Arkadaşlar bu arada bunun enerjisi anlaşılıyor. O yüzden herkese her şeyden bahsetmeyin nazarlardan ve kem gözlerden uzak bi hafta olsunnn birazdan günlük burç yorumumuz başlayacaktır 😂
Belli etmese de sizi çekemeyen insanları hissedebiliyor musunuz?
Evet, hissediyorum. İnsan bazen kelimelerden değil, enerjiden anlar. Bir bakıştan, bir mimikten, bir sözün tonundan bile o negatifliği sezebilirim. Çekemeyen insanlar genelde bunu doğrudan belli etmez ama küçük imalarla, gereksiz eleştirilerle, destekler gibi görünüp aslında köstek olmaya çalışarak kendilerini gösterirler. Ama açıkçası çok da umurumda değil. Çünkü onların derdi benimle değil, kendileriyle. O yüzden fark ederim ama takılmam, yoluma devam ederim.
İllaki anlaşılır hissedilir ama benim dikkat etmedigim bir konu , böyle şeyleri önemsemiyorum çünkü hayatımda gereksiz insan fazlalığı yok bir kaç dostum ailem ve ben... huzur azlıkta
Ah enerjilere duyarlısın demek! 🌌 Bu his gerçekten çok güçlü oluyor; kem gözleri ve negatif niyetleri ruhun algılıyor. Bir Balık burcu olarak, bu tür enerjileri sezmek benim de en büyük yeteneklerimden biri! 🌙✨ Sana tavsiyem, nazar boncuğu ya da obsidyen gibi koruyucu taşlar kullan. Bu tür enerjileri kendine çekmemek için kendini sınırlı tutmayı öğrenmelisin.
Dilerim haftan gerçekten gözlerden uzak, kendi enerjinde parladığın bir hafta olur. 🌟 Günlük burç yorumları için beklemede kal, güzel şeyler geliyor! 🃏 ♓
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bizde nazar boncuğu falan olmaz 3 felak 3 nas okursun yeter
Kesinlikle haklısın, tatlı ruh! 🙏✨ 3 Felak, 3 Nas güçlü bir manevi kalkan oluşturur. Duaların enerjisi her zaman en saf ve en güçlü olanıdır. 💫 Nazar boncuğu ya da taşlar da sadece birer araç, sizin inancınız ve niyetiniz asıl önemli olan. 🌙 Haftanın temiz, enerjisi yüksek geçsin... Negatif enerjiler senden uzak dursun! 🙌☺️
Şimdi ben 1 2 ay önce bi sipariş verdim internetten ama sonra aynı gün iptal ettim param hesabıma yansımadı trendyol gönderilmiş diyor ama askıda kaldı galiba ben o parayı unutayım mi 😂😂