Herkese merhaba!! Bu haftanın gökyüzünü sizlerle paylaşmak istedim?

Merhaba herkese, ben Bade. Uzun zamandır astroloji eğitimi alıyorum. Dışarıda da danışmanlıklar veriyordum doğum haritası, evlilik analizi ve horary hakkında. Dedim ki bildiklerimi bedavadan sizlerle de paylaşayım.
İnanmayanlar olabilir olsun. Biz bize yeteriz 🙏🏽🙏🏽🤍🤍

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli! 10-16 Mart 2025 haftasında bizi önemli astrolojik gelişmeler bekliyor. Özellikle 14 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek tam Ay tutulması ve 16 Mart’ta başlayacak Merkür retrosu, hayatımıza güçlü etkiler bırakacak gibi görünüyor.

Başak Burcunda Tam Ay Tutulması (14 Mart 2025)

Bu tutulma, düzen, disiplin ve detaylara odaklanmamızı sağlayacak. Günlük rutinlerimizi, iş hayatımızı ve sağlık konularını gözden geçirmemiz gerekebilir. Belki de uzun zamandır bırakmak istediğimiz bir alışkanlıktan kurtulma zamanı gelmiştir. Aynı zamanda, ilişkilerimizde de bazı netleşmeler yaşayabiliriz. Özellikle iş ve sorumluluklarla ilgili konularda daha gerçekçi olmamız gerekebilir.

Merkür Retrosu Başlıyor (16 Mart - 8 Nisan 2025)

16 Mart’ta Koç burcunda başlayacak Merkür retrosu, özellikle iletişim, seyahat ve teknoloji konularında bazı aksaklıklar getirebilir. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, mesajlarımız istediğimiz gibi iletilmeyebilir. Bu yüzden, özellikle iş görüşmeleri, sözleşmeler ve önemli kararlar için retro sürecinin bitmesini beklemek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, sabırsız ve aceleci davranmak yerine, olayları biraz daha sakince ele almak faydalı olacaktır.

Burçlara Etkileri

• Koç: Düşünmeden konuşma eğiliminiz yüksek olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat!
• Boğa: Finansal konularda dikkatli olmalısınız, ani harcamalar yapmaktan kaçının.
• İkizler: İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir, açık iletişim kurmaya çalışın.
• Yengeç: İş hayatınızda daha detaycı olmanız gereken bir dönem. Planlı hareket edin.
• Aslan: Yaratıcılığınız ön planda olacak, ancak projelerinizde acele etmeyin.
• Başak: Ay tutulması burcunuzda, duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.
• Terazi: Ailevi meselelerde geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir.
• Akrep: Sosyal çevrenizde bazı iletişim sorunları yaşanabilir, daha sabırlı olun.
• Yay: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler olabilir, ancak büyük kararlar için acele etmeyin.
• Oğlak: Eğitim ve seyahat konularında beklenmedik aksaklıklar yaşanabilir.
• Kova: Finansal ortaklıklarla ilgili dikkatli olmanız gereken bir süreç.
• Balık: İlişkilerinizde geçmiş meseleler tekrar gündeme gelebilir, empati yapmaya çalışın.

Bu hafta genel olarak sabırlı ve temkinli olmayı gerektiriyor. Duygusal olarak bazı iniş çıkışlar yaşanabilir ama bu süreçte daha sağlam kararlar almak için olayları zamana bırakmak en iyisi olacak. Özellikle Merkür retrosunun etkileri göz önünde bulundurulduğunda, aceleci kararlar yerine düşünerek hareket etmek faydalı olacaktır.

Hepimize hayırlı haftalar olsun 🙏🏽🌸🌙
Çok iyi etkiler alıyorum
Her zaman ki gibi yine dertli bi hafta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Herkese merhaba!! Bu haftanın gökyüzünü sizlerle paylaşmak istedim?