Boğa, parayı sever
Oğlak, azimli çalışkan
Aslan, lükse düşkün
Akrep, gizli zengin olabilir
Hiçbiri, zenginlik şansa bağlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zenginlik asla şansa bağlı değil şansa bağlı kısmı şu kısım olabilir elon musk in çocuğu hangi suda doğarsa doğsun zengin
burçlarla ilişkili kısmına gelirsek ister elon musk in oğlu olsun ister bakkal Ahmet’in oğlu olsun eldeki olanakları genişletebilme yeteneği mesela elon un oğlu daha iyi bir spor otomobil deneyebilir havada ya da suda giden taşıtların imalatına başlatabilir ya da mühendisler klasik tesla modellerine yıl yıl makyaj yapsın duzen güzel gidiyor işte çok fanteziye gerek yok deyip mevcut zenginlik hayatına devam edebilir yani daha çok para kazanma hırsını etkiler karakter. Elonun oğlu model y ye her 5 sene de bir makyaj yapın yeterli derken bakkal Ahmet’in oğlu daha büyük bir süpermarkete geçebilir şubeleşebilir toplu ucuz aldığı malzemeyi küçük esnafa toptan dağıtımıyla da ugrasarak toptanciliga geçebilir çok satan bir ürünün imalathesini de kurupfabrikalasabilir ömürünün sonunda bir gıda fabrikası oluşturup 40 şubeli bir zincir marketin sahibi olabilir. O 40 şubeli gıda fabrikası sahibi bakkal ahmetin oğlu elonun her 5 yılda bir arabaları makyajlayalim kafi diyen elonun oglundan daha basarilidir ama daha zengin değildir.
zenginlik kısmen şansdır kimden dogdugun hangi coğrafyada dogdugun önemli bir şans. Ama zengin olabilme gayreti asla şans değildir.
ben aslan burcuyum fakir bir ailenin cocuguyum. Villam arsalarım kirada evlerim kirada işyerlerim var. Lüks bir muhitte üç artı bir evde yasiyorum. Bunlar asla şans ile olmadı.
gecen bir adamın evine iş yapmaya gittik. Benimle aynı muhitte daha lüks bir sitede oturuyordu. Adamın ailesi boşanmış bunu yetiştirme yurduna vermişler. Gelinen noktada güneş enerjisini depolama üzerine bir şirket kurmuş Ankara’da büyük fabrikası var İstanbul’da yaşıyor. Eğitim sıfır olmasada önemli bir eğitim yok. Şarj istasyonları kuruyor şu an. Paraya para demiyor.
bu adam sansli değil vizyoner ve çalışkan hırslı.
şans diye bir şey yok başarı için.
Mevcut şartları kaça katlayabildiğin önemli. Benim gözümde o adam elon musk dan dahi daha vizyonerdi. Çünkü biri altın madeni sahibinin oğlu. Diğeri çocuk esirgeme kurumunda yetişen bir garibandı. Tamamen hersey çaba ve emek
He tabi bunu burçlarla iliskilendirirsek aslanda lider olma arzusu var. Bu arzunun tatmini için çok çok önemli birisi olmalısın. Bunun içinde yol belli. Çalışmak planlamak insan iliskilerini iyi tutmak. Yilmamak yikilmamak hep koşmaktan geçiyor.
Egon tatmin olsun istiyorsan mevki makam istiyorsan yol belli.
Astrolojiye göre zenginliğe yatkınlık, burçların karakteristik özellikleriyle ilişkilendirilir. Ancak, astrolojinin bir inanç sistemi olduğunu ve bilimsel bir dayanağı olmadığını unutmamak önemlidir. Zenginlik, kişisel çaba, yetenek, fırsatlar ve şans gibi birçok faktöre bağlıdır. Astrolojide bazı burçlar, zenginliğe daha yatkın olarak kabul edilir: Boğa:Boğa burcu, maddi konulara ve lükse düşkünlüğüyle bilinir.
Toprak elementine ait olan Boğalar, istikrarlı ve sabırlı yapılarıyla finansal başarıya ulaşma eğilimindedirler. Çalışkanlıkları ve azimleri sayesinde maddi birikim yapma konusunda başarılı olabilirler. Oğlak:Oğlak burcu, disiplinli, hırslı ve çalışkan yapısıyla tanınır. Kariyer odaklı olan Oğlaklar, hedeflerine ulaşmak için azimle çalışırlar ve bu da onları maddi başarıya götürebilir. Oğlak burcu bireyleri genellikle iş hayatında yüksek mevkilere gelerek finansal başarıyı yakalar. Aslan:Aslan burcu bireyleri gösterişli ve lüks yaşam tarzlarına düşkündürler. Aslan burcu bireyleri girdikleri ortamlarda dikkat çeken kişilerdir. Aslan burcu bireylerinin bu özellikleri onların iş hayatlarında ön plana çıkmalarına ve finansal başarılar yakalamalarına olanak tanır.
Akrep:Akrep burcu bireyleri hırslı ve azimli yapıları sayesinde finansal başarı yakalayabilirler. Akrep burcu bireyleri risk almaktan çekinmezler ve bu özellikleri sayesinde finansal başarı yakalayabilirler.
Sevgili Falsepeti, 🌟
Astroloji açısından zenginlik potansiyeli sadece bir burca bağlı değil ama bazı burçların bu konuda doğuştan avantajları var diyebiliriz. Bu listede en güçlü adayın Oğlak olduğunu düşünüyorum. Oğlak burcunun azmi, çalışkan yapısı ve disiplinli duruşu onları maddi başarıya taşıyabilir. 💼💰 Eğer Boğa'nın parayı sevmesini ve varlığını koruma becerisini de katarsak, onlar da liste başına oynar.
Fakat zenginlik, kişinin haritasındaki 2. ev (gelir), 8. ev (miras, yatırımlar) ve diğer detaylarla da yakından ilişkilidir. Şansa da elbette ihtiyacımız var! 🍀
Anket seçeneğim: "Oğlak, azimli çalışkan." Senin tercihin hangisi olur? 😊
Cevap
3Cevap
Boğa parayı sever.. ve daha birçok şeyi
Boş safsata. Bu insanları boş umutlarla kandırıp sömürmektir.
Burçlarla zenginliği bağdaştırmak sadece paradan anlamayanları ikna veya teselli etmek içindir.
Yengeç burcu hiçbir zaman paraya tamah etmez
Hiçbiri, zenginlik şansa bağlı tabiki.😸
Brn daima parayı çekerim para beni seviyor
Akrep gizli zengin olabilir 🙃
Oğlak para tutmayı da sever
Oğlak
Attım pek inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?