Hayatımdaki bu olaylar ikiz alev gibi bir süreçte olduğumu mu gösteriyor veya neden böyle şeyler yaşıyorum?

Saatleri sürekli çift görüyorum. (15.15,16.16 gibi.) Zaten kendim de çift saatte doğmuşum. Farklı bir şehirde yaşadığım halde sürekli 06 plakalı araçlar karşıma çıkıyor. Tv'yi açsam Ankara dizisi aniden denk geliyor. Sosyal medyaya girsem Ankara ile ilgili şarkı paylaşanları görüyorum. Evde pencere olmayan yerde otururken bazen kuş tüyü buluyorum. Bazen de pencereye kuş geliyor. Bi de hangi işe el atsam o iş hep yarım kalıyor. Mesela iş mülakatım olumluyken birden bir şey çıkıyor ve beni arayıp olumlu demiştik ama şöyle bi aksilik oldu diye haber veriyolar. Veya birini sevsem ve adamla bi plan yapsak buluşucağımız gün ortada sebep yokken adam başka kızla yanımdan geçip gidiyor. Ben ikiz alev miyim diye düşünmeye başladım. Bir kişiden ekstra şüpheleniyorum ama yollarımız kötü ayrıldı küfür etti bana. İkiz alev küfür eder mi ki o yüzden emin olamıyorum. Ya da ikiz alevim daha hayatıma dahil olmadı bu süreç onun yakında hayatıma dahil olacağını mı gösteriyor? Veya ikiz alev değilsem neden sürekli böyle işaret alır gibi şeyler yaşıyorum?

Hayatımdaki bu olaylar ikiz alev gibi bir süreçte olduğumu mu gösteriyor veya neden böyle şeyler yaşıyorum?