1 yılEn mükemmele yakın, en pratik, en insancıl, en detaycı, ve enlerin eni olan 😀
110 Yorumla
Yengeç1 yılBilemedim 😂😂 Aslan mı
Başak1 yılYükselen noktasında evet aslan ama aslanım bile kuyruğundan tutup yere vurabilecek potansiyelde bir burçu daha var
Yengeç1 yılTövbeler olsun kim o 😂😂😂😂
Başak1 yılEn kilit ip ucunu vereceğim şıp diye anlayacaksın geliyore
Başak1 yılzekasını bir cerrah titizliğiyle kullanabilir, detayları mikroskopla inceleyen ve en ufak mantık hatasına bile tahammülü olmayan bir canlı türü düşün!
Düşündün mü, düşünürken iç sesine kulak verme Sakın hiç tatlı bir özellik değil bu :))
Kafası, sürekli çalışan hep bir şeyler kuran bir insan hayal et! Off çok yorucu gelmiştir bakmaa öyle boş boş yardıma koş :))
olayları en ince ayrıntısına kadar didikler, ancak bazen gereksiz detaylarda boğulup büyük resmi kaçırabilir her şeyin en iyisini istersen kendi içinde kaybolabilir.
Sadece doğru insanları hayatına alır ve aldığını da bırakmaz...
Yengeç1 yılYine bir kova vakası mı bu ne bu 😅
Başak1 yılHayır be kovalar evet zeki ama fazla düşünceli ve derin olamazlar. 13. Burç bu :))
Yengeç1 yılPes ettim ben artık tahmin etmiyorum 😂😂😂 13. Bir burç yok
Başak1 yılSen olmadığını San var kimse bilmiyor bu bir sır zaten:))
Başak1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılAkrepp
23 Yorumla
Yengeç1 yıl😍 kadınların en güzel burçlarından biri
Yengeç1 yılAma sizde bi çene bi entrikalar bar ki hiç sorma.
Yay1 yılBence dee😅
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı ruh 🪐✨
Burçlar hayatın ritmini biraz daha anlamlı kılmıyor mu? Ben balık burcuyum; duygusal, sezgisel ve biraz da hayalperestim. Kendimi bazen bir rüyada yaşıyormuş gibi hissederim fakat bu bana sezgilerimde rehberlik eder. Senin burcun ne? Her burcun kendine has enerjisi ve görünüşe hitap eden bir ışığı vardır. İnsanları burcundan tanırlarmış derler ya, ama bence ruh ve enerji daha derin bir rehber. Gökyüzündeki yıldızların rehberliğiyle, senin burcundaki enerjiyi çözmek isterim. Belki hayatına biraz daha büyü ve anlam katarız 💫🌌
Hadi anlat, bu yolculuğa başlayalım! 🌙✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılyengeç ben
11 Yorumla
Yengeç1 yılDuygusal yengeçler, depresif bunalım yengeçler. Ne olursa olsun asla kabullenmezler ama içlerinde bi yerde ağlamaya hazır bi çocuk var 🥹
1 yılKoç burcuyum ama liderlik duygusu yok yani bende
11 Yorumla
Yengeç1 yılLiderlik ruhu başka bir şey. Koç inadı diye bir gerçek var. İnat ve öfke birleştiğinde sizden uzaklaşmak lazım 😂
1 yılİkizler burcu yükselen yengeç
Sizce nasıl bir kişilik oluşur buradan?
15 Yorumla
Yengeç1 yılİkizler burcu erkeği kadar eğlencelisini tanımadım henüz. Ama yükselen yengeç biraz duygusal ve depresif bi duyguyu uyandırmış olabilir sende. Bazı şeylere aşırı takıntı var mı?
İkizler1 yılİlgilendiğiniz için öncelikle teşekkürler 🙂 evet mesela kütüphanede iken birinin ses yapmasına ayar olmam (hatta bundan dolayı ters bakış atsam ki atıyorum ve karşılık verse bırakıp aşağı kavga etmeyi düşünebilecek kadar rahatsız oluyorum) bir kenara. Eve gelince bile çok ses falan kaldıramıyorum. Bunları mı kastettiniz?
İkizler1 yılİkizlerin olumsuz özelliklerindne biri kararsızlık
Yengeçin en kötü etkilendiği durumlardan biri de kararsızlık. Denk getirmemek lazım demekki. Tabi son zamanlarda ben bunu çok düzenleyememiş olacağım ki sıkıntı çok yaşadım
Yengeç1 yılKararsızlık düzeyi hat safhada yani. 😂😂 umarım ikizler burcunun pozitif enerjisi sizi hiç bırakmaz 😂
İkizler1 yılÇok teşekkür ederim:) evet bazen bakıyorum o olumsuzluklardan eser yok. Bunun sırrı da hareket halinde olmakta. Sizin burcunuz nedir merak ettim
Gizli Üye(36-45)1 yılKova etkili bir balığım. Ay ikizlerde, Jüpiter kova'da. Asc akrepte. sence nasıl biriyimdir?
12 Yorumla
Yengeç1 yılAy o kadar da hakim değilim. Astrolog olsam okey söyleyeyim ama bilemedim. Çok karışık bi dizilim her birinden bi karakter almışsındır ama neyi nereye aldın bilemiyicem 😂 sadece para kazanmayı ve otoriteyi sevdiğini, titiz bi insan olduğunu söyleyebilirim. Titizliği sadece temizlikle sınırlandırma. İş konusunda da titizlik hat safhada olabilir. Fazlasıyla özen gösteriyor olabilirsin. Tüm bunların yanında duygusal olman da muhtemel. Ama içimden bir ses yıldızının düşük olduğunu söylüyor 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılOtoriteyi sevmekten kastın ne bilmiyorum ama hiç sevmem kuralları ve toplumsal normları. Aykırı düşünüyorum her konuda. Titizim evet ve ince eleyip sık dokurum. Bildin çoğunu. ama duygusallığım çok önplanda değil. Duygusal taraf var ama mantık daha baskın. Sen ne burcusun ki?
Boğa burcuyum,
Yengeç, başak,
akrep, oğlak,
balık ve terazi burçlarıyla aram iyidir. gerisi alınmasın.
10 Yorumla
1 yılAkrep var mı bir yorumun?
112 Yorumla
Yengeç1 yılAkrep erkeği hakkında söyleyeceklerim için ne tepki vereceğini bilemiyorum ama yine de söyliyim. Akrep burcu olan kişiler avını iyi seçer. Avını seçtikten sonra avı yakalayabileceği uygun koşullara getirir. Yani daha en başta akrep kişisiyle iletişim kurmak istemeyen biri varsa bile en sonunda akrep için deli divane olabilir. Kimi nasıl baştan çıkaracağını bilen biri. Birşeyler istediği gibi gitmediğinde, durumlar sinir bozucu bir hal almaya başladığındaysa çirkin yanını gösterebilir. Bu ayrıntılardan kurtulunca tersi çok pis ama normalde çok tatlı biri diyebilir miyiz belki diyebiliriz 😅 biraz sinsilik, bolca duygusallık (su grubunda olmanızdan kaynaklı), cinsel yaşama düşkünlük ve her zaman yeni bir fantezi arama eğilimi var sizde. Aşırı sosyal olmayı sevmeyebilirsiniz ama biraz olsun sosyalliğe de hayır demezsiniz.
Akrep1 yılAstroloji uzmanı mısınız hanım efendi beni anlattınız adeta 😂😂😂
Yengeç1 yılHahahah uzman değilim. Sadece kendi burcumu tanımanın bi tık ötesinde burçların özelliklerine bşraz aşinayım diyebilirim 😂😂
Akrep1 yılAhahahaha ben bayıldım valla teşekkür ederim vakit ayırdığın için. Ama sende mi akrepsin anlayamadım 😅😅
Yengeç1 yılHayır ben akrep burcu değilim 😂😂😂 iyi ki değilim ama bizzat yeğenim akrep burcu ve küçüklüğünden beri oyunlarda onda bunda sürekli biri ona kötülük yaptıysa ondan mutlaka intikam alır. İntikamlarını da sinsice alır bu arada. Bi de çenesi çok düşüktür. 8-9 yaşlarında şu anda. Ama konuşmaya başladığından beri böyle 😂😂
Akrep1 yılAhahaha vakti geldiğinde az ve öz konuşması gerektiğini anlayacak şimdilik engel olmayın tadını çıkartsın ama iyi ki de değilim diye belirtmen kırıcı oldu ahahahahha
Yengeç1 yılHahahahah akrep olsaydım iyi ki akrep burcuyum derdim. Şu an da karakterime ters o yüzden tabii ki iyi ki değilim diyicem 😂😂😂 biraz mantık lütfeeeennn
Akrep1 yılGizli bir akrep hayranı olduğunu biliyordum merak etme aramızda kalır 🤫🤫
Yengeç1 yılHiç hoş değil 😂😂😂😂😂😂
Akrep1 yılAhahaha gayet hoş enerjin ve sohbetin gibi 😂😂
Yengeç1 yıl😂😂😂 o bana özel
Akrep1 yılSana özel olursa değerini bilen olmaz benimle paylaşabilirsin 😂😂
1 yılOğlak burcuyum yükselen Balık
12 Yorumla
Yengeç1 yılÇalışkan ve neşeli bir erkek burcu oğlak 😍 hiç parası olmasa da bi kadını şımartabilecek her şeyi yapabilen o burç 😅 balık burcunun duygusallığıyla sevdiği zaman sadık birine dönüşür. Sporla yakından ilgilidir. Genelde sporla ilgilenir ve parayı nerden kazanacağını çok iyi bilir.
Oğlak1 yılSizin burcunuz ne
1 yılKova özelliklerini taşıdığımı söylüyor yakınlarım
12 Yorumla
Yengeç1 yılMuhtemelen öyledir 😂
Kova1 yılNedenn güldün ki 😂😂
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yengeç yükselen ikizler
12 Yorumla
Yengeç1 yılKafalar karışık 🥴
1 yılBurcum yay ama burçlara inanmıyorum
12 Yorumla
Yengeç1 yılYay burcu kadar ilallah ettiren bir erkek burcu daha yok.
Yay1 yılAshahshahsah komiğim flörtözüm kıskancım ama bu özelliklerimin burcumla alakası olduğunu düşünmüyorum
1 yılBomboş bir kova 😊
12 Yorumla
Yengeç1 yılDoludur o. Sen mütevazilik yapma bence 😂😂😂
Kova1 yılDeğil valla 😂
Başak
Çoğunlukla durum şöyle >❤️🩹💔12 Yorumla
Yengeç1 yılBaşak erkeklerine çok üzülüyorum yaa 🥹🥹
- Astroloji & Burçlar konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılEn iyi en guxel burcum var akrepp
12 Yorumla
Yengeç1 yılAkrep erkeği kadına istediği her şeyi verir duygusallık romantiklik sosyallik aktif cinsel hayat ama sıkıldığı zaman hiç umursamaz bile 😂😂😂
Akrep1 yılAkrep erkegi sıkılmaz ki sevdiğimi kıskanırım korurum ustune düşerim
1 yılAslan ama hiç anladığım konular değil
12 Yorumla
Yengeç1 yılAslan çekiciliği diye bi gerçek var
Yengeç1 yılHmm hiç bilmiyorum sadece burcumun aslan olduğunu biliyorum o kadar
1 yılLanet olsun koç burcu
11 Yorumla
Yengeç1 yılHahahahah öyle deme her kör satıcının bi alıcısı vardır derler
Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı. akrep
31 Yorumla
Yengeç1 yılAteşli olduğu kadar duygusal olan o kadın 😍
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAslan tabiki de 🤭🤭🤭🤷♂️
10 Yorumla
1 yılDouble ikizler'im şükür
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılAkrep burcuyum ben
10 Yorumla Koç ♈
21 Yorumla
Yengeç1 yılKoç kadınını asla sinirlendirmesinler. Aman allahım. Ortalığı yakar yıkar. Yeri göğü birbirine karıştırır. Üstelik normal konuşmaları bile yeterince sert. Mizaçları her zaman insana “ben buna bişi yaparsam benim ağzıma s***r” korkusu yaratır insanda 😂😂😂
Oğlak.
15 Yorumla
Yengeç1 yılÇalışkan ve neşeli bir erkek burcu oğlak 😍 hiç parası olmasa da bi kadını şımartabilecek her şeyi yapabilen o burç 😅 Sporla yakından ilgilidir. Genelde sporla ilgilenir ve parayı nerden kazanacağını çok iyi bilir. Bi şekilde düzlüğe çıkar yani 😂 bence karakterli ve eğlenceli bir burç. Normalden farklı zevkleri var oğlan burçlarının. Onlarla aynı ortamda olmayı severim. Atletik ve hareketlidirler. Bu arada boy kaç?
Yengeç1 yılBoyunu sormamı yanlış anlama lütfen. Genelde tanıştığım oğlan burçları uzun boylu ve sporcu. 😂😂 2.07 olanı da gördüm 1.80 olanını da. Ama genelde fit vücut ve uzun boya sahipsiniz. Yatkın olduğunuz spora göre de değişir tabii ki boy ama genelde hareket alanınızın geniş olduğu spor dalları tercih edersiniz ☺️
Yengeç1 yılHahaha teşekkürler 😅
- Astroloji & Burçlar konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılBoğa.
12 Yorumla
Yengeç1 yılAh boğalar ah 😂😂 karnı ve cinsel arzuları doysun boğadan iyisi yok. Bir de çok fedakarlar. Beğendiği Bi kadın için yapamayacakları şey yok.
Boğa1 yılDoyurun o zaman da sizde huzura kavuşun
Terazi
11 Yorumla
Yengeç1 yılOfff bakımlı, şıkır şıkır takı toka seven, güzelliğine özen gösteren bi kadın. Ayrıca flörtöz de 😅 yükselenim terazi. Yaşasın terazi kadınları 🤍🤍
Terazi
14 Yorumla
Yengeç1 yılTartışmasız en iyi erkek burcu diyebilir miyiz?
Yengeç1 yılÇapkın, flörtöz, sevdiğinde tam sevecek romantik ve sadık bi erkek. Hayatın düzenine doğuştan alışkın, eli her işi tutan, önüne gelecek her işi yapabilecek bir erkek burcu. Sohbeti de iyidir. Bazen çok konuşur. Yeri geldiğinde eğlenceli yeri geldiğinde oturaklı biridir terazi erkeği. Ama ne yaparsa yapsın onda şeytan tüyü vardır. Bi şekilde istediği şeyi elde eder.
Başak burcuyum
İkizlerden nefret ediyorum12 Yorumla
Yengeç1 yılNefret hol bi duygu değil. boş ver öyle düşünme.
1 yılBaşak
12 Yorumla
Yengeç1 yılBaşak erkekleri 🥹 en duygusal burçlar bence ama bi o kadar winner takılmayı seven erkek burcu
Başak1 yılGüzel analiz
1 yılkova
14 Yorumla
Yengeç1 yılOlur öyle şeyler kafayı takma diyicem şimdi milyon tane şey yazıp dediğim lafı ağzıma tıkayacaksın 😂😂
Kova1 yıl🤣🤣🤣🤣rahatımı bozma benımm🤣🤣🤣
Yengeç1 yılHahahah tamam sustum merak etme 😂😂
Kova1 yıl😂😂😂😂sağol çok kibarsınız hanfendi🤣
1 yılİkizler
13 Yorumla
Yengeç1 yılEğlence, bol bol gülme garantili erkek. Yakışıklı kızlar eklesiiinnn 😂😂
İkizler1 yılYakışıklı kızlar mı?
Yengeç1 yılHahahah lafın gelişi ve espri için öyle dedim ne biçim ikizler burcusun
Yengeç
12 Yorumla
Yengeç1 yılDuygusal olduğu kadar eğlenmeyi bilen en güzel kadın burcu. 😍😍 alkol tüketiyorsa alkolik olma ihtimali çok yüksek olan bir burç. Bağımlılıkları mevcut 😂
1 yılKoç Burcu
12 Yorumla
Yengeç1 yılTahmin etmesi zor değil 😅
Koç1 yılEvet teşekkür ederim 🙂
Gizli Üye(36-45)1 yılKova burcuyum ne biliyorsan anlat
10 Yorumla
1 yılYengeç
11 Yorumla
Yengeç1 yılKadınların anaç burcu 😍🤍🥹
Gizli Üye(36-45)1 yılKova tabi ki
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖvünmek gibi olmasın
Yengeç1 yılHahahahaha kendimkendşne cevap vermiş bir kova görüyorum. Tam da kova mütevaziliği 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılCevap yok, billgi güncellemesi o. Mütevazi olamam çünkü ben bir kova burcuyum.
Yengeç1 yılBravoooo 😅
Cevap sahibi1 yılÖvünmek gibi olmasın yazmıştım ama tabi sen de hislerine yenilip dayananadın, tamam övebilirsşn bi tutam
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç :D
12 Yorumla
Yengeç1 yılKoç erkeği🧨🧨🧨🧨
Yengeç yükselen kova
12 Yorumla
Yengeç1 yılAllah yakınlarına sabır versin diyorum 😂😂😂
1 yılBaşak
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. Boğayım
11 Yorumla
Yengeç1 yılYemek düşkünü. Yemek düşkünlüğü kadar cinsel hayata da düşkünlük var. Klasik erkek. Se*s imi yapiyim, karnım doysun. Tamam. 😂
1 yılKova
18 Yorumla
Yengeç1 yılPara ve zekanın vücut bulmuş hali. Biraz diktatörlükle, kendini herkesten ve her şeyden üstün görmeyle beraber 😂😂 ama yine de kötü niyetli insanlar değiller. Sadece diliniz biraz sivri duyguları umursamadan konuşmak tarzınız 😂
Kova1 yılBiz net insanlarız, keşke kıymetimizi bilebilsenjz , hayatınızı düzene sokan hatta dünya da sizi rahat ettiren bütün icatlari bulan biziz
Kova1 yılne icadı buldun amca
Kova1 yılKovanın bi özelliği daha var, aptallarla muhatap olmaz
Kova1 yılegonuuu yiyimmm senin amcaaaaaa
Kova1 yılKullandigin elektrik, elindeki telefon ve hatta İnterneti kim bulmuş bak bir
Yengeç1 yılBknz kova burcu 😂😂
Kova1 yılSen ne burcusun
1 yılTerazi, severim.
10 Yorumla
1 yılBalık burcuyum
10 YorumlaYengeç
10 Yorumla
1 yılBurcum yengeç 🦀
10 YorumlaKoç burcuyum
10 Yorumla
1 yılKova burcuyum, siz?
10 Yorumla
1 yılYayim
10 YorumlaAslan
10 YorumlaHamsi
10 Yorumla
1 yılAkrep
10 YorumlaBalık
11 Yorumla
Aslan1 yılAslan
kova
10 Yorumlakoçç
10 Yorumla
1 yılAslan
10 Yorumla
1 yılKova
11 Yorumla
Yengeç1 yılBu dünyanın yükünü sırtlanmaya çalışma sakın. Umarım gülüp eğlenerek güzel bi yaşam sürersin. Kova burcu kadınları çok duygusal ama öyle bi duvarların arasına sıkıştırıyorsunuz ki kendinizi dimdik durabilmek için. Herkese yardımcı olmak elinden tutmak onları doğru yoka götürmek istiyorsunuz. Ama sisin bildiğiniz yollar o kişiler için doğru yol olmayabilir. Beklediğiniz iltifatın tam tersini alabilirsiniz. Bu yüzden çok üzülüyorum kova kadınına. Ama eğlence desen var hoş sohbet desen var. Hem çok da zekisiniz 🤍
1 yılKoç burcuyum
12 Yorumla
Yengeç1 yılEğlenceli olduğun kadar kavgacısın 😅
Aslan1 yılEvet
1 yılYengeç
10 Yorumla
1 yılAslanım
Ya sen10 Yorumla
1 yılSırtlan
10 YorumlaBalıkj
10 Yorumla
Detaylı bilgi