Arkadaşlar sizlere rüyamı anlatmak istiyorum unutmadan önce ve ne anlama geldiğini rüyalardan anlayan var mi?

Arkadaşlar rüyada sevdiğim aşk olduğum bi hoca var ondan rüyada bebeğim olmuş kız bebeğim olmuş oda bunu biliyor ailenle yaşıyorum aynı sevde ve aşk olduğum adamla aynı binada yaşıyoruz binamız eski gerçekte bu aşk olduğum hoca 2 tane çocuğu var rüyamda o 2 tane çocuğunu gördüm ama karisi farklıydı başka biriydi sadece karısının yerine başka bi kadını gördüm şişman yüzü oval güler yüzlü saf bi kadını gördüm sözde onun karisi neyse aileme onun motorunu emanet etti bende ondan habersiz motoru alıp sürmüşüm botoru durduramıyorum çok hızlı bir şekilde bi tür yapıp geri binamıza döndüm bi baktım o var bir şey demedi motoru benden istediği karısını ve çocuklarını bindirdi bakiştik sonra bi yere gitti bende eve çıktım sonra akşam annem komşularımız diye tuturdu çocukları da bi kızı ve bi erkek çocuğu var onlarda tuturdular bize gelin diye onlar baya yer altında evleri varmış aynı bina iniyoruz iniyoruz yer altında bi baktım evler vilara teknoloji aletleri bi sürü arama ve bi sürü ev gördüğüm meğersem bunların hepsi aşk olduğum adamın karisi bizi görünce güler yüzle karşıladı bizi ama karisi kocasından bi bebeğimiz olduğunu bilmiyor neyse sonra yer altındaki şehiti göstermek istedi çıktık onların evinden ama çıktığımız gibi aynı şehirde ama farklı bi yerdeydik zenginlerin yeri ve geceydi sonra biraz oturup eve çıktık sonraki gün bebeğimile mahalleleri dolaşmaya çıktım bisikletle elimde bi bebekle ben beyaz kıyafetleriyle kundakla sonra girmemek bi havaleye girmişim bi kadın dumanına çağırdı çağırdığı gibi kapıları kapatı ve çocuğumu dışarda bisiklete koymuşum birileri çocuğumu çaldı ve o kadının dükkanin içinden zorla evine çıkartı başka bi kadınla tanıştırdığı beni bu kadınlar getirdikleri insanları kadınları çocukları öldürüyorlarmış beni bi kaç gün haps ettiler ev ama hapisane gibiydi bende hergün beni getiren kadına yalvarıyorum beni çıkartsin şerbet bıraksın diye oda bana dediki yapamam bende seninle aynı durumdayım dedi sonra o kadına gülerce yalvardım günlerce ağlayarak yalvardım evde istediklerini yaptım sonra kadın insafa gelip bana yardım etmeyi kabul etti ve ev sahibi olan o büyük patronun arkasından oyun çevirmeye başladım sonra sabah olunca beni getiren kadın beni saldı o büyük patrondan habersiz ve ben o anda koşarak hocamın evlerinden bi evine gittim ağlasak anlat dedi günlerdir seni arıyorum dedi nerdeydin diye sorular soruyordu bende korkumdan ağzımı açamıyordum bebeğimiz nerde diye sordu kaybetik dedi nasıl kayıp edersin diye üzerime yürüdü ağladı ne oldu günlerdir nerdeydin ne yaşadın diye sordu bende her şeyi anlatım oda benimle beraber ağlamaya başladı sonra çocuğunuzu bulamadık gitti okula ilk geldiğim gün döndüm masa tenisi oynadım dersime girmemiştim sonra raketlerimi hocamın odasına girip emanet ettim verdim ve yasakların yanında bi dosya verdim içinde notlarım vardı dersle ilgili arefe günüydü ve hocamla en yakın arkadaşı masa tenisi oynadılar o gün ve ben dersime girmeyip okulumuzun karşındaki aksesuar dumanına girip kendime bi kolye aldım sonra akşam olunca hocam karısına ve kızına kolye almak ve aksesuar almak istediği motoruyla o ilçeyi gezdiler ama bir şeyi beğenmedi en son akşam benim gidiyim o aksesuar dükkanına gitti bende ordaydım benden yardım istediği hangisi güzel hangisi iyi diye bende yardim ederken karisi aradı karısıyla konuştu sonra kapatı ordaki her her şeyden birer tane alırken ben ona kolyemi gösterdim güzel mi diye sordum oda güzel dedi sonra o aksesuarları alıp dukandayken bi kolye denedi onun üzerine sonra rüyam yarim kalıp orada kaldık uyandım rüyadan

Arkadaşlar sizlere rüyamı anlatmak istiyorum unutmadan önce ve ne anlama geldiğini rüyalardan anlayan var mi?