Bir şey dicem.. biz size ne yaptık😀 ben bi ara ikizler burcu olduğumu söylemezdim.. resmen ırkçılığa uğruyordum 😀 tamam birinci sırada İkizler var, iki kim.. kim o masum😀

#inci🌸
Bir şey dicem.. biz size ne yaptık😀 ben bi ara ikizler burcu olduğumu söylemezdim.. resmen ırkçılığa uğruyordum 😀 tamam birinci sırada İkizler var, iki kim.. kim o masum😀

#inci🌸
Ya soruyu gördüm hemen “ikizler” geldi aklıma :D sonra detayı okudum için cızzz etti. Ama sonuç itibari ile ikizler ya. Dengesiz, çift karakterli, sıkılgan ve takıntılı oluyorlar. Bir de başak burçlarını ekleyelim çok eleştiren, takıntılı, ruh hastası tipler bence. Ayrıca titiz falan da değiller hep hizmet bekliyorlar vs
Balık burcunu saymamışsın :o
Onları da sen saysaydın 😃
benim matematiğim iyi değil sayma konusunu beceremiyorum o yüzden :P
Matematik gerekmiyor 🙄
Ne gerekiyor :O
Kapasite djdj
Şükür o konuda bir sıkıntım yok sadece üşengecim :D
İkizler burcu her şey olabilir ama üşengeç değildir fjfk
hahaha arada üşengeç olmak iyidir :D
Guzel Guzel konuşun silemiyorum çünkü ben
Çirkin çirkin mi konuşuyoruz biz :O
İkizler burcu değil.. ikizler burcunu seviyorum. tamam biraz dengesiz olabilirler sjsjs ama anlaşmayı bilmek de önemli.. zeki olurlar, arkadaşlıkları sağlamdır.. hayatı delio dolu yaşamayı da severler.. ve anlaşılmadıkları zaman susarlar. ama sevdikleri zaman da tam değer verirler.. bu yüzden de ikizler burcunu seviyorum artık diyim.
en sevdiğim burç da Yengeç tabi ki de kendi burcum.. duygusallık açısından zeka karakter açısından.. tek kötü yanımız fazla hassas olabiliriz..
en sevmediğim burç ise boğa ve kedi burcu.. ikisi de yalancı ve egoist olur..
Teşekkür ederim en güzel burca sahip inci ablam :D
İkizler, aslan, balık. Biri kötülüğün vucütda bürünmüş hali, diğeri egonun vücuda bürünmüş hali. Balık ise insanın tüm enerjisini emer ruhunu çürütür
Kötülüğün vucut bulmuş hali ne demek.. ikizler kadar merhametli kim var
Gel iki kürek toprak at bide
Ok.
Vallahi doğru. Kesinlikle ikizler
Teşekkürler 🥰🥰
Cevap
25Cevap
İkizler kusura bakma 😀 sonra aslan balık
Napicam ben ya😀😀
Şeytanın bir burcu olsaydı İkizler olurdu kesin çok paranoyaklar anları anlarını tutmuyor bir de çok dengesizler tabi sözüm meclisten dışarıya 😅
Bu söz çok meclis içinde kaldi ya😒Şeytan falan gözlerim doldu jsjsjsjskskskskakkwksksjsjssjwiwjzjsjsjjwjs
Ne güzel kıvırıyor Allahim delircegim😂
Kopya serbest dimi
😂zaten cevabi yoktu
Şu burç sorularında cevapsız kalınca çok kızıyorum kendime.
Kızma 😀yaz bir burç geç
İkizler :)
Gitti onuda ikizler yazdi😀
Gıcıklık parayla mı :)
Yengeç ve ikizler burcu , aslında çok seviliyorlar birden değiştikleri için dengemizi bozuyorlar
İkizler listenin başı bende değişmez
Sonra terazi ve yay
Aman bizde bayılıyorduk onlara nolur sevsinler diye 😒
İkizler diyenler hiç ikizlerle tanıştı mı acaba 😅 adımız çıkmış bence
En sevilmeyen burç, içinde sevgi olmayan kişidir. Bu da her burçtan çıkabilir
İkizler ve akrep, mümkün olduğunca kaçmaya çalıştığım iki burç…
İkizler candır şeytan diyenler utansın yaylar asıl şeytandır.
2. Başşak (Kadını) 3. Yay (Kadını) 4. Terazi (Kadını) :D
İlk aklıma gelen başak, akrep… sevmemek değil de fıtratıma uymuyor yorucu buluyorum…
Yay erkeği , başak kadını, kova kadını, oğlak kadını, ikizler kadını, aslanın hem kadını hem erkeği, koç kadını, boğa erkeği.
Ne istiyorsun kiz kovalardan😂
Iyi yapmissin ozmn💪🏻
İkizlere kurban olsunlar, Aslan burcu
😅olsunlar dimi
olsunlar :D kendi dengesizliklerini bize mal ediyorlar :o
Ay İkizler buldum 😅burçdaşım... nerde bi İkizler görsem bas bağrına jdjsjd çünkü sevilmiyoruz jsjs
hahaha valla beni genelde severler tanıyanlar ikizlerin adı çıkmış :D Aslan burcuyla karşılaştıklarında o zaman kıymetimizi anlarlar ;)))
Aslan burcunu severim.. en azindan idare ediyorum onu jsjsjs biraz onu öv tamam senden iyisi yok 😅
hahaha ego dediğin zaman akla gelen ilk burç her şeyin en doğrusunu ben bilirim benim doğrum dışında bir doğru yoktur mantalitesinde hiç anlaşamam Alsanla
Frekansı tutturunca iyisin... her insan biraz egoludur ego çok kötü bir sey degildir..
Fazlasi kötü tabi
Aslan burnundan kıl aldırmaz hatalı da olsa doğru olduğunu iddia eder. Biraz ego vardır ama birazı genelde geçyor
😅kavga etmiyorum susuyorum ben cani sagolsun kaostan sevmem herkes hakli ben haksizim tamam😅
hiç ona gelemem haksızsa haksız olduğunu haksızsam haksız olduğumu söylerim
Yoo, önceden olsa.. haklı olduğumu saatlerce konuşur bağırır çağırırdim... simdi bir sey oldu bana hakli olduğumu ben anlayinca susuyorum.. niye uğraşayım ki? Neden yorayim kendimi
Bağırır çağırmam olanı söylerim haklıyım demeye devam ederse de yav he he der geçerim ama karşıya kendisini haklı bulduğum hazzını da yaşatmam
Bırak kim ne yaşarsa yaşasın ben bıraktım
benim konu hakkındaki fikrimi bildikten sonra istediğini düşünmekte yapmakta özgür gerisi beni ilgilendirmez zaten
İkizlerin üstüne tanımam.. maşallahlari var
Naptin Asuman 😒 İkizler iyi be
Erkekleri kötü diyeyim 😊
İkizler bence iyi ya ben iyi anlaşırım. Kova yengeç ve balık sevmem ben pek mümkünse benden uzak Allah'a yakın olsunlar 😂
Aslan
Ya ikizleri sevmiyolar ya bshsjs
😅 ayak uyduramiyorlar bize jjs
Evettttt
Tabi ki de ikizler hehehee
😀ama ben cok seviyorum burcumu
sen seviyorsun da demek diğerleri sevmiyor :D
😀şu kadarcık 🤏 bile umurumda değil
Birinci sırada Yay ikinci Kova Akrep koç ve ikizler
Kadınlarda maalesef ikizler ve akrep, hemcinslerimde aslan ve koç. Allah affetsin 😉
Aslan bence herkes egolu olduğumuzu düşünüyor
İyi geceler...
27.05. Doğum tarihim... İkizler im sevilmiyoruz ondan SEK iz (Tek) desenize :'( (:
Koç, kova, ikizler, akrep.
Koçları genel olarak sevmem
Genelde ikizler ve akrep pek sevilmiyor gibi
Balık ve ikizler bence.
Burçlar inanacak kadar saf değiliz
Burçlar etkili olabilir ama genel anlamda sevilen ya da sevilmeyen burçtan ziyade insan var.
Başak
Başaklar iyi tertip, düzen temizlik
Bunu bilemedim
ikizler
Koç ♈
Bence balık
Başaktır.
Bize kurban olsunlar be😏
ikizler ve boğa
Burçlara takılmak saçma ya
Kovayı da sevmeyen varmış be 😅😅
Aslanlar. Tatlı ve havalı oluyorlar