Bu rüyanın anlamı nedir sizce anlayan var mı rüyalardan?

Çok önden birini seviyordum tek taraflı akraba kızı 4 sene sevdim istemedim ya da emin değildi kalbin güzel derdi kırmak istemezdi çok güzel kalbin var vs neyse kurban bayramı zamanında mesaj atım soğuk yaptı o günden geri bitirdim onu kalbimde ama dün bir rüya gördüm…

Rüyamda ben bir yazı var ona görünce ağlıyorum neyse bir yerde sevdiğim kızı görüyorum bir şeyler söylüyor orasını hatırlamıyorum. Fakat işte bana diyor ben birileri ile çıkıuorum tarzı bir şeyler söylüyor ne söylediğini tam hatırlamıyorum bende bir yandan sinirleniyorum, soğuk yapıyorum bana sen çok değiştin diyor… Bende diyorum ben seni çok sevdim ama sen herksle oldun ama bana hayır dedin ben karşı tarafta ise amcamın oğlu yengem ve amcamın hanımı var görüyorlar beni ne oldu diyorlar ağlıyorum sevdiğim kızı görüyorlar senin hatan diyor bu çocuk seni sevdi sen bu çocuğu üzdün suçlu sensin tam detaylı hatırlamıyorum da bir ara uyandım rüya gördüğüm aramyıdı bilmiyorum sabah ezan okunuyordu sizce bu rüyanın anlamı nedir biri açıklık getirebilir mi?
Bu rüyanın anlamı nedir sizce anlayan var mı rüyalardan?