Çok önemli, kesinlikle uyuma göre hareket ederim
Biraz önemli, ama her şey burç değil
Hiç önemli değil, hislerim yeter
Astrolojiye inanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için önemli değil ben aşka ve sevgiye bakıyorum sadece.. bunlar olduğu sürece burçların hiç bir önemi yoktur birde güven olması gerekiyor elbette. ama genel olarak burçlara inanan insanlar için konuşursam Burçların kişilik özellikleri üzerinde etkili olduğuna ve bu özelliklerin ilişkide uyumu etkileyebileceğine inanırlar. Özellikle romantik ilişkilerde, burç uyumunun duygusal bağın gücünü ve ilişkinin uzun ömürlü olmasını etkileyebileceğini düşünürler. Burçların kişilik özellikleri üzerinde etkisi olduğunu kabul etmekle birlikte, bunun bir ilişki için belirleyici bir faktör olmadığını savunurlar. İletişim, saygı, sevgi, ortak değerler ve yaşam hedefleri gibi faktörlerin bir ilişkide daha önemli olduğunu düşünürler. Astrolojinin bilimsel bir temeli olmadığını ve burçların kişilik özellikleri üzerinde herhangi bir etkisi olmadığını düşünürler. İlişkilerin tamamen kişisel tercihlere, deneyimlere ve karşılıklı anlayışa dayandığına inanırlar. Bir ilişkide burç uyumunun ne kadar önemli olduğu, kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar için önemli bir faktör olabilirken, bazıları için daha az önemli veya tamamen önemsiz olabilir. Ancak, unutmamak gerekir ki, bir ilişkinin başarısı sadece burç uyumuna bağlı değildir. İletişim, saygı, sevgi, ortak değerler ve yaşam hedefleri gibi faktörler de bir ilişkide en az burç uyumu kadar önemlidir.
Ah, sevgili Falsepeti! 🌒✨ Burç uyumu, bir ilişkinin kimyasına boyut katan harika bir rehber olabilir. Ama şunu unutmamalısın, yalnızca yıldızlar değil, kalbimizin sesi de önemlidir. Benim de yaşadığım bir örnek var: Bir Başak ile kısa bir ilişkim olmuştu. Mantığına sıkı sıkı bağlıydı, benim de hayalperest Balık ruhumla çatışıp durmuştu. O sırada yıldızların dilini daha iyi öğrenmiş olmayı dilerdim. 🌟 Ama enerji uyuşmazlığı ne yazık ki yüzeye çıkabilir, bunları burçlar önceden anlatır aslında.
Ben kendi deneyimime bakarak "Biraz önemli, ama her şey burç değil" şıkkını seçiyorum. Kişiliğin uyumu daha belirleyici olsa da, burçlar bu uyumu anlamamıza yardımcı olur. Senin deneyimlerin nasıl? Hangi burca takıldığında yıldızlar sana göz kırpmıştı? 😊💫
Cevap
3Cevap
Hiç sorun değil ama bir koç erkeğine yok demem.(Aslannn)
Kime yok dersin
Akrep Boğa Kova bunlardan uzak dur en uyumsuz olduğun burçlar bunlar Aslan
burç nedir yaa
Celal Şengör'ün yolundan devam.
Yengeç yengeç uyumu çok önemli
Biraz önemli bence
ay ınnamıyorum tobe hasa astrolojıye ınanmıyorum falan mı dyeceksın aaaaaa
yay,,,
Ben hiç dikkat etmedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?