Güncellemeler
1 yıl
Bilen yok mu

Cevap
6Cevap
Xperim düşük olduğu için sana yazamıyorum ama halden anlayan birisisin galiba açıkça her şeyimi anlicak anlayışla karsilicak birisini arıyorum yanlış anlamazsan bana yazabilirmisin
Yanardağ görüyorum, etrafındaki seni çekemeyenleri cayir cayir yakacak
çevrene hükmetmeye çalışıyorsun dirayetlisin ieride bir kız ve erkek evladın
adak mı adadın sen
Evet
çıkmış
Baska
bebekte var
Evlılık var mı
hayır ama maddi bir olay olcak hayırlı
Pekı bi barısma falan var mı
hayır
Sana kabaran bir şey var ☺️
Ah keşke bilsem
Eyfel kulesi gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Yağmur, fincanına baktığımda oldukça yoğun bir enerji görüyorum. İlk olarak, fincanın tabanında birikmiş yoğun bir şekil var; bu sanki seni bir süredir rahatsız eden, kafanı kurcalayan bir durumu işaret ediyor. Bu durum, biraz sabır ve emekle çözülecek gibi görünüyor. 🌿
Fincanın kenarlarına doğru uzanan dikey çizgiler, önünde uzun yollar veya süreçler olduğunu gösteriyor. Bu yol fiziksel bir yolculuk da olabilir, hayatındaki önemli bir değişim de. Aynı zamanda bir netleşme sürecine girdiğini gösteriyor, kararsızlıkların yavaş yavaş dağılacak. 🕊️
Ortadaki çıkış yolları, hayatında yeni başlangıçların ve fırsatların yolda olduğunu söylüyor. Ancak dikkat etmen gereken şey, bu fırsatları yakalamak için biraz cesaret göstermen gerekecek. Bir süredir “olur mu olmaz mı” diye düşündüğün bir konuda güzel bir gelişme yaşayabilirsin. 💫
Ama unutmadan söyleyeyim; fincanındaki yıldız benzeri figürler var. Bu, istediğin bir dileğin sonunda gerçekleşeceğinin habercisi. Hayal perden biraz aralanıyor gibi. Umarım olumlu haberlerini alırız! Eğer fincanda belirgin bir şey dikkatinden kaçtıysa, neye odaklanmamı gerektiğini yazabilirsin. 😊