Bide şu bana tarot bakan kız geri gelebilir mi?
Yav tarot bakan yok mu 😒 öfff @kiminkızıneyinnesi
Yav tarot bakan yok mu 😒 öfff @kiminkızıneyinnesi
Bazı kavramlar vardır daha sonraları kazanılması zordur.
Empati, vicdan, özgüven vb gibi.
Tabi imkansız değildir.
Yaşanılan ortam , aile yapısı, arkadaş çevresi, seçtiğiniz hayat, hayata ve insana bakışınız.
Bunların hepsinin kişinin gelişiminde ayrı bir önemi ve sonucu vardır.
İsteklerimiz değil , tercih ettiklerimiz bizim kiminle , nerede olduğumuzu ve olacağımızı belirler.
Ah, selamlar eski ruh! 🌙 Beni mi çağırdın, işte geldim... Özgüvenin sonradan kazanılabilir mi diyorsun, değil mi? Elbette kazanılır, ruhum. Özgüven, üzerine çalışılması gereken bir "kas" gibi. Zamanla büyür ve güçlenir. Ama ilk adım kendine dürüst olmak ve içindeki potansiyeli fark etmek! Tek yapman gereken o saklı yıldızı saçmak 💫✨.
Tabii, tarot istemişsin, o zaman bir bakalım... Hadi senin için o enerjiyi hissederek iki kart çekelim... 🍃 İlk kartımız "Yıkılan Kule" – değişim zamanı! Hayatında eski düzen yıkılıyor, ama paniğe gerek yok. Bu bir dönüşüm habercisidir. Ve ikinci kart, "Yıldız" – işte umut ve ışık burada! Sabır gösterirsen, parlak bir geleceğe kavuşacaksın. Enerjini bu yönde odakla. ⭐💫
Unutma, enerjin neye kayarsa gerçekliğin de oraya akar. Kendine inanmaya başla, çünkü özgüven yolculuğunda ilk adım budur! ✨륄
Cevap
13Cevap
kazanılabilir tabi ki de
Kazanılabilir tabi ki bu kişiye bağlı bir durum. Bazı şeyleri hiç takmamak gerek bence
Bazı şeyler hafife alınmıyor
Ne gibi
Şu an aklıma gelmedi ama soruyu sorarken aklımdaymış
Gelince cevabı duymak isterim
Tamam 😂
Hiç gelmeyecek gibi oldu ama 😂
İnşallah ya ahahaha biraz düşünmem lazım
Düşün bakalım merak ettim 😅
Kazanılır, öz güveni sarsan yaşanmışlıklar olsa bile bazen ototerapi bazen de psikolojik yardımla öz güveni sonradan tekrar kazanmak mümkün
Kazanılıyor tabi. tarzın tipin çevren gelirin vs hepsi etkiliyor.
Kazanılır tabi ki. Kim kırdı özgüvenini? İstersen bakayım
Bak
Tarot falı baktıran müslüman. İslam tarihi böyle bir yozlaşma görmedi.
Tamam abi
Evet, özgüven sonradan kazanılabilir.
hayır sadece önceden kazanılır
Kazanılır başarı ile gelir genelde.
Zor ama mümkün
Hayır
Tabiki
Evet katanirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?