Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılSoru tarzı birisini hatırlattı bana, bu arada burcum yay. Söyle bakalım kişiliğim hakkında bir şeyler.
17 Yorumla
İkizler1 yılpatavatsızlık ve hazırcevaplık niteliklerini bulundurduklarını söylersek yalan olmaz...
gezmeye de düşkündür bunlar hakkaten; buna ek olarak özgürlüklerine de fazlasıyla düşkündürler, kendilerine haksızlık yapıldığı kanısındaysalar bazı çıkışlarda, itirazlarda bulunurlar...
bittabi konuşkan olduklarını farketmek mümkün:o)
çok yönlüdürler, buna ek olarak da bazı konularda maymun iştahlıdırlar.
neşelidirler, hareketlidirler.
İkizler1 yılher burç gibi iyi ve kötü yönleri olan, bazı insanlarda iyi yönleri, bazılarında kötü yönleri ön planda olan bir burçtur. kendini beğenmiş, eğlenceli, çabucak insanlarla kaynaşan, çok konuşan, bencil, ve fakat eğer komplekssizse süper sevimli ve bonkör, iyi niyetli, kompleksliyse uzak durulması gereken, sinirli insanlar olabilirler.
yay ateştir. çabuk sinirlenir. sinirlendiğinde alev alır, gözü dünyayı görmez. kalp kırar, arkasını düşünmeden bağırır. ama yatışık halinde çok tatlı, sevimli ve cana yakın olabilir. hatta geniş bir arkadaş çevresi edinebilir. aksi durumda arkasından geçimsiz diye söz edilebilir. her burç kadar iyi, her burç kadar kötüdür. iyi ya da kötü burç yoktur. o yüzden bazı insanların burcunu beğenmeyip kendisini farklı tanıtması veya bazı burçları aşağılaması çok çok yanlıştır.
Yay1 yılKompleksiz bir insanım lakin insanlarla öyle çabucak kaynaşmıyorum.. Ne geçimsizim ne de geniş bir arkadaş çevrem var, genel olarak doğru bir analiz olmuş, bazı kısımları eledim sadece.
Uzun ve detaylı yorumun için de çok teşekkürler.
İkizler1 yılRica ederim, kişinin inanç vs durumuna göre değişiyor ki bence olumsuz olan veya aşırı yönleri kişi ne kadar terbiye ve tolere edebilse o kadar kıymetli bir insan olur zannımca. Peki size kimi hatırlattım merak ettim
Yay1 yılBen de kalsın, şimdi yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.
Kesinlikle de katılıyorum bu söyleminize de, insan olumsuz yönlerini ne kadar terbiye ve tolere edebilirse o kadar kıymetli olur..
Bu arada esenlikler diliyorum.🌿
İkizler1 yılHep birilerine benzetilmek beni yoruyor bazen... Teşekkürler, selametle
Yay1 yılHepimiz birilerine benziyoruz, birileri de bize benziyor.
Eşsiz ve benzersiz olan sadece Allah'tır
Ne demek, ricalar..
1 yılKoç yükselen Balık. Aşırı duygusallık oluyor bazen doğrudur.)) devamini sen getir nsksn
16 Yorumla
İkizler1 yılYa yoruldum uyumak istiyorum ama içimdeki insan sevgisi Varya...
Yay1 yılPeki.//
İkizler1 yılNormalde cesaretli, atılgan ve rekabetçi bir yanınız var buna rağmen balık burcu özelliği biraz daha sakin ve akışta kalmaya meyillidir ama koç cesareti vs bu durumu dengeler diye düşünüyorum, merhametli birisiniz kesinlikle duyarsız değilsiniz, iyi bir arkadaş ve eş olabilecek özellikler görüyorum ancak iki burçta değişken özellikler taşıyor diye biliyorum bazen anda kalmak ve sabit kalmak önemli. Bunu size fayda sağlayacak ilimler ile başarabilirsiniz diye düşünüyorum
Yay1 yılTeşekkür ederim 😊
İkizler1 yılRica ederim bu iki Burcu da severim genelde birbirini biraz dengelemiş olabilir. balık müzik ve sanattan keyif alır, bazı ruha şifa olan ney dinletileri var onlardan faydalanın hangi makam hangi ruh haline iyi geliyor çok Ufak bir araştırma ile öğrenebilir deneyimleyebilirsiniz
İkizler1 yılNeva makamı, nihavend makamı gibi. Kulaklık ile yatarken dinlemek iyi gelebilir ya da ara ara gün içinde
Gizli Üye(25-29)1 yılburcum yay yukselenim başak ve sevgilimimde burcu boğa
14 Yorumla
İkizler1 yılDengesiz
Lider
Özgürlüğe düşkün
Alıngan
Huysuz
Patavatsız
Eğlenceli
Çalışkan
Uyumlu
Arkadaş canlısı
Boğayı yukarıda yazdım
Bide yay çok zeki oluyor
İkizler1 yılBaşakta eleştirici şekle önem verir kendini beğenir ama sadık olur diyorlar
Cevap sahibi1 yıltamamdır teşekkür ederim
İkizler1 yılRica ederim
1 yılKoç yükselenimde yengeç..
Buyrun?
112 Yorumla
İkizler1 yılKoç burcunu yazmıştım yükselen yengeçle aşırı hassas ve duygusallık yaşayabilir kararsızlıklar size zarar verir
Koç1 yılBiraz var elbette ama yine karar verebiliyorum. Bu kadar mıydı?
İkizler1 yılYengeçi de yazdım yorumlardan bakın size zahmet
İkizler1 yılYazacaklarım aynı şeyler yani takdir edersiniz:))
Koç1 yılKoç burcuyum, yükselenim yengeç dedim zaten Bu ikisini barındaran yorumun yok göz attım. Koç demişler yalnızca onları kontrol ettim, teşekkürler.
İkizler1 yılYengeç yükselen de normal yengeç ile aynı biliyorum sadece içinde hissediyor insan yükseleni ve bazı ilişkilerde sanırım
Koç1 yılAnladım teşekkürler :)
İkizler1 yılSiz duygulu, hassas, yuvasına ve ailesine düşkün, çalışkan, gayretli, maddi güven arayan, inatçı, sıkı ağızlı birisiniz. Amacınız toplumda iyi bir yer edinmektir. Duygularınızı kontrol altında tutmanız başarınızı artıracaktır. Ani çıkış ve öfkeli tutumunuz Yengeç yükselen etkisiyle hafifleyecektir. Savurganca davranışlarınız dengelenecektir.
İyi sır saklamanız ve cesaretiniz sayesinde örgütsel işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Basın - yayın, ticaret dalları, deniz taşımacılığı, bankacılık, ev ile ilgili tüketim malları üretimi, ekonomi ile ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Büyük kuruluşlarda cesaret ve kararlılığınızla iyi bir yere gelebilirsiniz.
Sevgi ve aşk konusunda tutarlı davranırsınız. Siz sevdiniz mi tam sever, tek evlilik veya ilişki ile yetinirsiniz. Size güven veren ve sevgisini gösteren biriyle çok mutlu olabilirsiniz. İyi anne ve baba olursunuz. Kararlı ve tutumlu Oğlak ile mutlu olabilirsiniz.
İkizler1 yılKoç burcu, yükseleni yengeç yorumu
İkizler1 yılKusura bakmayın çalışıyorum da çok müsait olamadım
Koç1 yılBaktım hocam ben. Çok teşekkürler sağolun, varolun :)
İkizler1 yılSiz de 👍
Balık, yükselen ikizler
18 Yorumla
İkizler1 yılİkizler yükselen Balık iseniz çift kısmetli, duyarlı, duygulu, bir anı bir anına uymayan, kararsız birisiniz. İkizler burcunun etkisiyle dışa dönük, hareketli neşeli entelektüel biri olur, etrafınızla iyi iletişim kurar, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerine önem verirsiniz. Yeni düşünce ve fikirlere açık olur, daldan dala konar, enerjinizi ve zamanınızı boşa harcarsınız. Başarılı olmak için sabırlı ve sebatlı çalışmanız gerekmektedir.
Meslek olarak güzel sanatlar, basın - yayın, ticaret, turizm ile ilgili işlerde başarılı olabilir, hukuk dalları ile ilgilenebilirsiniz. Ayrıca taşımacılık sektörü, eğitim ve tıp alanları da sizi çekebilir.
Aşk konusunda maceracı ve havai birisi olursunuz. Eş seçiminde zorlanır, daldan dala konar, karar veremezsiniz. Genç yaşlarınızda yapacağınız evlilikte pişman olabilirsiniz. Duygularınızın durulmasını beklemelisiniz.
Balık1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
İkizler1 yılİki burçta da değişken nitelikler var sanırım sabit kalmak size de ilaç olacaktır zaman zaman
Balık1 yılKalamıyorum maalesef. Dengesizliğim çok yorucu oluyor ama elimde de değil
İkizler1 yılRica ederim bu arada, araştırın kesinlikle buna şfia olacak tütsü, koku, bitki veya farklı şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Balık1 yılBakarım teşekkür ederim 🙏🏻
İkizler1 yılBulursanız yazın bende merak ettim , ben teşekkür ederim ne demek
Balık1 yılTamamdır 🌺
1 yılOkudum balığı, teşekkürler
11 Yorumla
İkizler1 yılRica ederim uyuştu mu
- Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı.
u 1 yılKoç yükselen akrep ay burcu kova.
17 Yorumla
İkizler1 yılKoç Burcu mücadeleci, Sevgi dolu ve inatçı olması ile bilinir yükselen akrep ise bu mizaca sabitlik katabilir, tabii duygusallık ve kin ile beraber olabilir çünkü akrep rekabetçi, intikamcı bir yapıya da sahiptir auraları farklıdır, koçta öyle tabii koç kendi fikrini zorla kabul ettirmeyi sever başkalarına akrep ise bu etkiyi tetikleyebilir ama ay burcundaki kova nın havai ve arkadaşlık yönü bunları dengeleyebilir bunlar sizinle alakalıdır admin hanım bu olumsuz özelliklerden kendinizi sıyırabilrceğinizi düşünüyorum, koç ve akrepteki olumsuz özellikler için Allahu Teala'nın esmalarından kendinize şifa olacak olanlar tespit edip, zikretmek ile yardım alın...
Beğeniniz için ayrıca teşekkür ederim
u Akrep1 yılKoç burcu rekabet yönü var bende akrep mistik alana yöneltti daha çok kova ise hayata insancıl bakmamı sağladı. Rica ediyorum. ✨
İkizler1 yılAteş, su , hava elementi bir arada güzel bir kombin olmuş açıkçası, mizaç bazen tüketilen gıdalardan dolayı kayabilir gıdaların mizacına göre hareket etmek kişinin tabiatını özüne döndürmede veya ideal yapmada faydalı olabilir
u Akrep1 yılGıdayla bilemem ama etkili mi ancak denge hakim şu an bende. Ve sakinlik.
İkizler1 yılMaşallah gıpta ediyorum, inşallah Mevla her halimizi ideal eylesin
u Akrep1 yılTeşekkürler, sağ olun sizin de.
İkizler1 yılAmin teşekkürler, rica ederim
Olur.. İkizler 😊
15 Yorumla
İkizler1 yılZeki
Üşengeç
Uyumlu
Çekici
Hazır cevap
Eğlenceli
Dengesiz
Konuşkan
Mantıklı
Değişken
Ukala
Çabuk sıkılan
Bana diyorlar çok iş değiştiriyorsun, gel de ikizler olup herşeyden sıkılma :)))
İkizler1 yıl😅 sizin gibi şahsiyeyi numune olanlar için buradaki olumsuz özellikleri telaffuz etmeye ar ederim sadece genel özellikleri yazdım
İkizler1 yılRica ederim
1 yılYengeç
213 Yorumla
İkizler1 yılYengeç olmaz bunu değiştir bu işe yaramaz
İkizler1 yılYengeç burcu kadını, zarif ve duyarlı yapısıyla çevresinde çok sevilen bir karakterdir. Derin duyguları ve sezgileriyle olaylara farklı bir bakış açısı getirir.
Olumlu Yönleri: Sevgi dolu ve şefkatlidir, sadık ve empati yeteneği güçlüdür, iyi bir dinleyicidir.
Zorlayıcı Yönleri: Fazla hassas ve alıngan olabilir, geçmişe sıkı tutunabilir, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir.
İkizler1 yılSiz sevgili Yengeçler, biraz çelişkili bir yapıdasınız, gülmeyi seversiniz, mizah duygunuz güçlü, arkadaş canlısı, sempatik, yardımsever bir yoldaşsınız. Sizi yüzeysel olarak tanıyan biri, zaman zaman melankolik bir ruh haliyle acı çektiğinizi düşünebilir. “Gökyüzüne sevinçle haykıran veya ölümüne üzülen” biri olduğunuz doğrudur.
Bu özelliğinizi, Ay’ın gizemli bir burcunda doğmanıza borçlusunuz. Yengeç, insanlığın doğuşunun burcu sayılır ve yaşamla ölümün sırlarını kendinde birleştirir. Astrolojiden biraz anlayan biri, sorunlarınızı rahatsız edilmeden çözmek için günden güne kendinizi toplumdan soyutlamanıza hayret eder.
Tüm Zodyak’taki hemen hemen en gizemli burç Yengeçtir. Kimsede bu kadar karşıtlık bir arada bulunmaz: Sevinç ve acı, iyilik ve kötülük, melankoli ve taşkınlık. Yengeç, kendini bulamamış biriyse, kapalı duygularını sevgiyle karıştırır. Kendisine yöneltilen her düşünceyi tartışmasız kabullenir, kısa zaman sonra bu kendisinin mi, yoksa başkasının fikrimi bilemez. Az itiraz etmeye çalışır ve taraf olmamak için kendini herkesten uzak tutar. Bu yönüyle kötü bir yoldaştır. Çizilen bu portre aslında onun çok kısmi bir gölgesidir.
Yengeç, Zodyak’ın dördüncü burcudur ve Ay tarafından yönetilir. Bu nedenle su gurubundan sayılır. Bu onun, hayat dolu bu maddeyle olan ilişkisini çok iyi açıklar.
Bu burcun üreme organları üzerindeki hükümdarlığı yüzünden Yengeç, genelde her şeyi beslemek, büyütmek ve korumak isteyen en insancıl burç olarak tanınır
İkizler1 yılYengecin korumacılığının her şeyden önde gelmesi böyle açıklanabilir. Bunun yanı sıra en büyük özelliği, ruhsal olarak kendisiyle barışık olmasıdır. Bunu kazanmak, korumak ve kimsenin yıkmasına izin vermemek için her şeyini ortaya koyar. Bir soruna ancak kendi varlığını tehdit edecek ve hareketlerini kısıtlayacak hale geldiğinde el atar. Ama hemen öne atılmaz, tersine burcunun hayvanı gibi önce birkaç adım geriye gider, taktikler geliştirir, gözüne kestirir ve sonunda işini bitirmek için şimşek gibi üstüne atılır. Beklenmeyen bir durumdan sakınmak için tüm anlayış ve dikkatini ona yöneltir.
Bu arada, çabalarının kendi yerini sağlamlaştırmak amacına yönelik olup olmadığını -her ne kadar Yengecin hırslı olduğu söylenemese de- düşünülebilir.
Verdiği sözler yardıma hazırlığı, Yengecin duygusallığıyla oldukça ilgilidir. Paranın sokaktan bulunmadığını kabul etse bile, kendisine bir şeyler ifade eden insanlar ve ailesi için her şeyini feda etmeye daima istekli ve hazırdır. Diğer insanların sıkıntıları sizi üzer, ama olaya müdahale etmeden önce başka birinden yardım gelip gelmediğini ve yardımın türünü öğrenmeyi beklersiniz. Eğer bu yardım görünmezse, son dakika “kurtarıcı”sı olarak ortaya çıkar ve yardımlarınızı sunarsınız.
Yengeç1 yıl"Kendisine yöneltilen her düşünceyi tartışmasız kabullenir" kısmı ve birkaç cümle devamı kesinlikle bana uygun değil. Aksine kendi doğrularım vardır ve kendi düşüncelerim dahil başkalarından gelen her düşüncenin de doğruluğunu sorgularım
İkizler1 yıl@Nightwalk35 olabilir ama birçoğu tutmuş olabilir siz duygusallığı az bir yengeç olabilirsiniz bu arada:))
Yengeç1 yılDuygusallığım az olduğundan değil. Mantığımı duygusallığımın önüne geçirmeyi tercih ediyorum sadece. Üzülmekten kaçmanın bir yoludur bu
İkizler1 yıl@Nightwalk35 hmm bunu kullanabilmek ne Güzel şey, ama yükselenin etkisi olduğu kesin. Benim bazen yükselenin yani yengeçin etkisi ağır geliyor ve duygusal derinlikte boğulmaya ramak kalıyor ve akü biten araca nasıl ki aktarma vs yapınca kendine gelip marş yiyor, duygusal boşluğa düşünce de çıkaracak bir eşe sahip olmam gerektiği kanaatini oluşturuyor bu bende duygu durumu açıkçası
Yengeç1 yılOlabilir doğrudur
İkizler1 yılTeşekkürler
Yengeç1 yılRica ederim
İkizler1 yılEn baştaki yorumum espiri amaçlı idi bu arada haberiniz olsun:)) yengeç burcunu severim takıldım sadece.
Yengeç1 yılDoğrudur. Teşekkürler
1 yılKoç burcuyum
28 Yorumla
Akrep1 yılBeni yorumlamamışsınız
Akrep1 yılYükselenim ikizler Ay burcum Kova
İkizler1 yılİkizler yükselen Koç burcuysanız yenilik ve değişiklik yapmaktan hoşlanan, hareketli, ilginç konuşmalarıyla dikkat çeken birisiniz. Sabırsız ve kararsız yapınızın etkisiyle değişiklik peşinde yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Siz hayattan beklentileri fazla olan zeki birisiniz. Zekâ ve mantığınızdan yararlanarak, sabırlı çalışmalarınız sonucunda çok başarılı olabilirsiniz.
Yetenekleriniz sayesinde birden fazla mesleğe sahip olabilirsiniz. Özellikle basın - yayın, edebiyat, reklâmcılık, turizm, ticaret, ekonomi ve taşımacılık sektöründe başarılı olabilirsiniz. Araştırmacı yapınız bilim dallarında başarılı olmanıza yardım edecektir. Sabırsız ve kararsız davranışlarınız başarılı olmanıza engel olabilir.
Akrep1 yılMaalesef sabirsız ve kararsız olmam başarılı olmama engel oluyor ne yapabilirim bunun çözümü nedir bu arada teşekkür ederim
İkizler1 yılBismillahirrahmanirrahim
En güzel isimler Allah’ındır; bu güzel isimlerle O’na dua edin, O’nun isimleri hakkında doğru inançtan sapanları kendi başlarına bırakın. Onlar yaptıklarının cezasını çekecekler!
A'raf 180
İkizler1 yılAllah'ın sabrı bünyesinde barındıran ismi şerifini araştırın es-sabur olmalı. Manasını araştırın. Manasını bilerek ve kendinizde ki eksikliğin farkında olarak zikredin ara ara gün içinde. Kendinize alışkanlık edinin hatırlatıcı kullansanız bile buna değer. İnsanlara bahsetmeyin küçümserler motivasyonunuz düşer. Terk edersiniz. Bide çok dua edin inşallah
Akrep1 yılÇok dua ediyorum eskiden daha da fazla ederdim ama çok yoruldum gücüm zayıfladı tükendim
Akrep1 yılAğır bir Depresyon dönemindeydim sonrasında Annemi kabettim sonra en yakın bildiklerim ablamın kocasından şiddet gördüm iyilik yapmıştım onlara kötülük gördüm onlardan
1 yılTerazi
22 Yorumla
İkizler1 yılTerazi burcunun, dengeli insanları temsil etmediğine kim inanır? Aynı zamanda bunun terside doğrudur. İki kefesi olan teraziyi göz önüne getirdiğimizde bu burçta doğanların yapısını tam olarak anlayabiliriz.
Tıpkı bir hukukçunun bağlı gözlerle iki terazi kefesini dengeye getirmeye çalışması gibi, Terazi insanı da sezgisel olarak adalet için çabalar. Bir çelişkiden kurtulup diğerine düşmesi, terazi prensibini temsil eder: Denge, ancak kefelerin salınması durduğunda oluşur. Astroloji, onların karmaşa ve çelişki dolu yapılarını, Zodyak’ta terazi pozisyonuyla anlatır. Bu, yedinci burçtur ve rivayete göre insanlığın iki ayrı cinse doğru değişimin vücut bulmasına ithaf edilmiştir.
Bu dengeli insanın iyi huylu, cazibeli, sempatik, nazik, hoşgörülü, akıllı, çalışkan, sabırlı ideal portresi çok çabuk kavgacı, asık suratlı, inatçı, tembel, boşboğaz, ve sabırsız olan tersine dönüşebilir. Bu değişim için, yanlış bir kelime, yanlış bir insanın varlığı yeter.
Terazi insanları içlerinde derin bir çelişki yaşarlar. Çevrelerinden çok şey beklerler, hatta sadece yakın çevrelerinden de değil. Terazi insanı bundan dolayı acı çeker. Tıbbi olarak söylenirse bunlar mide ağrılarıdır ve her seferinde, adaletsizliği herkesi hayrete düşürür. Uyum için çabası nerede kaldı!
Yine de Terazinin tartışmaya ihtiyacı vardır, kasten sebepsiz kavgalar çıkarır. Konu hiç fark etmez. Köy yaşamının tüm avantajları övülse de bunlara karşı gelecektir. Genellemeler ona çok terstir. Bu onu kavgaya davet etmektir.
İkizler1 yılKişisel tartışmalardan çekinir. Sinir sistemi bunun için çok zayıftır. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır. Bu sevgi olduğu sürece düşünce ayrılıklarından kaçınmaya hazırdır.
Bir yandan gerçekler ve adalet için çabası, diğer yandan bunların başkaları tarafından tasvip edilebilir olması, onun karar vermesini zorlaştırır. Bütün olasılıkları dikkate alır ve bunları ölçüp biçer, ta ki karar vermesi için olaylar onu zorlayıncaya kadar. Hayret verici bir çabayla, kararlı olmadığını inkar edecektir. Çabuk karar verme konusunda da direngendir. Bir kararın tüm sonuçlarını önceden düşünmek için kendine zaman ayırmayan uçarı insanlardan nefret eder.
Uyum için çabaları, sanata ve tüm güzelliklere yakınlığını gösterir. Sonuçta Terazi, tüm güzelliklerin gezegeni olan Venüs tarafından yönetilmektedir. Terazi insanı tüm ortamlarda çağdaş bir zevke sahiptir. Gösterişli bir şekilde giyinir ve ekzantrik olmasını gerektirmeyecek doğal bir zarafetle hareket eder. Gözlerindeki gülüş hiç donmaz. Güzel ve rahat evini zevkli bir şekilde döşeyeceği, değerli tablolara, klasik antika parçalara ve moda aksesuarlarına sahip olmak için çabalar. Nelerin birbirine uyduğu konusunda iyi bir zevki vardır. Evine manevi bir gözle bakar. Planlar ve sınırlar onun için dehşet verici bir şeydir, tıpkı saf fonksiyonellik gibi.
1 yılAslan
22 Yorumla
İkizler1 yılAslanı altta yazdım ama size farklı bir kaynaktan yazayım
İkizler1 yılOnları tanımlayan özellikler arasında özgüven, cömertlik, liderlik ve yaratıcılık vardır. Aslanlar, genellikle etraflarında göz önünde olmaktan hoşlanır ve doğuştan gelen bir sahne ışıkları varmış gibi davranırlar. Enerjik ve tutkulu kişilikleri, kalabalıkları büyüler ve kendilerine hayran bırakır.
Aslanlar, arkadaşları ve sevdikleri için sadık ve koruyucu olma eğilimindedir. Hedeflerine odaklanırlar ve büyük hayalleri gerçekleştirmek için azimle çalışırlar. Kendilerine olan güvenleri, başkalarını da motive eder ve onların potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı olurlar. Ancak, bazen gurur ve egoları yüzünden eleştiriye kapalı olabilirler.
1 yılOlur burcum boğa
25 Yorumla
İkizler1 yılÇalışkan
Sabırlı
Tutuklu
Eğlenceli
Kıskanç
İnatçı
Sadık
Sempatik
Doğal
Korumacı
Dürüst
Uyumlu
Bence de biraz saygılı:))
Kova1 yılKibir olmasın, bu özelliklerin birçoğunu taşırım. Eyvallah hocam 🤝🏻😄
İkizler1 yılRica ederim boğa güzeldir ya biraz fazla sakin olmaları hayat içinde beni endişelendiriyor ama onlar işini bilirler 😊😅
Kova1 yılEndişeye mahal yok sen bize güven...😂
İkizler1 yılAhah tamam. Maneviyatı iyi ahlâkı gelişmiş olan boğalar bence güvenilir bir dağ gibi olurlar
Kova
16 Yorumla
İkizler1 yılKova, değişim ve devrimlerin gezegeni Uranüs”ün etkisi altındadır. Bu durum Kovaların arkadaş canlısı, uyumlu, ama ne yapacağı belli olmayan insanlar olarak tanınmasına sebep olur. Değişik açılardan bakılırsa Kovanın zıtlıklarla dolu bir kişiliği vardır. Onu sıradan insanlar gibi tepki vermesini beklemeyin, ayrıca değişimi yenilik ve macerayı sever.
Kovanın dengeli bir kişiliği olmasına rağmen burcunun değişik etkileriyle dengesi çabuk bozulur. Aşırılığa kaçan davranışlara eğilimlidir. Dünyanın mevcut durumu onun hoşuna gitmiyorsa, onu değiştirip kendi ideallerine uydurmak zorundadır.
Dünyada iz bırakmayı başarabilmiş dahi Kovalar vardır. Örnek olarak köleliği kaldıran Abraham Lincoln gösterilebilir. Kovanın ideali baskıya karşı savaşmaktır. İnsanlara daha hoş bir dünyanın kapılarını açan, yeni besteler yapmış olan Wolfgang Amadeus Mozart, bunlardan biridir.
Bazı Kovalar enerjilerini uzay yolculuğu veya zaman içinde yolculuğu olası kılmak için harcamışlardır. Örnek olarak, Jules Verne ya da H. G. Vells gibi ünlü bilim kurgu yazarlarını verebiliriz. Atlantik’i geçen ilk kişi Charles Lintbergh de Kova burcundandır.
Hava guruplarından olan bütün burçlar gibi Kovada abartılı duygulardan korkar. Aklın yardımıyla kontrol edilemeyen durumlardan mümkün olduğunca kaçar. Kendi zekası, Kova için tehlike anlarında hiç düşünmeden kullanılacak bir çıkış kapısıdır.
Temelde iyi, anlayışlı, yardımsever ve hoşgörülü olan Kova, taraf tutmaktan kaçınır. Bu yüzden sık sık gevşeklikle suçlanır. Kova bir şeyi görmek istemezse, görmez...
İkizler1 yılSizde İkizler gibi mantık ön planda duyguları kontrollü şekilde ikinci planda tutuyorsunuz anlaşılan, terazi de hava elementi sanırım o da öyle
İkizler1 yılRica ederim ne demek
İkizler1 yılAnladım bende ikizlerim de düşüncelerim kararsızlık dolu oluyor bazen
1 yılBaşak
11 Yorumla
İkizler1 yılGENEL ÖZELLİKLER
Kendinizi müzede gibi hissettiğiniz bir evdeyseniz ve orada kalemler yazı masasının kenarına paralel yerleştirilip, kitaplar büyüklük sırasına göre dizilmişse, ve ortam desintan kokuyorsa, hiç şüphe yok ki evin sahibi Başak burcunda doğmuştur. Aklın gezegeni Merkür tarafından yönetilen Başağı, dış çevresi ve ruhsal durumundaki karmaşa kadar rahatsız eden bir şey yoktur.
Zodyak’ın altıncı burcu olan Başağın en önemli özelliği akıllı olması ve doğruyu yanlıştan ayırabilme yeteneğinin olmasıdır. Bu burçta doğanlar dikkatlidirler, ölçüp biçerler, düşünürler, karşılaştırırlar ve ondan sonra karar verirler.
Sözünü ettiğimiz bu özellikler, Başağı titizlik delisi gibi gösterebilir. Diğer yandan Başak insanlarına, dürüstlük ve samimiyete dayalı büyük özen göstermek gerekir.
Başağın ayakları sımsıkı yere basar, zaten onu etkileyen madde topraktır. Zodyak’ın problemli üyeleri, özellikle birine dayanma ihtiyacı duyan Yengeç için, Başak huzur ve güven kaynağıdır. Bazı insanların aklını başından alan ve akılcı hareketlerin imkansız olduğu düşünülen durumlar, Başağı şaşkına çevirmez. Verilmesi gereken kararları, bilgisayar kadar güvenilir ve doğru verebilir. Doktorluk veya hemşirelik gibi çabuk ve doğru karar vermenin bir insanın yaşamını kurtardığı mesleklerde bu burçtan insanların bulunmasına şaşırmamak gerekir. Başak, devamlı mızmızlanan müşterilerin sayısız şikayetleriyle uğraşması gereken bir otel müdürü olarak da sakinliğini korur ve gerekeni yapar.
Buraya kadar söylediklerimizi bir sonuca bağlarsak, Başak karmaşık olmayan ve belki biraz tek yönlü bir burç gibi gözüküyor. Farklı bir ruhsal yönü yok gibidir.
Terazi
11 Yorumla
İkizler1 yılKişisel tartışmalardan çekinir. Sinir sistemi bunun için çok zayıftır. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır. Bu sevgi olduğu sürece düşünce ayrılıklarından kaçınmaya hazırdır.
Bir yandan gerçekler ve adalet için çabası, diğer yandan bunların başkaları tarafından tasvip edilebilir olması, onun karar vermesini zorlaştırır. Bütün olasılıkları dikkate alır ve bunları ölçüp biçer, ta ki karar vermesi için olaylar onu zorlayıncaya kadar. Hayret verici bir çabayla, kararlı olmadığını inkar edecektir. Çabuk karar verme konusunda da direngendir. Bir kararın tüm sonuçlarını önceden düşünmek için kendine zaman ayırmayan uçarı insanlardan nefret eder.
Uyum için çabaları, sanata ve tüm güzelliklere yakınlığını gösterir. Sonuçta Terazi, tüm güzelliklerin gezegeni olan Venüs tarafından yönetilmektedir. Terazi insanı tüm ortamlarda çağdaş bir zevke sahiptir. Gösterişli bir şekilde giyinir ve ekzantrik olmasını gerektirmeyecek doğal bir zarafetle hareket eder. Gözlerindeki gülüş hiç donmaz. Güzel ve rahat evini zevkli bir şekilde döşeyeceği, değerli tablolara, klasik antika parçalara ve moda aksesuarlarına sahip olmak için çabalar. Nelerin birbirine uyduğu konusunda iyi bir zevki vardır. Evine manevi bir gözle bakar. Planlar ve sınırlar onun için dehşet verici bir şeydir, tıpkı saf fonksiyonellik gibi.
Terazi çevresini seve seve kitaplarla doldurur. Ancak okuyacağı için değil. Okuması için basit bir cep kitabı yeterlidir. Arada bir, iddialı bir edebi eseri de okuyabilir, ama en çok aşk romanları okur ve renkli dergileri karıştırır.
1 yılTerazi
11 Yorumla
Terazi çevresini seve seve kitaplarla doldurur. Ancak okuyacağı için değil. Okuması için basit bir cep kitabı yeterlidir. Arada bir, iddialı bir edebi eseri de okuyabilir, ama en çok aşk romanları okur ve renkli dergileri karıştırır.
1 yılYengeç
11 Yorumla
İkizler1 yılYengeçi yazmıştım size zahmet oradan bakabilir misiniz anlayışınız için teşekkür ederim
- Astroloji & Burçlar konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılTipik yengec burcuyum 🦀
13 Yorumla
İkizler1 yılYengeç yükseleni olan biri olarak naif, kırıcı olmayan, besleyici, şefkat merhameti ileride, kırılgan bir yapıya sahip olan, mekana ve insana bağlı (olabilir) olduklarını düşünüyorum. Detaylı aşağıda nightwalk isimli kullanıcının yorumuna yazmıştım oradan bakabilirsiniz zahmet olmazsa :)
Yengeç1 yılÇok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
İkizler1 yılRica ederim yüreğinize sağlık
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİkizler
11 Yorumla
İkizler1 yılİkizleri yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz olur mu biraz yoruldum bunları yazmaktan malum telefondan insan yoruluyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
🦂 yükselen 🐐
16 Yorumla
İkizler1 yılYükselen ♈ mu acaba
İkizler1 yılAkrepi de yazmıştım lütfen oradan bakar mısınız yoruldum valla
İkizler1 yılHaha size özel bir yorum bırakıyorum
dahil olduğum suikast timi. iyiyken çok iyidir. kötü halini ölseydim de görmeseydim diyebilirsiniz. istemediği bir şey olduğu zaman hiç görmediğiniz yüzünü ortaya koymaktan çekinmez. ben hiç tanımamışım cümlesini söylettirir insana.
gözleri, bakışları farklıdır. kendisine çeker, etkiler, bir anda enerji alanına alır. kafasına koyduysa kaçma şansınız yok. öyle ya da böyle elde eder. çok güzel sever. tek bir yanlışta da gider. geri dönüşü de asla olmaz.
sıradan tiplerden hoşlanmazlar. ilginç bulduğu insanlar ilgilerini çeker. kendi halinde bir insanın uzak durması gerekenler listesinde birinci sırada yer almalı.
İkizler1 yılAnladığım kadarıyla karşı konulması zor olan bir enerjiyi barındıran kombindir
1 yılOğlak burcum.
12 Yorumla
İkizler1 yılOğlak yazmıştım rica ediyorum oradan bakınız valla yoruldum 🙂
İkizler1 yılYorumunuz için teşekkür ederim
1 yılKoç bende
15 Yorumla
İkizler1 yılKnk koç yazdım yav
İkizler1 yılKoç, Zodyak’ın ilk burcudur, bu nedenle yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze, saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Böylece, bir yapı meselesi olarak, birlikte olduğu insanları yoran çekingenlik de ona yabancıdır.
Hayat onlar için heyecanlı bir macera anlamındadır. Her şeyden önce hayatın sunduklarını yakalamak ve her yönüyle hayatın tadını çıkarmak isterler. Bazıları Koç’ta tipik egoistlik özelliklerinin bulunduğunu düşünürler, çünkü o, başkalarının kendi hakkında ne düşündüğünü, hareketlerinin onaylanıp onaylanmadığını öğrenmeye çalışmaz. Başkalarının, onu bildiğinden şaşırtmasına izin vermez. Koç, yaşamın her anında daimi bir meydan okuma görür. Koç insanı kendisini, cesareti, bireysel inisiyatifi ve enerjisi ile gösterir. Diğer yandan bunlar onun doğuştan gelen önderlik özellikleridir. Bunlar, yalnız hareket etme olarak da anlaşılabilir, aslında Koç her koşulda çok rahat yaşayabilir.
Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Bu nedenle hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez. Uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder. Böylece, aslında uğrunda bütün gücünü harcadığı bir şeye, gerçekten ulaşmak istemediği izlenimi yaratır.
İkizler1 yılSon karar adımını atmakta tereddüt eder. Büyük amaçları, Koç’u gerçekte sadece global olarak ilgilendirir. Küçük detaylar, ufak tefek noktalar ona dehşet verir.
Koçlar “ıvır zıvır” ile uğraşmayı başkalarına bırakır ve ayının postu paylaşılmadan yeniden ava çıkarlar. Devamlı yenilik peşinde olma dürtüsünü hayat boyu bastıramazlar, aksi halde kişiliklerini kaybederler. Açıklık ve dürüstlükleriyle ara sıra diğer insanları yaralarlar. Aslında yaralama düşüncesi akıllarından bile geçmez.
Koç insanları, bazılarının bakış açısına göre kader tarafından korunurlar. Çünkü, kozmik sistemimizde hayat veren ve hayatı koruyan Güneş, en büyük etkisini bu burçta gösterir.
Koç doğallığını, kendine hiçbir sınır koymamasına ve koydurmamasına borçludur. Koç insanları, küstahlık içeren davranışlar gösteren kişileri, açık ve arkadaş canlısı olmasına rağmen yanına yaklaştırmaz; bunlar pek küstahlık sayılmasa da. Koç’un yanına yaklaşıp kartlarına bakmaya cesaret eden kişi, mantığının soğukluğunu ve keskinliğini hisseder, sınır dışına sürülür.
Kendisini sınırlanmış ve başarısı engellenmiş hissettiği anda, Koçun içindeki savaşçı tabiat, birdenbire canlanır. Diğer yandan Koç toleranslı ve birine analık edebileceği zaman yardımseverdir. Bir Koç’a bir şeyi beğendirmeye çalışmak, zor ve yorucu bir iştir. Bununla birlikte Koç’un yardımseverliğini reddettiğinizde, karşınızda yaralanmış ve hayal kırıklığına uğramış bir insan bulursunuz. Çünkü, aldırmaz görünmesine rağmen, o aşırı derecede hassas ve duygusaldır. Paylaşma ve yardım teklifinin reddi durumunda tepkisi, depresif bir halde içe dönme olabilir, fakat kendini ilkel bir öfke ve kızgın bir hava içine sokar. Ama bu durumundan çabuk kurtulur. Yeni bir yardım önerisi sunar, böylece Koç’ların yeni bir özelliği ortaya çıkar: Hastalık derecesinde sabırsızlık.
Yay1 yılTeşekkürler
İkizler1 yılRica ederim
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılİkizler 😁
110 Yorumla
İkizler1 yılİkizleri yazmıştım ama 🙈 farklılık olsun siz yaz başlangıcının en güzel haberlerini getirirsiniz.
Güneş bu burca, gıpta edilecek derecede zeka vermiştir. Size özel düşünülürse, İkizler cıva gibi yerinde duramaz.
Hava gurubunun özelliklerini taşıyan değişken ve tahmin edilemeyen, sebatsız bir karakteri vardır. Güneşin verdiği, negatif etki yaratmayan kararlı bir zeka sizi eşitlik, canlılık ve sağlam bir karaktere götürür.
Bir ikizler çocuğunu yetiştirmek aile için zordur, çünkü onu ideal bir şekilde geliştirmek için sınırsız bir özgürlük vermek gerekir. Belki bu, onun doymak bilmez isteklerini karşılayabilir. Ama yine de bunlara değer. İkizler, karşısındakini ikna etmeyi becerir ve her şeyi formüle etmeyi bilir.
İkizler kadını veya erkeğini, risk rüzgarları esen, gizemli yeniliklerin yaşanabildiği her yerde bulabilirsiniz. Beceriye dayanan hızdan zevk duyarlar. Sporu severler ve iyi bir sporcudurlar. Bu becerikli tip, özellikle kayağı, dalmayı, ata binmeyi, su kayağını ve paraşütle atlamayı, yani kısacası ani tepkilere ihtiyaç duyulan her şeyi sever. Golf onlar için fazla yavaştır, ama tenis, onları hızlı arabalar gibi çıldırtır. Özellikle pilot lisansı olanları, bu burçta doğan ve Merkür tarafından yönetilen insanlarda görürsünüz, tehlikeyle eğlenmeyi severler.
İki ya da üç şeyi bir arada yapmak İkizlere zor gelmez, tam tersine bu hayat prensipleridir. Kişilikleri ve yaşam tarzları onların tek ifadesidir, ama aynı zamanda cazibeli, liderlik yeteneğine sahip, neşeli, gayretlerini endişeli ve sorunlu olduklarında bile kaybetmeyen iyimser insanlardır.
Hareketleriniz ve konuşmalarınızda çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.
İkizler1 yılDoğal olarak genelde ilgi odağısınızdır ve yanınızda kendini çok iyi hisseden, entelektüel insanlarla dostluk kurarsınız. Fazla görüşmemeye çalıştığınız daha az ilginç ve dokunaklı insanlar, hemen alaylarınızın hedefi olabilirler. Her zaman güncel olaylardan haberdar olduğunuz için, her yerde konuşmaya katılabilir ve konuşulan konu hakkında bir otorite olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Burada işlek zekanız sayesinde, her şeyi hemen anlama, analiz etme ve ona mührünüzü basma konusunda çok başarılısınız.
Fikrinizi bir anda değiştirip yeni bir duruma ayak uydurabilirsiniz. Burada burcunuzun sembolü olan çift karakter kendini gösterir; siz insan şeklinde bir bukalemun ve bayrağını rüzgara bırakan bir insansınız. Bunun yanı sıra, birisine beklediğini ya da istediğini vermek hoşunuza gider. Eğer insanlar masalları gerçeklere yeğliyorlarsa, istediklerini verirsiniz ve bunu çok ikna edici bir tarzda yaparsınız. Gerçek yüzünüzü kimsenin keşfetmesine izin vermezsiniz.
Keskin zekanıza ve akıllı düşüncelerinize rağmen aslında iflah olmaz bir romantik, idealist ve hayalcisinizdir. Fantezileriniz sizi en büyük spekülasyonlara bile inandırır. Bütün iyimserliğinizle hayallerinizi gerçekleştirmek için maceralara dalarsınız ve gerçeklerin sizi bile şaşırtabileceğini görürsünüz. Yüksekten uçuşlarınızın genelde düşüşle sonuçlanmaması için, keskin zeka ve yaratıcılığınızı gerçekçi plan ve faaliyetlere göre dengeleyip geliştirmeniz çok önemlidir. İkizler tükenmek bilmeyen öğrenme hırslarını, çok yönlü yetenek ve ilgilerini, zamanını, devamlı yeni bir şey öğrenme tutkusuyla israf etmeye eğilimlidir. Aklının kölesi değil efendisi olmayı öğrenmelidir.
Akrep1 yılOoo shsjs teşekkürler 😂
İkizler1 yılKesinlikle şu son cümle Varya ne çok israf etmişim bazı şeyleri... Yükselen nedir sizin moderatör hanım
Akrep1 yılİnan ben yükselen falan bilmem sjsjs burcum ikizlerdir onu biliyorum sadece 😂
İkizler1 yılDoğduğumuz saat yükselen Burcu belirliyor mesela 8-10 bir burç 10-12 arası bir burç şeklinde
Akrep1 yılValla benim annem sabaha yakın oldun diyor tee allam ya 😂
İkizler1 yılBenim annem de Sabah erken saatlerde oldun diyor ama bu 6-8 mi 8-10 mu bilmiyorum kaç saat sürdü acaba. Doğduğum hastanede bunun kaydı var mıdır sormam lazım ama bence yengeç olabilir yükselen. Bazen aşırı duygusallık oluyor ve söylenen saatlere bakınca ya aslan ya yengeç ama ikisi bir arada olabilir mi bilmiyorum bazen aşırı bir dinginlik ve sakinlik hali oluyor kendime güvenim yüksek olduğu halde o vakit bu Aslan burcu özelliğine benziyor. Benim de burcum ikizler bu arada
Akrep1 yılAnladım sjjsjs aynıymış ikimizde de sebeb, benim yükselen akrep ya da aslandır ya
İkizler1 yılHmm aslında kişisel ilişkiler ve ev halindeki duygusal veya içsel durumları bu iki burç arasında mukayese edebilirsiniz.
Akrep hareket halinde veya başarı için rekabete insanların varlığına ihtiyaç duyabilir zannımca dost olsun düşman olsun. Ancak Aslan biraz daha özgündür bu konuda
Astroloji & Burçlar konusunda 317 cevap paylaştı. Yay.
13 Yorumla
İkizler1 yılNoktayı koymasan olmazdı tüm yaylar sıkıntılı Olur mu arkadaş 😅
Yay burcu, astrolojik haritada yay sembolü ile temsil edilen bir burçtur. Bu burç, enerjik, iyimser, açık fikirli ve maceracı bir kişiliğe sahiptir. İşte Yay burcunun belirgin özellikleri:
Özgürlük Tutkusu: Yay burcu, bağımsızlığına düşkündür. Yeniliklere açık, özgür ruhlu bir bireydir ve kısıtlamalardan hoşlanmaz.
Optimizm ve Neşe: Hayatlarını olumlu bir bakış açısıyla görme eğilimindedirler. Zorluklara rağmen neşelerini ve iyimserliklerini korurlar.
Keşfetmeye Açıklık: Yay burcu, yeni yerler keşfetmeyi, farklı kültürleri deneyimlemeyi seven bir gezgindir. Bu burç, öğrenmeye ve genişlemeye açık bir zihniyete sahiptir.
İkizler1 yılŞaka yapıyorum yaylar candır ama aşırı ben merkezli olanlar Var bu durumdan sakınmalı, tâbi ay burcu, yükselen vs de etkiliyor:)) bu olmasa çok muhteşem bence yay. Bide yolda elli kere karar değiştirmese. İstekleri de eşyaları gibi dağınıktır derler acaba genelde öylemi
1 yılAkrep
11 Yorumla
İkizler1 yılAkrepi yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
- Astroloji & Burçlar konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılAslan.
11 Yorumla
İkizler1 yılAslanı yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
1 yılBaşak
19 Yorumla
İkizler1 yılYönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'İncelerim “ dir. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır.
Başak1 yılDoğru teşekkürler
Başak1 yılabi ben başağım benim sırtımı anlatmışsın (trakyalı özür dilerim)
Başak1 yılsırtımı ne ya tersimi
İkizler1 yılKendi yorumum, fazla eleştirel yapılarını frenlemeli ler. Eleştirdiği şey kişinin başına gelmeden ölmez buyurur peygamber efendimiz. Dolayısıyla bundan ve şekilci olmaktan kaçınmalı.
Söz insanı değil icraat insanı olurlar bunu çok beğenirim
Yaşantıları ile birşeyleri anlatırlar adeta
Başak1 yılabi aşırı eleştiren biriyim gerçekten hem kendimi hem çevremi boğuyorjm bu şekilde ama diğerleri pek yok gibi
İkizler1 yıl@angaramessiangara ama icraat insanı olman çalışkan olman, analitik zekaya sahip olman, bunlar yok mu
Bide yükselen nedir
Başak1 yıldediğimi yapıyorum kendime karşı verdiğim sözü tutmasam bile başkalarına karşı tutuyorum çalışkan değilim mentalim kötü
yükselenim boğa
İkizler1 yıl@angaramessiangara yükselen de uyumlu aslında benim de Başak arkadaş var o da 22 vs yaşlara kadar yolu sıkıntılı idi. Şimdi bi düzeltti mesleğinde örnek ve konuşulan biri oldu. Meslektaşım, pastacı
1 yılAkrep
13 Yorumla
İkizler1 yılKıskanç
Çekici
Sinsi
Duygusal
Sadık
Umursamaz
Acımasız
Gizemli
Kinci
Şüpheci
Huzursuz
Ama akrep lider ve sabit bir burçtur havası başkadır bu benim yorumum
Akrep1 yılTeşekkürler
İkizler1 yılRica ederim. Akrep kendine yapılan yanlışı unutmaz. İntikamı çok sever kendine en büyük hak gibi görür yapılan kötülüğün karşılığını vermeyi.
Huzursuz olunca aşırı rekabetçi veya intikamcı olabilir
Hırs ve kin tutmaktan uzak durmalı ve bunun tersi olacak, bunlara şifa olacak Allahu Teala'nın esmalarını çekmeli yardım istemeli bu konuda
1 yılBalık
11 Yorumla
İkizler1 yılBalık burcu kadınları masalsı, büyüleyici bir güzelliğe sahip olabilir. Bu durum genetikle birlikte burç özelliklerinin de etkisiyle olabilir. Göz yapıları ve bakışları anlamlı, derin ve oldukça etkileyicidir. Güzel giyinmeye, marjinal tarzlara sahip olmaya ve makyaja meraklıdır. Ne kadar güçlü olursa olsun hassas ve alıngan bir yapıya sahiplerdir. Balık erkekleri gibi onlar da başkalarının sözlerinin etkisinde kalma konusunda kurtulamayacakları bir çekime sahiplerdir. Ancak yine de etkisi altında kaldıkları sözlerden dolayı girdikleri zor durumlardan kolayca sıyrılmasını bilirler. Planlı değil anlık ve akışta yaşayan insanlardır.
1 yılOooğlak
18 Yorumla
İkizler1 yılOğlak nedir Arkadaş başka burç bulamadın mı
Oğlak1 yılAy çok pardon ya gidip doğum tarihimi değiştireyim 🫡
İkizler1 yılkeskin zekalı, esprili ve sosyaldir, ve her zaman hayatından memnun görünür. Her türlü fırtınaya dayanabilir ve sonunda çok arzuladığı "sonsuz mutluluğa" kavuşacağını bilirse geçici zorluklara katlanmaya hazırdır.
Aynı zamanda çok yönlüdür ve bir evi, ailesini ve işini tek eliyle idare edebilir. O, zor olanı kolay gösterir.
İkizler1 yılElementi toprak
Tabiatı sıcak ve kuru
Günü cumartesi, ikindi den sonra etkisi fazladır
Oğlak1 yılTeşekkürler bayım umarım o sonsuzzz mutluluğa erişiriz bakalım 🫠
İkizler1 yılDuygusuz gibi görünür ama bir işi a dan Z ye kadar planlar
Kendi içlerinde ise duygusallık yönü vardır
Espiri yönleri gelişmiştir
Oğlak1 yılİlk defa biri oğlak burcuna soğuk mesafeli vs demedi🤓
İkizler1 yılSevdi mi sadıktır, merhametlidir bildiğim kadarıyla duygusal açıdan güçlülerdir, fiziksel anlamda da tanıdıklarım kemik vs olarak bile kuvvetli tabiata sahip idiler.
Ancak marifetname den öğrendiğime göre manevi olarak boşluğa ve evhama çabuk düşebilirler bu konuda kendilerini motive edecek maneviyatı güçlü arkadaşlar onlara şifa olur.
Nefeslr ilgili sıkıntıları olursa bunu aşmalı ve nefes koçluğu yaparlarsa çok kişiye faydalı olurlar
1 yılAslan
11 Yorumla
İkizler1 yılSevgi dolu
Lüks düşkünü
Kendimi beğenmiş
Cömert
Çekici
Kültürlü
Çok kıskanç
Eğlenceli
1 yılBurcum yengeç yükselenim başak
01 Yorumla
İkizler1 yılYükselen Başak etkisiyle sabırlı, sebatlı, çalışkan, kuruntucu, kuşkucu ve kıskanç biri olur, içinize kapanır duygularınızı ve düşüncelerinizi belli etmezsiniz. Ayrıntılara ve dostluklara önem verir, tutumlu ve eleştirici tavırlar sergilersiniz. Çalışkanlığınız ve tutumluluğunuz sayesinde başarılı olur, mal mülk edinirsiniz. Duygularınızın etkisinde hatalı hareket edebilirsiniz.
Sorumluluklarını bilen, sabırla çalışan, birikimlerinizle mal varlığı edinen kişisiniz. Edebiyat ve basın - yayınla ilgili işlerde sabır isteyen ve araştırma gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Ticaret, bankacılık, hazır giyim ve gıda sanayi ile ilgili işlerde çalışabilirsiniz.
Duygusal, sevgiye ve dostluğa önem veren, evine ailesine düşkün, manevi değerlere önem veren tutucu birisiniz Yalnız sevginizi ve duygularınızı belli etmez içinizde saklarsınız. Aşk konusunda çekimser davranır, kimseye güvenmezsiniz. Eş seçerken uyumlu olmasını ister, fazla dikkat çeken kişilere yanaşmazsınız. Duygusal Balık burçları sizi mutlu edebilir.
1 yılburcum aslan yükselenim yay
015 Yorumla
İkizler1 yılAynı bizim Neslihan abla vardı komşu o da böyle.
Her zaman enerjik her zaman olumlu, güler yüzlü, dışarıya yansıttığı enerji bambaşka oluyor böylelerinin. tabi ay burcu ve diğer haritadaki özellikler ne derece değiştirir bilmem
Koç1 yılay burcum terazi
İkizler1 yılTerazi bu aşırı özgüven patlamasını ümit ediyorum dengeler ve biraz daha toplumsal düşünmeye yatkındır
Koç1 yılşimdi hepsini birleştirelim ahmetçim
İkizler1 yılAslanın biri terazinin üstüne çıkmış ve elinde yay varmış
Koç1 yılhehehe
İkizler1 yılEgoist olmaktan sıyrılabilirse eğer sahne ışıkları üzerinde gibi enerjik olan halleri ayrı bir güzel olur, egoist olmaktan kurtulurlar ise çekilmez olmazlar.
Yükselen yay özgürlükçü olmayı ve emir altında ve kısıtlamaya gelememe yönünü gösterir gündelik ilişkilerde zaten aslanın liderlik özelliği de bununla uyumludur. Terazi de havai burç olduğundan yine burada da bu uyum mizaci olarak sağlanmış olur. Bu açıdan çok güzel bir kombin olmuş bence
Koç1 yılsaol canım agzına eline saglıık
İkizler1 yılRica ederim teyzecim
Koç1 yıl24üm cocuk
İkizler1 yılTeyzemmiş gibi konuştun da
İkizler1 yılAz önce egonu yenmen lazım demiştim oysa
Koç1 yılimkansız
İkizler1 yılEgolu 🐸
Koç1 yılsaol
1 yılTerazi
11 Yorumla
Koç...
11 Yorumla
İkizler1 yılYazmıştım koçu size zahmet yorumlardan bakarsınız olur mu
1 yılBaşak
12 Yorumla
İkizler1 yılBaşağı yazmıştım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
Başak1 yılBakarım saol
1 yılBoğa
11 Yorumla
İkizler1 yılBoğayı yukarıda yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
1 yılYengeç
11 Yorumla
İkizler1 yılYengeçi yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
Balık
11 Yorumla
İkizler1 yılBalığı yazdım lütfen diğer yorumlardan okuyunuz
Akrep
11 Yorumla
İkizler1 yılKıskanç
Çekici
Sinsi
Duygusal
Sadık
Umursamaz
Acımasız
Gizemli
Kinci
Şüpheci
Huzursuz
Ama akrep lider ve sabit bir burçtur havası başkadır bu benim yorumum
1 yılOlur söyle
08 Yorumla
İkizler1 yıl?
İkizler1 yılDikkatsiz biri olabilirsiniz:) alın size analiz:))
Boğa1 yılBoğa 🤦🏻♀️
İkizler1 yılBoğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı, ruhsal varlığına olduğu kadar, maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir.
Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.
Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.
İkizler1 yılBu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.
Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır.
Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.
Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.
Boğa1 yılTeşekkür ederimm
İkizler1 yılRica ederim
İkizler1 yılÇocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. Bu karşı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür.
Ara sıra arkadaşlarınızı beklenmedik ataklarla şaşırtmanız, şimdiye kadar söylenenlerin bir inkarı değildir. Bu sadece duygularınız incindiğinde geçerli olur. O zaman hayvanlar alemindeki akrabalarınız gibi şiddetle hücuma geçebilirsiniz.
Doğrusu, kontrolünüzü kaybedip adeta yolunuza çıkan her şeye toslayacak hale gelmeniz, uzun zaman alır. Bunda zarar görmek istemeyen kişiler, bu konuda uyarılmalıdır. Boğa insanının krizleri korkunç olabilir ve bunun sonuçlarını hiç düşünmez. Böyle durumlarda sakin kalmayı becermesinin tek sebebi, dik kafalılığıdır. Çünkü damarına basıp, sinirlendirmek uzun zaman alır.
Boğa genelde sabit fikirlileri temsil eder ve hayatı değişmez bir siyah beyaz resim gibi görür. Aynı zamanda yakın çevresindeki insanlarla birlikteyken anlaşmaya daha yatkındır. Siyah ve beyazın yanı sıra gri tonlarında olduğunu görmeye çalışmalısınız. Eğer ara sıra pes etmeyi öğrenirseniz, hayatınız kolaylaşacaktır.
1 yılTerazi
01 Yorumla
1 yılOğlak
01 Yorumla
İkizler1 yılOğlağın hayatı iki devreye ayrılır. 30 yaşından öncesi ve sonrası. Bu yaş, doğumunda etkili olan Satürn’ün devir zamanıdır. Bu gezegen Güneş etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar. İlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayış içinde bulur.
Burcuna adını veren Oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanışından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden emin değildir. Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.
30 yaşından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine oturtur. Yani o, tam anlamıyla “sonradan açılan” biridir. Karşı cinsle ilişkiyi genelde “gerçek bir gecikme” ile keşfeder ve mesleki başarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu başarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.
Dışarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar.
Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dış dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.
Oğlak titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, iki yüzlülük ve riyakarlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.
Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teşhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karşı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleştirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.
u 1 yılBoğa
06 Yorumla
İkizler1 yılBoğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı, ruhsal varlığına olduğu kadar, maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir.
Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.
Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.
.
İkizler1 yılBu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.
Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır.
Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.
Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır
u Boğa1 yılBu şey mi copy paste? 😃
İkizler1 yılHat sanatına benzemiyor değil mi sosyetic abla :))
Valla copy paste bile yordu ama bu sana yazdığım çok özel güzel bir kaynak
u Boğa1 yılHat sanatı ne alaka onu anlamadım? Birkaç bir şey söyleyeceksin sandım roman yazılmış. Neyse teşekkürler 😅
İkizler1 yılAma önemli bence güzel tespitler:)) rica ederim anlayışınız için ben teşekkür ederim
Copy paste tabi ne olacaydı yani :)) onu dedim
1 yılYengeç
01 Yorumla
İkizler1 yılNightwalk isimli kullanıcının yorumu altına yazdım size zahmet oradan bakabilir misiniz, ilginiz için teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(18-24)1 yılBoğa
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYükselen ikizler
İkizler1 yılİkizler yaramaz ve sıkıntılı
Cevap sahibi1 yılNeden ki enerjik bir burcfc
İkizler1 yılİkizler yükselen Boğa iseniz fırsatları değerlendirmesini bilen, konuşmaları ile ilgi çeken, esprili ve sanatkâr ruhlu birisiniz. İkizler burcunun etkisiyle daha hareketli, entelektüel bir yapıya sahip olacak, geniş arkadaş ve dost çevresi edineceksiniz. Daima yenilikler peşinde koşacak, zekâ ve mantığınızdan yararlanarak sabırlı çalışmalarınız sonucunda çok başarılı olacak ve isteklerinize de kavuşacaksınız.
Sabırlı çalışmalarınız ve yetenekleriniz sayesinde seçtiğiniz meslekte başarılı olacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Güzel sanatlar, basın - yayın, reklâmcılık, turizm, ticaret, bankacılık, emlak pazarlama sizin için uygun meslekler. Araştırmacı olabilir, şansınızı halkla ilişkiler ve hukuk dallarını da deneyebilirsiniz. Çok iyi ressam, müzisyen ve oyuncu da olabilirsiniz.
Aşk konusunda maceracı, havai bir yapınız var. Aradığınız aşkı bulmakta zorlanacaksınız. İkizler etkisiyle aşk ön plana geçse, Boğa tarafınız parayı önde tutacaktır. Eş seçiminde zorlanacak, belki de mantık evliliği yapacaksınız.
İkizler1 yılEspiri yaptım ben de ikizlerim de
Cevap sahibi1 yılAhahaha aynı ben ama bu aralar aşırı asosyal oldum ben gerçekten çok iyi yorumlamissiniz burçlara pek aşina değilim sizce orada gösterilen Eş göstergesi gerçek mi bence yay burcu var 7. Evde yönetici gezegeni Jüpiter
Cevap sahibi1 yılPardon 8. Ev yöneticisi 7. Evin
İkizler1 yılO kadar bilmiyorum ama hayat amacınız vs uyuşması inanç burçlar ile ilgili olmayabilir. Kendi hayatınıza uygun birini bulunca mizacı değerlendirmeniz daha mantıklı bence
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, merhaba 🌌✨ Sen bana burcunu söyle, ben de yıldız haritanın sırrını aralayıp senin karakterine dair birkaç ipucu vereyim. Burcunun elementi, haritanın dinamiklerini belirler ve seni bir noktaya çeker. Ateş burçları cesareti, su burçları duygusallığı, hava burçları zekayı ve toprak burçları disiplin ve güveni sembolize eder 🌿🔥💧🌬️.
Hadi, burcunu paylaş da gökyüzü senin için ne fısıldıyor birlikte bakalım! 🪐
Balık
@Sokaktakibiri balığı yazmıştım lütfen oradan bakar mısınız
Ahmet, merhaba 🌊✨ Balık burcu muymuşsun? Ruhunun derinlikleri ne kadar da büyüleyici 🤍 Balık burçları genelde hayalperest, sezgisi güçlü ve duygusal olur. Etrafındaki insanların enerjilerini hissederek hareket ediyorsun. Bazen ise fazla fedakâr olabiliyorsun, dikkat etmelisin. Kendine de zaman ayırmayı unutma 🌌✨ Detaylara takılmamaya çalış ve akışta kal, hayat o zaman senin için çok daha güzelleşecek 🌟😊