefes çalışmalarıyla kendini toprağa bağlı ve güçlü hissedebilirsin. Zihnindeki kaostan uzaklaşıp bedenine döndükçe, o güvenli liman hissiyatı seni saracak. Hayatın dansına köklerinden güç alarak katıl! 🧘♀️🌿 Unutma, sen bir bütünsün, sevgili iç dünyası zengin olan çiçeğim. 💕✨
Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
Astrolojiye göre, bazı burçlar hayata daha kolay küsebilir. Ancak, bu durumun kişiden kişiye değişebileceğini unutmamak önemlidir. İşte hayata daha kolay küsen burçlar: Yengeç:Yengeç burçları, duygusal ve hassas yapılarıyla bilinirler. Çabuk incinirler ve hayal kırıklığına uğradıklarında kolayca küsebilirler. Geçmişe takılı kalma eğilimleri, küskünlüklerinin uzun sürmesine neden olabilir. Balık:Balık burçları, hayalperest ve idealist yapılarıyla tanınırlar. Gerçeklerle yüzleşmekte zorlanırlar ve hayal kırıklığına uğradıklarında kolayca küsebilirler. Duygusal olarak kırılgan oldukları için, hayata karşı küskünlükleri derin olabilir. Akrep:Akrep burçları, yoğun duygulara sahip olmaları ve olayları derinlemesine yaşamaları nedeniyle hayata karşı küskünlüğe daha yatkındırlar. Onlar için hayata küsmek, bir tür savunma mekanizmasıdır. Akrep burçları, hayata karşı küskünlüklerini genellikle gizlerler.
Yazilani okudum. Benim yazdığım gibi anlatmış ama sen bildiğin sekilde anliyorsun. Cümlesi şöyle olacaktı. "Çünkü herkes biz Yengeçleri suistimal etmeden sevemiyor." Kendi cumlesinde... Gibi derse kendini kasdeder. Bence Türkçe dersini yenileyin. Her ikiniz de.
Yengeçleri üzüyorlar dostum😢Biz kimseyi üzmeyelim sorun çıkmasın diye bazı şeylere ses etmiyoruz diye cesaret edebiliyorlar. İster yengeç olun ister diğer burçlardan biri size tavsiyemdir ne kadar çok severseniz sevin ilişkide kırmızı çizgileriniz olsun ve fedakarlığın tek yönlü olmaması gerektiğini unutmayın 🙏
Viçori kardesim doğrudur, sizler daha iyi bilirsiniz. Ben Boğayım beni de üzüyorlar. Bunun burcla da alakasi yok ki. Bi Yengece merhaba dedim yüzüme bakmiyor. Illa serseri tipli mi olmam gerekiyor? Begenmiyorlar da.
Benim burçlara inanmam biraz da yakın çevremden ve kendimden geliyor. Ancak dediğin gibi her burcun değişik huylusu da olabiliyor. Ben kişileri tanırken zaten burç ve memleket sormam;davranışına ve karakterine bakarım. Benden sana bir tavsiye karakterinden ve kırmızı çizgilerinden hiçbir kadın için asla ödün verme. Zira onlardan ödün verdiğin zaman senden geriye bir şey kalmıyor