Astroloji & Burçlar Eski sevgilime takıntılıyım nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yardımcı olun lütfen çok kötü haldeyim sürekli rüyalarıma giriyor ondan kurtulamıyorum 😔 Eski sevgilime takıntılıyım nasıl geçer? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% Başak 1 yıl Takıntı kötü bişey kurtulmaya bak yani hayatına bakmaya çalış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne takıntısı büyü yapmıştır sana rüyana girdiğine göre 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya her gün insan aynı rüyaları görür mü Yorumla Soran 1 yıl Aynı benzer rüya her gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemem Yorumla
tahirtaskin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Balık 1 yıl Kitap oku, eğlenceli müzikler dinle, ona ait herseyi sil. Kendine değer ver, kendini sev. Çık ayna karşısına benden daha güzeli yok de, kendine bunu söyle. Hayat devam ediyor bunu bil isterim. 😊🎈 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dünyada erkek mi kalmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende oyleyim, ustelik evliyim bir de 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İlerde bende öyle olucam sanırım bir baskası var ama eskiye takıntılıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenmeden unutmaya bak, yoksa sonrasi cikmaz sokak, neler cekiyorum bir bilsen Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 529 cevap paylaştı. İsmi neydi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Takıntı kötü bişey kurtulmaya bak yani hayatına bakmaya çalış
Ne takıntısı büyü yapmıştır sana rüyana girdiğine göre
Ya her gün insan aynı rüyaları görür mü
Aynı benzer rüya her gün
Bilemem
Kitap oku, eğlenceli müzikler dinle, ona ait herseyi sil. Kendine değer ver, kendini sev. Çık ayna karşısına benden daha güzeli yok de, kendine bunu söyle. Hayat devam ediyor bunu bil isterim. 😊🎈
Dünyada erkek mi kalmadı
Bunu senin istemen lazım ama
düşünmeyi bırakmalısın
Bende oyleyim, ustelik evliyim bir de
İlerde bende öyle olucam sanırım bir baskası var ama eskiye takıntılıyım
Evlenmeden unutmaya bak, yoksa sonrasi cikmaz sokak, neler cekiyorum bir bilsen
Takılmaaaa
Birini bul geçer
Eyvah derde bak
Olan şeyler
İsmi neydi
Ne kadar takintilisin?