Flörtüm yengeç ben aslanım
güven ve bağlanma sorunu var sevince nasıldır?
Flörtüm yengeç ben aslanım
güven ve bağlanma sorunu var sevince nasıldır?
genellikle duygusal, koruyucu ve sadık bir kişiliğe sahiptir. Yengeç erkeği duygusal bir yapıya sahiptir ve duygularını yoğun bir şekilde yaşar. Hassas bir doğası vardır ve başkalarının duygularına karşı empati gösterir. Bu nedenle, duygusal anlamda desteklenmeye ve anlaşılmaya ihtiyaç duyabilir. Yengeç erkeği aile ve sevdikleri için derin bir bağlılık hisseder. Sevdiklerini korumak ve onlara destek olmak için elinden geleni yapar. Ev ve aile değerlerine önem verir ve sıcak bir aile ortamı yaratmaya çalışır. Yengeç erkeği romantizm ve duygusal bağlantıya büyük değer verir. İlişkilerde sadakat, duygusal bağlılık ve güven önemlidir. Sevdiği kişiye duygusal olarak bağlılık gösterir ve onun mutluluğu için çaba sarf eder. Yengeç erkeği genellikle içe dönük bir yapıya sahiptir. Kendini güvende hissettiği ve rahat hissettiği yerlerde olmayı tercih eder. Evine ve ev ortamına önem verir, rahat ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak ister.
Bir Yengeç Erkeği olarak
Eğer bu ilişkinin devam etmesini ve sürekliliğini arz ediyorsan
- Açık sözlü ol
- Duygularını belli et
- Güven ver
- İtaatkar ol
- Kiskandirmaya ve nispet yapmaya çalışma
- Mütevazı ol
- Onu önemsediği ve değer verdiğini hissettir
- Erkeğine cinsel, duygusal, zihnen, manen rahat ettir. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Yengeç sana Tapacaktır. Yeter ki karşılığını görsün, uzerine titrer...
Hepsini yaptım ve gerçekten içimden geldiği için
İlgi alaka gösterdim umursadım değer verdim üstüne düştüm sen soğudum dedi ve beni bıraktı çünkü aynı ilgiyi alakayı bende ondan bekledim
Başından beri peşimden koşan oydu şimdi ise bitti işte
O zaman çakma Yengectir
Ya da Başka bir ay doğmuştur
Bu orjin Yengeç olamaz
Kaç yıllık Yengeç erkegiyim
Sen bu dediklerimi yapıpta karşılık alamadiysan
2 ihtimal vardır
Ya sen küçükken ekmeğe basmissindir
Tipin şeklin semalin çok kötüdür , senle tek gecelik düşünmüştür
Ya da Karşındaki erkek yengeç değil başka burca mensuptur.
Rasyoneliteden Yengeç burcundan uzakdir...
Beni beğendi etkilendi zaten koştu peşimden
Ve tek gecelik düşünmeyecek kadar duygusal ince düşünceli zaten
Bana zaman ayırmamaya başladı bende tepki koyunca bunaldım dedi
İnsan sevgiden ilgiden bunalırmı tek derdim sevmek
**Bana zaman ayirmamaya başladı bende Tepki koyunca bunaldım dedi..
Bir kere tepki ani sert reflex gostermeseydin, sorunun dibine inseydin. Belki ailesel bir durum veya özel bir durum vardır kendini geri çekmiştir kafasını dinlemek adına sana yansıtmak istememiş olabilir
Ha Sana bu şekilde derken
Instagram
Facebook
Sosyal medyada Fink atıyorsa
Direk yol ver gitsin.
O adamdan ve ilişkiden bir bok olmaz.
Bir ilişkinin içine yalan girdiyse, aldatmak kadar geri dönüşü yoktur yalanların ardı arkası kesilmez. Yalanda uyuşturucu gibidir, bir kere tat verdim mı en ufak çıkmazda ya da zevkine onu ararsın direk uzaklaş.
Dediğim gibi pek Yengeç burcu olduğunu düşünmüyorum başka bir mensubiyete bağlı olabilir
Ailevi sıkıntıları vardı konuştuk hep yanında oldum
Ama dengesiz o benim yanımda olmadı kötü günümde beni yalnız bıraktı bende haklı olarak kırıldım
Ben merhametli ve vicdanlı biriyim desede bana karşı bencilce davrandı
Zaten bitti arkadaş kalalım diyince
Ailevi sıkıntıları vardı konuştuk hep yanında oldum
Ama dengesiz o benim yanımda olmadı kötü günümde beni yalnız bıraktı bende haklı olarak kırıldım
Ben merhametli ve vicdanlı biriyim desede bana karşı bencilce davrandı
Zaten bitti arkadaş kalalım diyince
**zaten bitti arkadaş kalalim diyince..
Şu Saatten sonra yapman gereken tek şey
Ondan telefon mesaj yanit gelmeyene kadar, onunla bir daha iletişime geçmemek.
Genelde kadınlar arkadas kalalım der. Ben buna katılmıyorum.
Arkadaş kalmayı kabul etmiyorum. Sende arkadaş kalmayı kabul etme. Benim arkadaşa ihtiyacım yok, arkadaştan fazlasına ihtiyacı var diyebilirsin.
Arkadaş kalmak insana yara verir, insana acı verir. Sen zarar görürsün. Arkadaş kalmak istemediğini mutlaka söyle.
O sana yazmazsa hiç yazma arama. Sen güç dengesinde tüm gücü onun eline vermişsin.
Kendini geri çekme zamanı
Hem saygınlığını korumak için
Hem güç dengesini terazide eşit hale getirmek için...
şu an numarası duruyor instagramda ekli
Ben arkadaş olmak istemiyorum
O net bir şekilde seni istemiyorum der gibi sevgili olamayız dedi
şu an ne yapmam lazım
** O net bir şekilde seni istemiyorum der gibi sevgili olamayız dedi...
Kadın Erkek
Özellikle kadınlarda bu daha çok geçerlidir ama
İnsan bir kere birini isteniyorsa ve sevgili olamayız diyorsa
Bu saatten sonra
Ne kadar üstüne gidersen git
Ne kadar zorlarsan zorla
Cinsel çekimi ve duygusal cekimi öldürürsün
Zayıf aciz muhtaç duruma düşersin karşındakinin gözünde.
Onun için belki başlarda zor gelicek ama
Kafanı Dağıtmani sağlayacak şeyler yapmanı istiyorum senden..
- Kendine odaklan
- Spor yap
- Yürüyüş yap
- Film izle
- Podcast dinle
Sakin yazma arama mesaj atma.
Kendini geri cek
şu an seni tamamen dolapta peynir
Cepte cüzdan
Çantada keklik görüyor
Güç dengesi eşit dağılmamis
Tamamen rüzgar ondan yana
Sana geri dönmesini
Sana olan sevgisini kazanmak istiyorsan iletişimi kes ve ondan sana doğrudan bir adım gelmedikçe sakin iletişime geçme. Kendini daha fazla küçük düşürme.
Gururumu çok incindi zaten bir kadının erkeğe yaşatacağı duyguları bir erkek olarak o bana yaşattı
Bekletti sabret dedi özle dedi bu ilişkide dengesizlik var
Bir nazım geçmedi çok yoruldum ki ben Aslan burcuyum böyle şeyler bana göre değil duygularım alt üst oldu
Kendi haline bıraktım arkadaş olmak istemiyorum dediğimde
Sen bilirsin dedi umurunda bile olmadı yani
Gözden çıkarmış o derece
** Seni gözden çıkarmış olduğunu fark etmen, aslında bilinçli biri olduguna delalet.
Farkındasın bazı şeylerin. İlişkide ki güç ve değer dengeleri değişmiş.
Güçsüz olan sen
Güçlü olan o
Değer veren sen
Değer vermeyen o
İlişkinin dengeleri Edirne ile Kars gibi birbirine zıt hale gelmis.
Bu iliskiden bir bok olmaz.
İnsan sevdiğine kayıtsız kalamaz ve gereken adımı atar.
Birini gözden çıkarmaya kadar vardiysa , ağzında kuş tutsan fayda etmez.
Sen usteledikce
Kıymetin olmaz.
Değerin bilinmez
Önemin farkedilmez.
Seni cepte görüyor
Çık bu cepten.
Sana 7 24 bara git erkeklerle takıl demiyorum.
Ama Bu kafa ruh halinden çik
Acını yasa
Üzül, ağla, arabeske bağla, iki duble iç iyi gelecekse yap
Ama bunları da geçici süre yap.
Ve Ayağa Kalk Guclen...
Hayatına devam ediyor
Soğudum zaten bir şey ifade etmiyor keşke bu kadar kırıcı olmasaydı umut vermeseydi asıl sorunlarda burdan çıktı çok dengesiz ve kibirli biri kendini beğenmiş
Bir kız bunu beğenmiş ama bu istemiyorum diyor bana
Başka kızlardan bahsediyor
**başka kızlardan bahsediyor
Bunu bahsetmesi sana saygısı ve sevgisi olmadığını gösterir.
Direk Gönder gitsin.
**Hayatına devam ediyor
Sende devam et hayatına, seni umursamayan, başka kızları düşünüp seni 2. plana atan bir erkeğin peşinden niye bu ısrar. Acı çekmekten çok mu hoşnut oluyorsun Kadın.
**Kendini beğenmiş ve kibirli birinin bakış alanına girmen için ukalalik ile kibirli bir karakter yapısında olman gerekir burnu kaf dağında
Ne gerek var böyle taktiklere, satranç hamlelerine.
Ben yorgunum belki o yüzden bana çok saçma geliyor.
Peşinden koşturmak istiyorsan buyur Kapı orada...
Koşmuyorum
Bütün kavgam kendimle şu an sorun o bile değil
Onun egosu beslendi benimde gururum incindi artık önüme bakıyorum zaten
Daha fazla egosunun beslenmesini istemiyorsan
Bugüne kadar yaptığının tam tersini yapmak ve geri çekilmek zorundasın, üzerine her gittiğin adım sana ters teper ve onun gözünde daha da itici konuma düşersin ve bu şekilde elde edemezsin.
Geleceği varsa gelir
Gelmeyeceği varsa da güle güle yolu açık olsun...
Biraz sabır göstermen gerekir. Anlıyorum canın yaniyor ama bu dediklerimi yapmazsan her şey daha kötüye gider ve kendi saygini iyice yok edersin...
Dinle zararlı cikmazsin..
Uzun uzun yazıp zaman ayırdığın için teşekkür ederim cidden sabırlı birisin ve iyi bir dinleyici anlatıcı birisin
O hiç yokmuş gibi da davranıyorum içimden artık bu geliyor mantığım devrede yani duygu denen bir şey kalmadı
İnsanlar çok acımasız düz açık net değiller niyetlerini bağlandıktan sonra anlıyorsun iş işten geçiyor o zamanda
İş ciddiye binince yani ben ona bağlandığım an kaçarak uzaklaştı işte çünkü hayatında başka hedefleri var maddi açıdan yükselmek…olan oldu yapacak bir şey yok ben incindiğimle kaldım oda umarım Allah’ından bulur birgün 🙏
Rica ederim
Sabırla dinleyip okuduğun için
Ben teşekkür ederim değerli yorumlarına...
Duygu denen şey, sana yapılan haksız tutum ve davranışlardan sonra, kendisini soğuttuktan sonra kalmıyor gerçekten duygu da Sevgi de..
İş isden geçtikten sonra zaten anlıyorsun, bazı şeyleri o an göremiyor insan aşktan sevgiden gözleri kör oluyor perde iniyor adeta...
Hedefleri ve Maddi açıdan yükselmek istemesi olağan bir durum saygıyla karşıla boş ver herkesin hayatta bir hedefi oluyor. Sende bundan sonra daha dikkatli olursun. Ne gibi diyceksin. Kendin statü, kariyer, başarı, maddi ve manevi anlamda geliştirmiş bir kişiyle birlikte ciddi bir yola adım atarsın. Sonradan üzülmektense, realist kararlar vermek mantık çizgisinden çıkmamak ( tabi görsellik karakter zeka mantelite ) bunlar da önemli. Rasyonellik düzleminde kararlar alman senin bir daha böyle üzülmekten kurtarır. Beddua etme boş ver, herkes layık olduğu hayatı yaşar. Her şey umarım senin için daha iyi olur 🙏
Çok kötü
Mesela?
Güven sorunu vardır. Annecidir, annesine resmen tapar. Yalanci, ruh hali değişken, kararsiz bir tip. Geçmişte yaşarlar, eski sevgilileri ile tamamiyle bağları koparmazlar. Sinsi. Aldatmaya çok meyilli.
Ne dediysen onu hissettim eski sevgilisi aldatmış hala aklındaydı
Annesine tapıyor ailesine düşkün
Sinsi dengesiz yalan söylediğini hissediyordum içten içe açık konuşmuyordu
Ne nalet bir burçmuş ya birde kibirli yaaa köpekkk
Burçlara inanirim. Elbette başka etkende vardir çevre gibi ama genel karakter özeliklerini baz alirsan İlet bir burç. Duşmanima dilemem. Diyelim 5 yilik ilişkin var annesi o olmaz desin. Aninda ayrilir. Her insan kendini azda olsa düşünür ama yenğecin bencilliği başka, seni resmen çop gibi harcar, aslada acimaz. Seni delirtmek için, çildirtmak için herşeyi yapar sonrada 'sen şoyle birisin' diye aşaglamaya, eleştirmeye başlar. Kendisine tapar, senide eleştirdikce eleştirir. Diş görünüşe çok önem verirler. Çok güzel bir kiz değilsen ve fiziğin çok iyi değilse uğraşma bile, ona yetmezsin. Eğer seni elde etiyse tamamiyle cimridir çünkü artık ceptesin. Hayatındaki insana bile menfaate dayalı bir ilişkisi olur, ona ne kadar iyi geliyorsun, onun işine ne kadar yariyorsun gibi. Güvenilmezdir ama sen güvenilir olucaksin. Tuh hali zaten başlica yeterli bir sebeb, senin uzak durman için. Bugün sana soğuk yaptiysa yarin çok sevecen olabilir. Flörtozdur ve net aldatır. Zaten yenğeç olupta eski sevgilisi ile arada arkadaşcada olsa konuşmayan yoktur. Senin burcun ne?
Aslan burcuyum
Senin dediğin gibi biri ne dediysen hepsine katılıyorum
Beni beğenmişti benim gibi senin de gözün güzel dedi
Kendini beğenmiş biri özgüveni fazla kaşını gözünü beğeniyor işte
Birde kendi 1.80 yapılı beyaz tenli ela gözlü işte
Kızlar ondan hoşlanıyor onu seviyor
Yok üni kız bundan hoşlanıyormuş
Annesine bir kız bunu beğendiğini söylemiş
Ona karşı duygularımı bildiği halde bunları anlatıyordu
Huyları çok itici
Ayni ya. Bak ben aşiktim ki katlandim. Eğr aşik değilsen sadece beğeniyse konuşmayi kes. Genç yaşinda yaşlanirsin. Hayatimda onun kadar masum görünen, sadist ruhlu birini tanimadim.
Çaki gibi resmen merhametli ve vicdanlıyım diyor öyle biride değil çok bencil kendinden başkasını düşünmüyor
Aslan Burcu için egoist kibirli derler vallahi bu çocuk yengeç değil de sanki Aslan burcu
Gururumu bir kenara bırakıp sevdim gözünde değerim bile kalmadı ağlladım ertesi gün arayıp sormadı
Bir ailesi birde kendini düşünür
Kimle çıkarı varsa onunla iyi zaten
Eski sevgilim kötü dedim bu eski sevgilimi bile arattı bana o derece lanet birisi ya
Aynisi ya. Eski sevgilini niye arati ki? Benim ilkimdi o yüzden bana güveni tamdi. İnanir misin onunde ağlardim donuk ifade ile yuzume bakardi. Beni delirtirdi, bak sen sinirlisin falan derdi. Oysa normalde sakin bir tipim.
Eski sevgilim üzdü ya bu adam eski sevgilimden de beter çıktı
Suçlayıcı davranıyor seni ağlarken bile düşünmüyor
Ağladım içli içli telefonda konuşurken noldu arayp sormadı bir daha nasılsın diye domuz kalpli
Kendini merhametli vicdanlı biri olarak görüyor
Evet. Onlar kendilerini çok iyi görüyorlar. Bana göre taş kalplinin teki. İlk başlarda o peşimden koştu sonra aşik olduğumda beni her anlamda eleştirirdi. Yürüyüşümden, duruşuma, giydiğim ayakkabıya kadar. Narsist erkek tipine çok uyuyorlar. İnan ki beni tanımayan ona inanir. Ağzi çok iyi laf yapar, haklı olsan bile uste çikar. Kirilsin veya birşeye kizsin yetişkin gibi konuyu konuşmak yerine direk kestirip atar.
Sanki ondan bahsediyorsun bu kadar mı benzer
Onlardan bir cacık olmaz
Bencede tek sorun ben gerçekten sevmiştim ve aşiktim. Kimseyide onun yerine koyamadım 😒 ama onun yaptıklari yüzünden intiharin eşiğine gelmiştim (ayrildiğimiz için değil bana yaşattıkları, yaptıkları yüzünden). Sen daha iyilerini hak ediyorsun. Yol yakinken başkasindan hoşlanmaya bak
Amannn bitti zaten soğudum Allahtan bir de uzak mesafe ilişkisiydi zor yani
İyi yapmışsın. İnan pişman olmazsın.
Cevap
5Cevap
Aşırı manipülasyon yaparlar sen haklı olsan dahi seni haksız yapar kendini haklı yapar bir şekilde
Tam tespit bu işte dengesiz dengesiz bir burç
Bir Yengeç Olarak Duygusal, Romantik, Merhametli, Vicdanlı, Anlayışlı, Düşünceli, Eğlenceli, Uyumlu Biridir. Eğer %100 Özelliklerini Taşıyorsa
Yengeç öyle bir sever ki bunalırsın sevdiğini mutlu etmek için her haltı yer
Keşke öyle olsaydı başta deli gibi peşimden koştu ben adım atınca kaçtı
Zaman ayıramıyorum dedi ve arkadaş kalalım diyerek bitirdi
Güven sorunu var
Evcimen bir yapisi olur ve ailesine baglidir.
Ailesine bağlı bir bana değil nedense
Aile kurdugunuzda bagli olur diye dusunuyorum. En yakin arkadasim yengec o oyleydi. Bende aslan burcuyum bu arada
Yengeç kadınıyla erkeğiyle yaprağım gibi bir burçtur
Eskiden sevmiş olduğum kız tam ben yeni yeni bir başkasına hisler beslemeye başlamışken kendini hatırlattı ve kalp attı. Ne yapacağım?
@MaviSever1108 Abi büyü yap
Allah sabır versin asdfw
Niye öyle dedin
Su grubu burçlar kadın/erkek farkermeksizin yorar 🤷🏼♀️ Benim en sevmediğim burç yengeç zaten. Manipülatif, bilmese de konuşur, kendisinden daha çok bilene tahammül edemez, aşırı kıskanç arkadaş bile kıskanır, paylaşma konusunda sıfır ne maddi paylaşım ne manevi 😄 cimri, tripkolik yer yer kavgacı asdf öff yazarken bile içim darlandı ondan dedim ilk yorumu asfg
Cimri olduğunu sezmiştim biraz dediğinin hepsi aynı yani benim zıttım biri bende Aslan burcuyum
Aslan burcu yönetmeyi sever su grupları da içten içe yakın çevresini yönetme arzusu duyduğı için yakın ilişkilerde stabil ilişki yürütmesi güç olur. Boş ver kurtulmuşsun yarıldıysanız
ayrıldık dayanamadım İlk önce çok hoşuma gitti sonra manipüle etmeye başladı beni haklı çıkmaya kendini övmeye
Sorsan Aslan burcu için egolu kendini beğenmiş derler dedim ona Aslan Burcu olan sensin sanırım
Su grupları gizli yönetme arzusu duyar yani aslan gibi girdiği her ortamı değil de eş, sevgili, yakın arkadaş, aile gibi daha yakın ilşkilerde olduğu insanları etkisi altına alma arzusu duyar.
Yakın ilşkileri dışında da kimseye sempati vs duymaz tam tersi herkese gıcık olur. Üni ortamlarımsa çecremde yengeç kızları oldu. Arkadaş ortamımızı bozan kişiler de hep onlardı. Yalan yanlış dedikodu taşıyarak bilinçi ara açarlardı 🤷🏼♀️
Bu yengeçlerde bir sinsilik kıskançlık var ya seziyordum hep
Dedikodu seviyorlar
Dengesizler ruh hali değişken
Maalesef 🤷🏼♀️ Ben artık tanıştığım insan yengeçse direkt kaçasım geliyor 😄
İlk kez bir yengeç ile ilişki kurdum amannn dedim artık yengeç de hayatımda olamaz kızıda erkeği de
Nokta
yengecim, psikopatiz.
Dengesiz güven sorunu olan kolay bağlanmayan biri
Beni delirtti yaaa
Sadık olur
Eskiden sevmiş olduğum kız tam ben yeni yeni bir başkasına hisler beslemeye başlamışken kendini hatırlattı ve kalp attı. Ne yapacağım?
@MaviSever1108 sorunuz bana mı anlamadım ama bana soruyorsanız içinizden geleni yapın derim.
evet kanka sana sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?