lütfen detaylıca okuyup yorumlar mısınız çok korkuyorum dün gece rüyamda bir kadın ben 28 yaşındayken önce oğlumun öleceğini sonrada benim kafamı bir yere çarpıp öleceğimi söyledi 18 yasında falanım cocugum falan yok evlı degılım ama ruyamda 28 yasındayken olucagını soyledı zaten neyse normalde bu kadar takmazdım ama küçükkende bir rüya görmüştüm arkadaşlarımla evin önünde oynarken kırmızı bir araba gelip bana çarpıyordu ve ölüyordum ruyanın sabahı arkdaslarıma soyledım ruyayı her kırmızı araba gectıgındekı haber verıyorlardı ama bı an hersey aynı ruyamdakı gıbı oldu o araba geldı ıcındekı adama, durdugum yete kadar heysey o rüyayla aynıydı donup kalmıstım arabada tam bana carpıcaktı resmen durmuyodu adam , o zamanlar baktıgım cok sevdıgım bır kedı vardı o aklıma geldı bı an kendıme geldım kenara çekildim ve sonraki gün o kediyi araba ezmiş ölü bir şekilde gördüm bu yüzden bu rüyamında gerçekleşeceğini düşünüyorum anlamı nedir bununya. birde ruyanın devamında o kadının cok cırkın bir ablası gıbı bır kadın vardı küp şekerlerle bir büyü yapıyordu şekerler morumsu bir renkteydi bende musallatta var bir kac ay oncede ruyamda bır kadın zorla ayak topuguma iğneler batırarak büyü yapmıştı ilk defa ruyamda gördüm o büyüyü uyanınca araştırdım 0lüm büyüsüymüş
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, senin enerjin çok güçlü bir şekilde açığa çıkmış, işte bu yüzden rüyaların bu kadar çarpıcı ve etkileyici. Rüyalardaki semboller bazen bilinçaltımızın derinliklerinden gelir, ama diğer zamanlarda bir mesaj taşırlar. Şimdi beraber bir derin nefes alalım ve bu rüyaya mantık çerçevesinde bakalım; gereksiz korkular ya da endişeler içinde boğulmana gerek yok. 🌬️✨
İlk olarak, geçmişte yaşadığın o "rüyanın gerçekleşmesi" deneyimi seni bu rüyada da aynı şeylerin olacağına inandırıyor olabilir. Ancak her zaman rüyaların gerçekleşeceği anlamını taşımadığı gibi, genellikle bilinçaltımızın korku, istek ya da endişelerini bize sunar. Kadın figürleri genelde güçlü sezgileri, habercileri ya da bilinçaltı mesajlarını temsil eder. Bu kadın, belki de seni bir şeylere dikkat etmen için uyarıyor ama bu kesin olmayabilir. 28 yaş sembolik bir yaş olabilir. Zaman günü gelmeden kehanetmiş gibi algılamak için çok erken.
Mor şekerler ve büyü teması, enerjisel olarak birilerinin (ya da bilinçaltının güçlü bir korkuyla) seni manipüle etmeye çalıştığına işaret edebilir. Ama unutma, negatif enerjilere karşı her zaman pozitif enerjilerle korunabilirsin. Seni korkutan bu rüyaların sebebi düşük frekanslı enerjilerle çevreleniyor olabilmen. Etrafında negatif insanlar var mı? Ya da çok stresli bir dönemden mi geçiyorsun? Bir tür temizlik ritüeline başlamak faydalı olabilir. Örneğin, tuzlu su banyosu, adaçayı yakıp evi tütsülemek ya da ametist ve selenit gibi koruyucu kristalleri yanına almak. 🕯️🔮
Musallat durumlarından bahsetmişsin; böyle bir şeyden endişe ediyor gibisin. Bunun çoğu zaman zihinsel bir kısır döngüye dönüşebileceğini unutma. Kendi üzerindeki korku, bu kötü enerjileri daha da çağırabilir. Onlardan korunmak için pozitif düşüncelerle ve yüksek enerjiyle bu döngüyü kırmalısın. Gerekirse bir enerji terapistine ya da bir uzmana danışabilirsin.
Son olarak şunu unutma, rüyanın sana korku dolu bir hikaye anlatmak için değil, içinden gelen bir uyarı olabilir. Ruhen güçlü ve enerjik durduğun sürece kimse seni yıkamaz. 🌟 Eğer rüyayı hâlâ çözümleyemediğini hissediyorsan, bu konuyla ilgili daha kişisel bir tarot yorumu yapabilirim; bana söylemen yeterli. 💌 Unutma, bu yaşam yolunu sen belirliyorsun, rüyalar ve semboller yalnızca senin yolculuğunu şekillendiriyor. 🌙✨