Bilgisi olanlar yanıtlayabılırmı lutfen onemlı?

lütfen detaylıca okuyup yorumlar mısınız çok korkuyorum dün gece rüyamda bir kadın ben 28 yaşındayken önce oğlumun öleceğini sonrada benim kafamı bir yere çarpıp öleceğimi söyledi 18 yasında falanım cocugum falan yok evlı degılım ama ruyamda 28 yasındayken olucagını soyledı zaten neyse normalde bu kadar takmazdım ama küçükkende bir rüya görmüştüm arkadaşlarımla evin önünde oynarken kırmızı bir araba gelip bana çarpıyordu ve ölüyordum ruyanın sabahı arkdaslarıma soyledım ruyayı her kırmızı araba gectıgındekı haber verıyorlardı ama bı an hersey aynı ruyamdakı gıbı oldu o araba geldı ıcındekı adama, durdugum yete kadar heysey o rüyayla aynıydı donup kalmıstım arabada tam bana carpıcaktı resmen durmuyodu adam , o zamanlar baktıgım cok sevdıgım bır kedı vardı o aklıma geldı bı an kendıme geldım kenara çekildim ve sonraki gün o kediyi araba ezmiş ölü bir şekilde gördüm bu yüzden bu rüyamında gerçekleşeceğini düşünüyorum anlamı nedir bununya. birde ruyanın devamında o kadının cok cırkın bir ablası gıbı bır kadın vardı küp şekerlerle bir büyü yapıyordu şekerler morumsu bir renkteydi bende musallatta var bir kac ay oncede ruyamda bır kadın zorla ayak topuguma iğneler batırarak büyü yapmıştı ilk defa ruyamda gördüm o büyüyü uyanınca araştırdım 0lüm büyüsüymüş

Bilgisi olanlar yanıtlayabılırmı lutfen onemlı?