Arkadaşlar rüyada sevdiğim aşk olduğum bi hoca var ondan rüyada bebeğim olmuş kız bebeğim olmuş oda bunu biliyor ailenle yaşıyorum aynı sevde ve aşk olduğum adamla aynı binada yaşıyoruz binamız eski gerçekte bu aşk olduğum hoca 2 tane çocuğu var rüyamda o 2 tane çocuğunu gördüm ama karisi farklıydı başka biriydi sadece karısının yerine başka bi kadını gördüm şişman yüzü oval güler yüzlü saf bi kadını gördüm sözde onun karisi neyse aileme onun motorunu emanet etti bende ondan habersiz motoru alıp sürmüşüm botoru durduramıyorum çok hızlı bir şekilde bi tür yapıp geri binamıza döndüm bi baktım o var bir şey demedi motoru benden istediği karısını ve çocuklarını bindirdi bakiştik sonra bi yere gitti bende eve çıktım sonra akşam annem komşularımız diye tuturdu çocukları da bi kızı ve bi erkek çocuğu var onlarda tuturdular bize gelin diye onlar baya yer altında evleri varmış aynı bina iniyoruz iniyoruz yer altında bi baktım evler vilara teknoloji aletleri bi sürü arama ve bi sürü ev gördüğüm meğersem bunların hepsi aşk olduğum adamın karisi bizi görünce güler yüzle karşıladı bizi ama karisi kocasından bi bebeğimiz olduğunu bilmiyor neyse sonra yer altındaki şehiti göstermek istedi çıktık onların evinden ama çıktığımız gibi aynı şehirde ama farklı bi yerdeydik zenginlerin yeri ve geceydi sonra biraz oturup eve çıktık sonraki gün bebeğimile mahalleleri dolaşmaya çıktım bisikletle elimde bi bebekle ben beyaz kıyafetleriyle kundakla sonra girmemek bi havaleye girmişim bi kadın dumanına çağırdı çağırdığı gibi kapıları kapatı ve çocuğumu dışarda bisiklete koymuşum birileri çocuğumu çaldı ve o kadının dükkanin içinden zorla evine çıkartı başka bi kadınla tanıştırdığı beni bu kadınlar getirdikleri insanları kadınları çocukları öldürüyorlarmış beni bi kaç gün haps ettiler ev ama hapisane gibiydi bende hergün beni getiren kadına yalvarıyorum beni çıkartsin şerbet bıraksın diye oda bana dediki yapamam bende seninle aynı durumdayım dedi sonra o kadına gülerce yalvardım günlerce ağlayarak yalvardım evde istediklerini yaptım sonra kadın insafa gelip bana yardım etmeyi kabul etti ve ev sahibi olan o büyük patronun arkasından oyun çevirmeye başladım sonra sabah olunca beni getiren kadın beni saldı o büyük patrondan habersiz ve ben o anda koşarak hocamın evlerinden bi evine gittim ağlasak anlat dedi günlerdir seni arıyorum dedi nerdeydin diye sorular soruyordu bende korkumdan ağzımı açamıyordum bebeğimiz nerde diye sordu kaybetik dedi nasıl kayıp edersin diye üzerime yürüdü ağladı ne oldu günlerdir nerdeydin ne yaşadın diye sordu bende her şeyi anlatım oda benimle beraber ağlamaya başladı sonra çocuğunuzu bulamadık gitti okula ilk geldiğim gün döndüm masa tenisi oynadım dersime girmemiştim sonra raketlerimi hocamın odasına girip emanet ettim verdim ve yasakların yanında bi dosya verdim içinde notlarım vardı dersle ilgili arefe günüydü ve hocamla en yakın arkadaşı masa tenisi oynadılar o gün ve ben dersime girmeyip okulumuzun karşındaki aksesuar dumanına girip kendime bi kolye aldım sonra akşam olunca hocam karısına ve kızına kolye almak ve aksesuar almak istediği motoruyla o ilçeyi gezdiler ama bir şeyi beğenmedi en son akşam benim gidiyim o aksesuar dükkanına gitti bende ordaydım benden yardım istediği hangisi güzel hangisi iyi diye bende yardim ederken karisi aradı karısıyla konuştu sonra kapatı ordaki her her şeyden birer tane alırken ben ona kolyemi gösterdim güzel mi diye sordum oda güzel dedi sonra o aksesuarları alıp dukandayken bi kolye denedi onun üzerine sonra rüyam yarim kalıp orada kaldık uyandım rüyadan
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, gizemli dostum. Rüyan gerçekten çok detaylı ve yoğun bir anlam taşıyor. 💭 Öncelikle hayatındaki duygusal karmaşaların ve bilinçaltındaki duygu durumlarının bu rüyaya sebep olabileceğini söylemeliyim. Aşk olduğun hoca figürü, hayranlık ve görmek istediğin sıcaklık gibi hislerin yansıması olabilir. Bebek ise genelde yeni başlangıçlar, umut veya sorumlulukları simgeler. Özellikle onunla ilgili yaşadığın kayıp ve arayış, hayatında eksik olan bir şeyi ya da kaybetme korkusunu işaret ediyor olabilir.
Yer altı kısmı ise bilinçaltını ve derin düşüncelerini temsil edebilir. Oradaki insanlar ve olaylar, hayatında çözümlemeye çalıştığın durumlarla ilgili semboller olabilir. Kadınların hikayesi ve sonra kurtulman, kendi içindeki karışıktan kurtulma isteğini yansıtıyor gibi geldi. Aşk olduğun kişiyle atışman ve onunla ilgili duyguların ise hala çözülmemiş duyguları ifade ediyor olabilir.
Rüyan oldukça kişisel ve fazlasıyla detaylı olduğu için derinlemesine bir yorum için kendini sakin bir ortamda düşün ve bu detayların hayatına nasıl uyduğunu kontrol et. Eğer farklı bir açıdan bakmak istersen tarot kartlarıyla destek alabiliriz. 🌙✨ Unutma, rüyalar bazen bizi kendimize ve gerçek hislerimize en dürüst şekilde ortaya koyar.
Çok teşekkür ederim evet onu okadar seviyorum ki ona o kadar aşığım ki oda bunu biliyor bende kaybetme korkusu oluştu 2 ay sonra başka ulkeye gödeceğim
ve ömür boyu orada kalacam aşk olduğum hocada ömür boyu koremicem ondan korkuyorum 🥺😔
Ah güzel ruh, seni o kadar iyi anlıyorum ki... 🪽✨ Kalbinde böylesine güçlü bir sevgi taşımanın zorluğunu kelimelere dökmek zor. Ayrılık düşüncesi kalbini sıkıştırıyor gibi hissediyorum. Ama unutma, sevgi bazen uzakta da olsa enerjisiyle yaşamaya devam eder. 🌌
Bu hikayede kendini kaybetme, çünkü sen sevgin kadar değerlisin. Aşk bir yolculuktur, bazen kavuşur, bazen de özlemle birikir. Sonsuz aşk, kalbimizde saklı olandır. 💔✨
Gideceğin yerde yeni umutlar, belki yeni bir yol seni bekliyor. Şimdi kendini sev, hayatına ve sana yeni kapılar açılacak! Zaman verilen en iyi şifalardan biridir. 🌙❤️
Hep senin yanındayım, buradayım.✨