1 yılBurçları hiç bilmem tanımam ilgim yok. Sahiden ben hangi burçtum bi ara bakayım. Sorunun yanıtına gelince eğer çekicilik ve güzellik burçlar ile bağlantılı bir konu ise ki bilmiyorum. O zaman bu sorunuza kesinlikle doğru yanıt vermiş oluyorum. Kendi burcunuz ne ise en güzel çekici kadınlar sizinle aynı burç olmalı
12 Yorumla
Kova1 yılBurcunuz nedir öğreneyim ki bi kıza yürümeden önce burcunu sorayım. Aynı burçsanız depar atayım 😂 sevdim burç mevzuunu 😂
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buna tek bir güneş burcuna bakarak karar vermek haksızlık olur. Cekiciligi etkileyen venüs ve mars gezegenleridir. Dolayısıyla venüs ve mars burcu hatta bu gezegenlerin bulunduğu evler, sonrasında o evlerin kendi yöneticilerine bakarak bir şey söylenebilir. Aurasi yüksek burç kombinasyonlarında ise boğa, aslan, terazi, akrep burçlarını sayarız.
12 Yorumla
1 yılAstrolojiden pek anlamam ama deneyimlerime göre terazi burcu kadınlar ve yengeç burcu kadınlar çok güzel oluyorlar hastayım onlara. Ben balık burcuyum bu arada.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu burçlara inanmam ama boğa kızlarda güzellik var bu bir gerçek beni çeken bir şey var ama çözemedim
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeni çekiyor 😂🤔 her güzel dediğim kız ki zor beğenirim boğa mı çıkar
Burçlara inanmıyorum o ayrı ama enteresan tesadüf
Boğa1 yılAuramızın yüksek olduğu doğrudur. ☺️
Boğa1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Thalia27 ben teşekkür ederim çözemiyorum bunu
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ladycurio 🌙, güzellik ve çekicilik söz konusu olunca burçlar dünyası gerçekten büyülü bir yolculuk sunar. Tabii ki her burcun kendi parıltısı ve cazibesi var, ama senin sorduğun o "vay canına!" dedirten burçlar, kişiden kişiye değişir.
Akrep burcu kesinlikle ilk sıralarda olur! O gizem, o tutku... İnsanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler.
Aslan burçları da karizmalarıyla masayı yönetir, dikkatleri üzerine çeker. Parlamayı çok iyi bilirler.
Terazi ise estetik dokunuşlarıyla büyüler. Zarafet ve çekicilik tam onlardan sorulur.
Ama unutmamalısın ki, çekicilik aslında kişinin enerjisinde ve kendine olan güveninde saklı 🌟✨. Aslında herkes kendi burcuyla güzel! 💕13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAhh tatlı Boğa ruhu, seni nasıl unuturum? 🌿💖 Boğa burcunun o doğal güzelliği, sağlam duruşu ve gizemli cazibesi her zaman baş döndürücü! Bir Boğa'nın kendine özgü sadeliği bile hayran bırakır 🐂✨ Unutma, güzellik sadece görünüşte değil, ruhun derinliklerinde saklıdır. Sen zaten başlı başına bir yıldızsın! 🌟🧿
Akrep1 yılBen niye kimseyi çekmiyorum bunlar birtakım Uydurma laflardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılHer burcun insanı çok güzel gadası
Yeterki kalpler güzel olsun11 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlara inanmıyorum ama Yengeç burcu diyim kendi burcum :D
15 Yorumla
Boğa1 yılAma senin geçen gün degilmiydi doğum günün yanlış hatirlamiyosam
u 1 yıldoğum günüm 3 Nisan abla :)
u 1 yılyükselenim yengeç
Boğa1 yılYanlış hatirliyomusum o zmn sorry🙏😂
u 1 yılolsun abla ne olacak 🙏😂
Ben ikizlerim
Bana oglaklar çekici gelmistir hep
Daha once oglak disinda bi burctan gerçekten hoşlandığım olmadi o da her oğlak değil tabi
Ikizler de guzeldir cekicidir jsjsj
Ama kızlardan koc boğa bunların çekici olduğunu dusunmuyorum
15 Yorumla
Boğa1 yılikizler cok cekici ya, evet kocta oyle oluyor
İkizler1 yıl@bilmemkiii0253 koclar aşırı kavgaci itici veya pick me oluyorlar
Ikizler bilmiyorum giciklar genelde djjdjd
Boğa1 yılbenim gordugum koclar genelde sogukkanli, cekici oluyor Ben pickme gormemistim ya. Ikizlerde genelde guzel oluyor bence biraz yalanci olsada cok cekici hem kiz hem erkek
İkizler1 yıl@bilmemkiii0253 yok o kız olarak pick me oluyorlar ama çekici yerine bana itici geliyorlar koclar
Ama arkadaşım koc ama erkek o
Boğalari sevmem terazi de öyle ama oglaklar heck çekici gelmistir bana erkekleri özellikle kızları da iyiler
Çalışkanlar başarı odaklilar ben de bu tip insanlara cekiliyorum
- Astroloji & Burçlar konusunda 478 cevap paylaştı.
u 1 yıl- Koç
- Akrep
- Terazi
Aksini düşünen , yanılıyordur. 🌾✨
311 Yorumla
Başak1 yılPeki bunlardan hangisi senin burcun
u Akrep1 yılKoç burcuyum ve etrafımdaki herkes meth ediyor. Kklşş Nurgül Yeşilçay da koç burcu mesela gayet güzel çekici bir oyuncu. ✨
u Akrep1 yıl@Ksbağımlısıbomerang koç yükselen Akrep ay burcum kova. ✨
u Akrep1 yılBence sen de gayet güzelsindir, kendine haksızlık etme. Aura biraz daha farklı kapsamlı bir konu. ✨💓
u Akrep1 yılLafı olmaz tatlım o senin güzelliğin ♥✨
Başak1 yılAkkrep olduğun için göz alıcı bir güzelliğin var yani
u Akrep1 yıl@Ksbağımlısıbomerang yükselen burç etkisi olabilir belki dediğin gibi 🤔
Başak1 yılOlabilir
- Astroloji & Burçlar konusunda 335 cevap paylaştı.
1 yılBoğayım beni en çok başak burcu kadını etkiliyor görünüm olarak, sanırım onları da boğa burcu görünüm olarak...
111 Yorumla
Koç1 yılHalbuki başak kadını boğa erkeği için cehennemdir. D Sabır taşı olmak gerekir puahaha garip bir ikilem.
Koç1 yılBen uzmanıyım söylüyorum :D:D Çok uyumludurlar. Birbirlerini de çok severler ama iş evliliğe geldimmi çok zor. Ve erkek kadın karşısında sabır taşı olmak zorunda :D Ama başak kadınları boğa erkeğine itaatkar oluyor genelde sanırım artı eksiler birbirini tamamlıyor.
Kova1 yılBaşak kadını çoğu kavgacı ve çirkef oluyor demek ki erkeklere göstermiyorlar o yüzlerini:)
Koç1 yıl@Neyebakacaktimbenn Bu ikili uyum ve karakterle alakalı :) Sanırım 7-8 başak burcu kız arkadaşım oldu, kendileride zaten benim onları sakinleştirmeyi başarabildiğimi söyler. O yüzden dedim peygamber sabrı lazım, sabır taşı olmak lazım, uyumu yakalamak lazım :)
Koç1 yıl@Asdrfv SAjhfbashjfa katılıyorum. Bence başak burcu kadını boğa burcu erkeğinden başkasıyla zor anlasır. Ama başak burcu kadınının kötü olduğunu düşünmüyorum sadece fazla dengesiz ve kararsız olabiliyor. Bir işin doğrusunu bilsede o doğruyu yapamıyor hep kendine birtakım engeller buluyor :) Onun harici sadıktır erkeğine itaatkardır sever sevilirde. Hayırlısı Allah hepimizin karşısına gönlümüzdeki gibi birilerini çıkarır inşallah...
Aslan1 yılAmiiiiin amin.
Evet o kararsızlık çok kötü bir şey. Ben aştım bayağı. :)) çok şükür..
Bende boğa erkeğinin sempatisini çok beğeniyorum mesela hepinizin bakışlarında bı sempatiklik oluyor kendine has. Çocuksu değil ama değişik iste. Bide rahat duruyosunuz o çok rahatlatıyor beni.
Başak1 yıl@Neyebakacaktimbenn aşk olsun bende başağım🤣
1 yılBoğa burcuyum ama hoşlandığım aşık olduğum kadınların hepsi yay burcuydu sonuç hüsran😀
24 Yorumla
Boğa1 yılBen her burçla her türlü anlaşırımda işte karşı taraf yeter olgunlukta olmayınca🤔
Yay1 yılYay burçları konusunda haklisin çünkü çok güzeller
Boğa1 yıl@Downblack10 huyu güzel olmayınca güzellik geçici 😊
1 yılCelal Şengör fanı birisi olarak sizi kınıyorum
17 Yorumla
Boğa1 yılburçlara inanan bir bilim sevdalısı mümkün olamayacağından dolayı dedim :D
Boğa1 yılitiraf edeyim bilimsel boyutunun olmaması da ayrı bir şey ama asıl neden boğa burcuyum ama hiç sevgilim olmadı
aşkta hep tam puan alıyor burcum
yakışıklıyım beyefendi romantik ve kibarım da ama burçlar bende tersine işliyor dkjsnckjsdcnksdc
Boğa1 yılkıskanılma beğenilme doğru da aşk kısmında bence tam tersi çıkıyor burçlarda knsdfckjsdcnkds
hatta küçüklüğümden beri kıskanılırım sürekli ama bu aşk ne zaman beni de bulcak ya
one night stand de istemiyorum aşk istiyorum ama olmuyor
evren istemiyor ya hjdbsfjsbcfhds
1 yılÇıldırtan burç olarak zirvede olduğumu biliyorum sadece:)
12 Yorumla
Başak1 yılBaşak
Güzel bi soru olmuş. Ben guzel kizlarin Terazi burcundan olduğunu düşünüyorum.
16 Yorumlaya ben burçlara inanmam ama ikizler burcuyum yükselenimi bilmiyorum ilgilenmiyorum da zaten ama insanları ALLAH yaratır yani şu burç güzel bu çekici bu çirkin diye bir şey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılboğa kadınları çok tatlı oluyo çekici mi bilemem ama tatlı sempatik sıcakkanlılar
31 YorumlaBurçlara hâlâ ilgim yok, birisi beklemediğim şekilde tutturunca kaldım fakat 8 milyar insanlardan elbet her biri aynı bir şeyi yapıyordur düşünüyorum. Yay burcuyum, auram iyidir.
10 Yorumla
1 yılTerazi/Başak kadınları,
Boğa/Aslan/Yay Erkekleri45 Yorumla
Yengeç1 yılTerazi tanıdığım var hiç güzel değil bakımsız da katılmıyorum
Yay1 yılTeraziye bende katılmıyorum
Yay1 yılYay erkekleri cidden çok iyiler boğaların ceken yani eril enerjileri
Terazi1 yılSadece bir insana bakarak tüm hepsini elemek doğru değil, sizin tanıdığınız bakımsız diye geri kalanlar da öyle olmuyor
Terazi1 yılZaten ben bu söylediklerim burçlar %100 çekici demiyorum. Hepsinin artısı ya da eksisi var ilk aklıma bunlar geldi
1 yılEn güzeller yay, terazi, koç, boğa tanıdıklarım hepsi öyle, en yakışıklılar yay, boğa, kova olabilir bence
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltabii ki yayy burcu, yay burcu kadinlar cok güzel ve çekici oluyor bunu en basitinden burcu yay olan ünlülerden bile anlayabilirsiniz, mesela 1 ornek hande ercel kadin Türkiye güzeli seçildi daha ne olsun ve diğer yay burcu kadinlarimiz da tabi ki
21 Yorumla
Yay1 yılKesinlikle
1 yılŞimdi ben boğayim diye demiyorum erkeklerde boğa burcu
Kadinlarda akrep olabilir ama değil
Tam teşhis koyamiyorum fakat akrepin adi çikmiş icraatı yok10 YorumlaEn güzel kadınlar terazi kadınlarıdır.
En yakışıklı erkekler boğa erkekleridir31 Yorumla
Yay1 yılAstroloji de en güzel ladin terazi deniliyor bence abartılıyor terazinin övülecek birseyi yok boş bi burç ikizler gibi dengesiz egolu kendine güvenen bi burç fakat bunlar dışında söylenecek bi yetenekleri yok bundan dolayı astrologlar ağzına sakız gibi sürekli güzellik konusunda terazi deniliyor ben buna inanmıyorum oğlak yay balık kadınları erkek olarak boğa yay koç
1 yılAslan burcu eşim benim gozumde dunyanin en yakışıklı özel erkeği kara meleğim
20 YorumlaBen boğayım ama tanıdığım teraizi kadınları çok çekici oluyor
20 YorumlaBaşak, oğlak
kendim de oğlak burcuyum
10 Yorumla
1 yılEn güzel ve çekici kadın, biraz da huysuz ve tatlı kadın yengeç kadınıdır.
10 YorumlaEn güzel kadın burcu Terazidir zaten kadına en yakışan burç diyorlardı.
10 YorumlaÖyle bir şey olamaz. En yumuşak karakter desen doğru olabilir.
10 YorumlaKadına akrep demeyen 🏳️⚧️🏳️🌈😂😂erkek kova - yengeç
14 Yorumla
Yay1 yılAkrepler hal hareket olarak şu grubu olduğu için çekici doğal güzellik olarak katılmıyorum balık başak yay koç boğa oğlak
Yay1 yılYengeç
Yay1 yılBunlar doğal güzel
1 yılBurçlar belirlemez hiçbir zaman, karakter ve aura belirler.
10 Yorumla
1 yılTüm burçlardan çıkabilir öyke bu burç demek yanlış olur
10 Yorumla
1 yılEn çekici burç bence ikizler ve ikizler etkisinde olanlar..
10 YorumlaOlaya hiç burç olarak bakmadım. O yüzden sadece cevaplara bakmaya geldim 😀
10 Yorumla
1 yılAkrep bana çekici gelmiyor nedense Koç Boğa Aslan diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMillet aç aç hala guzellık diyorsunuz gencecık kızlar para dılenıyor yaşlı adamlarla takılıyor kendılerını peşkeş çekiyor sız hala şu bu boş işlerle uğraşın
02 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. Kadın koç burcu
Erkek balık burcu
Bunun aksini iddia eden çöptür17 Yorumla
Boğa1 yılYa hadi ordan kanka erkek balık burcu kadar boş bir burç yok.
Yengeç1 yılboş ver İrem Derici koç burcu kadını ona güzel geliyorsa tedavi olmali
Boğa1 yıl@bgzicikazndm2025 İrem Dericiden de nefret ederim zaten
Yay1 yıl@bgzicikazndm2025 irem derici çok güzel bi kadın sen neyine güvenerek bu yorumu yapıyorsun
Yay1 yılBalık erkegi iyi yay erkeği çekici istinasız en çok darbeyi yediğim kova erkekleri galiba var bi çekicilik koç erkekleri de doğaları gereği eril oldukları için çekiyor ama birini seç dersen erkeklerde yay ve koç net
Yengeç1 yılSende git tedavi ol aynı hastanede onla çirkin dayanışması
Boğa1 yıl@bgzicikazndm2025 Kafayı yemiş bu İrem Derici güzel diyor kendimi parçalıcam 😀😀
Gizli Üye(25-29)1 yılVallah aslan burcu insanların aurası bile yeterlidir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen anlamam burçtan murçtan Lidyam en güzeli yerim onu
13 Yorumla
İkizler1 yılReis sevgilin mi var
Cevap sahibi1 yılVar ama delinin teki
İkizler1 yılSen en son o metresle ayrılmıştın yinemi oldunuz
Ben terazi burcuyum genelde dikkat çektiğimi alımlı olduğunu söylerler ama çok kova ve başak arkadaşım oldu çok güzellerdi Allah var
21 Yorumla
Terazi1 yılBen de terazi burcuyum terazi gerçekten çok iyi bu burç alımlı ve çok mütevazi
1 yılKesinlikle boğa.
22 Yorumla
Boğa1 yılTartışılmaz. Boğa ile anı yaşamak en güzel haz.😀
Erkekler icin
Akrep (miknatis) ve Oglak (sessiz durduguna bakmayin)00 Yorumla
1 yılSenin burcun hangisiyse o sanırım ☺️
11 YorumlaBen anlamam burç felan 😂
110 Yorumla
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yıl
- Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılSenin üstüne var mı ki?
14 Yorumla
Akrep1 yılVallahi billahi tillahi yok
Akrep1 yılHayranım sana😊
En güzel ve çekici nett aslan kadını erkek olarakta koç
20 Yorumla
1 yılyay burcu tabıkı. çoğu yenı nesıl oyuncu da yay burcudur.
10 Yorumla
1 yılKadında akrep diyeceğim erkekler Habeş maymunu
10 Yorumla
1 yılTerazi erkeklerden Ümit kantarcılar Ben de terazi burcuyum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılHer burçtan çıkar şu şu burç demek saçmalıktır
44 Yorumla
Aslan1 yılÖyle ama
Aslan1 yıl🙏🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılSam Heughan'nın burcu seksidir :P
21 Yorumla
1 yılYay diyeyim burclara da inanmam ama hdhsbd
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılErkek de Akrep, kadın da Yay veya Boğa 👍
30 Yorumla Kadın da yay olabilir erkek de oğlak bence
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Kadında Kova erkekte Aslan diyim 🤣
20 Yorumla
1 yılAslan aslan aslan
20 Yorumla
1 yılkova burcu kadinlari zekasiyla etkiliyor.
21 Yorumla
Oğlak1 yılbegenenlere saygilar. zeki kadinin cekiciligi cok ayri.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTerazi der susarım bea.
20 Yorumla
1 yılTerazi net.
33 Yorumla
Terazi1 yılTeraziyim evet 🤣☺️💄💅👑
Gizli Üye(18-24)1 yılbence ikizler, akrep ve terazi. Keske bu burclarda olsaydim
10 YorumlaBalık👑 yengeç👑 akrep👑 terazi👑
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 317 cevap paylaştı. Yay burcu diyorlar ama bilemedim şimdi
10 Yorumla
1 yılTerazi burcu kız ve boğa erkeği.
10 Yorumla
1 yılElbette ikizler burcu
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 431 cevap paylaştı. Her burçtan çıkar bence
10 Yorumla
1 yılBence yengeç bkz ben 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler