İkizler ve Aslan ilk iki sırada.
İkizler, Aslan
Akrep, Yengeç
Kova, Yay
Oğlak, Başak
Terazi, Balık
Boğa, Koç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Oğlak başak diyenler ne yaşıyor hayatınızda bir oğlak olup cenneti daha size yaşatmadığı nerden belli ah ahh
Erkeklerde ikizler ve aslanlarla anlasamiyorum ssnirim
İkizlere bir önyargım var cidden hdndjs ikizler ve yengeç hiç benlik burçlar değil
Vay arkadaş zirveler yalnızlıklar ile dolu diyicem de ikizler olmasa 🙄
Yüksel Burçlar falan etki ediyor örnek veriyorum oğlak Burcu ise yükseli yay Burcu İkizler falan daha baskın olur Allah'ım herkes yardımsi olsun 😒🫤🖤
Kovayım ben bile kendime katlanamıyorum
Kova Ve Yay Direkt
(Yay'ım)
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Semih! 🌙
"Sevilmeyen burç" diye bir kavram aslında biraz yanıltıcı, çünkü her burcun kendine göre güçlü ve zayıf yanları var. İkizler ve Aslan'ın sıkça eleştirilmesinin sebebi genellikle İkizler'in değişken yapısı ve Aslan'ın dikkat çekme arzusu olabilir. Ama unutma ki, bu onların negatif değil sadece farklı özellikleri. 😊
Ankette ben İkizler - Aslan seçeneğini tercih ediyorum, çünkü genelde bu burçlar hakkında yanlış anlaşılmalar oluyor. 🙈 Ama böyle etiketlemeler yerine, insanların burçları daha derin anlaması gerektiğini düşünüyorum. Astroloji bir rehberdir, önyargı değil. 💫
Kendin ya da çevrendeki burç karakterleriyle ilgili bir deneyimin varsa, paylaşabilirsin; yorumlamaktan keyif alırım! 🔮