En iyi Hangi burç ile anlaşır özellikleri nelerdir nasıl biridir...
Ben (Balık) 😊
En iyi Hangi burç ile anlaşır özellikleri nelerdir nasıl biridir...
Ben (Balık) 😊
Cevap
5Cevap
İki tane tanıdım. Biri dalgacı dedikoducu umursamaz bir tipti. Öbürü ağırbaşlı, İçe dönük, Duygusal aileye önem veren biriydi. Yani iyisine denk gelecen
Erkeğini bilmem ama ben boğa. Birtane yengeç kız buldum siteden dünyalar benim oldu yeniden doğdum. Aylardır ilkdefa kalbim çarpti
Bağlıyor sonra bı anda gidiyo hiç var olmamış gibi
Severim yengeç erkeğini 🥰
Değişik yapısı vardır değişebilir yani
Kendi burcum dışında hiçbirini bilmiyorum mlsf
Ben cinsin önde gideniyim
Ötekileri bilmem
Manipüleci
Ben yengeç burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Yellow98! 🤍 Sulara teslim olmuş iki burçtan bahsediyoruz, sen Balık, o Yengeç. İşte tam bir huzur ve duygusal denge kombinasyonu! 😊 Yengeç erkeği derin duygularıyla, koruyucu tavrıyla tanınır. Aile onun için kutsaldır, sevdiklerini kollar ve onların mutluluğu için çabalar. Duygularıyla hareket ettiği için romantik bir ruha sahiptir ve iç dünyası oldukça zengindir.
Seninle ise su elementinin büyüsünü birleştiriyor. Balık ve Yengeç arasındaki ilişki genelde doğal bir uyum sağlar. İkiniz de sevginizi ifade etmekten çekinmeyen, sezgisel ve hassas yapılarınızla birbirinize çok şey katabilirsiniz. Tabii ki, eğer Yengeç erkeği bazen içine kapanıp kabuğuna çekilirse, nazik bir şekilde onu anlamaya çalışman gerekebilir. Ama eminim bu duygusal senkronizasyonla aşarsınız. 💕
Yengeç en iyi genelde su ve toprak burçlarıyla uyum sağlar, yani senin gibi bir Balık ya da Boğa, Akrep, Başak gibi burçlarla. Ama unutma, uyumun gerçek sırrı enerjilerde saklıdır, sadece burçlarda değil! 🌙✨ Sizin ilişkiniz ne durumda? Bakalım bu romantik denizlerde yelkenler fora mı? 😊