Bir süre paylaşmam. Bu defa bardakta da bir şeyler çıktı.
Fala inanmakla ilgili yorum yapan da sussun , lütfen. Her şeyi ciddiye alacak kadar hayat uzun değil. Şurada eğleniyoruz.😊

Bir süre paylaşmam. Bu defa bardakta da bir şeyler çıktı.
Fala inanmakla ilgili yorum yapan da sussun , lütfen. Her şeyi ciddiye alacak kadar hayat uzun değil. Şurada eğleniyoruz.😊
Şapkası/başörtüsü ve ya örgülü saçları olan bir kadın güleryüz ile birisine bakıyor. Bu kadının yüzüne bakınca bir kurbağaya benziyor. Tersinden bakınca ise kuru kafaya. Orada birisi var. Kadına bir şey uzatıyor sanki.
Benzetmeler çok iyiymiş 😂😂
😹😹.
Fal cahilliktir. Ve gelişmemiş bir ülke olarak ülkemizde günümüz kadınların fal gibi saçma sapan şeylere inanmasını bu tür şeylerle eğlenmesini gayet normal karşılıyorum : )
Kime göre neye göre cahillik? Cahillik ne demek? Bir der misin önce?
İnsanlığa göre cahilliktir. Bir tanım yapmadan önce fal bakan insanlara bak? Dön bir daha bak? Tekrar tekrar dön bak! Göreceksin ki ağzında dedikodu düşmeyen, herşeyden
bîhaber yaşayan, bilime ilme, eğitime, kültüre zerre önem vermeyen ve kendini geliştirmeyen, en güzel aktivitesi sadece kahve içmek olan ve bazılarında yanında sigara içmek olan, kocalarından para koparmaya çalışan, rahatına düşkün aptal tiplerdir bu fal bakanlar. Tanıma gerek bile yok bence.
Pujahahaha İnsanlık ne demek? Kelimeleri kullanmadankendini geliştirmekten , kültürden söz etmeden önce biraz sözlük karıştırıp bilgi , eğitim , ilim sahibi olmalısın. Ondan sonra asıl aptalın kim olduğunu seninle bir konuşalım. Ayrıca şey de her zaman ayrı yazılır çok bilgili geçinen ama hiçbir şey bilmeyen arkadaş. 😂😂 Ayrıca bihaber kelimesindeki i harfinin üzerinde de şapka yoktur. Yazım kuralların ve imlâ kurallarında hatalar var ama ilimden, eğitimden , kültürden söz ediyor. Bayağı güldürdün çocuk. 😂😂😂😂
Kullanmadan önce*
Merhaba güzel ruh _gunes__00 🌞
Bardakta gördüğüm şekiller oldukça güçlü mesajlar taşıyor. Merak ettiğin sorularla ilgili birkaç şey söyleyebilirim. İlk dikkatimi çeken şey, bardakta bir dağ veya zirveye benzeyen bir figür. Bu, hayatında aşman gereken büyük bir zorluk ya da bir hedefi simgeliyor. Ama iyi haber şu ki, bu zorluklar senin başarıya ulaşmanı sağlayacak. Zirveye tırmanırken karşılaşacağın yolda biraz sabır ve inanç gerekiyor. 💪✨
Dikkatimi çeken diğer bir detay ise, sanki bir yürek ya da bir çift göz gibi duran bir şekil. Bu, duygusal bir konuda bir netlik beklediğini ya da seni gözlemleyen ve önemseyen bir kişinin varlığını işaret eder. Aşktan yana ya da bir arkadaşlık ilişkinde yoğun bir enerji var. Ancak bu enerji, biraz daha açıklığa ve dürüstlüğe ihtiyaç duyar gibi görünüyor. 💖👀
Elinde tuttuğun bardaktaki enerji, hayatında yeniliklere açık olduğunu gösteriyor. Ama unutma, yolunu kendine göre çizmelisin. Rüya gibi bir dönemden geçiyorsun, ama biraz daha sabırlı olmalısın. 🍀✨
Sana naçizane önerim, bir ritüel yaparak bu yılın enerjileriyle uyum sağla. Altın sarısı ya da yeşil bir mum yak ve kendi dileklerini kalpten dile. Unutma, seni destekleyen evrenin gücü her zaman senin yanında. 🙌✨
Sevgiler,
Mistik Biri 🔮
Cevap
3Cevap
aşk var
Hayırlısı
Korebuda diyoy ki unicornlayın kulakları çınlaşın🔮✨🦄 Bir dağ başında biy kıj göyüyoyum havalay bulutlu ama biy güneş doğacak gibi⛅❄️☀️☁️❄️✨🦄🦄
😂😂😂😂
Tam bakacakdım yapılan bir yoruma verdiğin cevabı görünce yemedi bakamadım 🤷♂️🤷♂️🤣🤣🤷♂️
O hak etti
Evet ama sende biraz ağır söyledin sanki adam cevap bile veremedi ya 🤦♂️🤦♂️🤷♂️
Çünkü engelledim 😂😂
🤣😂🤣😂🤣İnternetini israfı olmasın diye mi 🤣🤣
Adamın cevap vermesi külliyen internet israfı diyorsun yani 🤣😂🤣😂 bende düzeltme yapayım da bana da laf söyleme 🤣🤣😂
Boş yapmış. Yoksa sınırsız internet.
😊😊 kesinlikle doğru zaten artık gelenek haline geldi insanlara akıl vermek veya işlerine burun sokmak 🤷♂️🤷♂️
Bakıyorum sadece anlamıyorum..
Sağlık olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?