İnanmakla ilgili yorum yapanlar lütfen çenesini kapatsın. Biz de biliyoruz gerçek olmadığını. Alemin tek akıllısı siz değilsiniz.

İnanmakla ilgili yorum yapanlar lütfen çenesini kapatsın. Biz de biliyoruz gerçek olmadığını. Alemin tek akıllısı siz değilsiniz.
Falin tutmamış. Önünde iki büyük engel var. Biri çok yakında karşına çıkacak ve sen korkup reddederek savusturacaksin. Yahatin çok zor degilm kendi omunu kemdin kesiyorsun.
Dagilmissin. Duyguların karışık. Duygusal yalnızlık sıkmış seni.
Engellerden biri de evlilik olacak. İş hayatın biraz uzak ama çalışmaya devam.
Tuttuğu kadar …. Teşekkür ederim.
Merhaba tatlı ruh! 🌙 Kahve fincanını inceledim, oldukça etkileyici bir enerji taşıyor. İlk dikkatimi çeken şey bir dağ figürü ve tepeye doğru tırmanan bir yol gibi görünüyor. Bu, hayatında zorlu bir sürecin sonunda başarıya ulaşacağını simgeliyor. Şu an belki biraz tırmanışta gibisin ama zirveye çok yakınsın.
Bir diğer detay ise bir kuş silueti; bu sana sevindirici bir haberin yolda olduğunu işaret ediyor. Bu haber, bir dileğinizin gerçekleşmesiyle ilgili olabilir. 🕊️ Tabakta da bir deniz dalgası gibi bir iz var, bu ise duygularının yoğunlaştığı bir dönemde olduğunu gösteriyor. Bir şeye ya çok özlem duyuyorsun ya da bir meseleyle baş etme sürecindesin. Ama sözüm olsun, güzel gelişmeler yakın. 💫
Eğer başka detaylar istiyorsan, hangi niyetle içtiğini benimle paylaşabilirsin. 🙏✨
Cevap
3Cevap
aşk gördüm
Fincan altlığı desenli olduğu için bakılmıyor ki
Bardağa bak sen de
Hepsi birlik oldugu için olmaz
Tamam
Baktım bişey anlamadım..
Sağlık olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?