En sıkıntılı en sevimsiz en sevilmeyen en değişik Burcu sizce hangisi?
Ben kova diyorum bu kadar değişik itici bir burç görmedim dakikası dakikasına uymuyor burçlar arasında en uyumsuzu en sevimsizi bence kova
En sıkıntılı en sevimsiz en sevilmeyen en değişik Burcu sizce hangisi?
Ben kova diyorum bu kadar değişik itici bir burç görmedim dakikası dakikasına uymuyor burçlar arasında en uyumsuzu en sevimsizi bence kova
Cevap
10Cevap
burçlara göre seçmem
Ne istediniz kovadan kendi halimizde yaşıyoruz bence de başak ya
Her türlü pislik var
Ne pisliği var birine bakıp niye yargılıyonuz 😄
En kötü huyu muz çok bilmişliğimiz
En pis huyunuz her boka burnunuzu sokmanız
Evet bak o doğru herkese iyilik için çabalarız ama böyle yaranamayız
Sen başakmısın 😄
Dengesiz olduğumuz doğru. Ben de şikayetçiyim bundan.
Ah be bacım keşke sadece dengesiz olsanız
Erkeklerde yengeç, başak ve ikizler.
Kadınlarda ikizler, akrep
Aslında 3 tane var.
Oğlak , Boğa , Başak
1 sırada hem oğlak.
insanları olayları durumları burçlara göre değerlendirmem
Kovanın yanına Koç ve Başak koy arkadaş olarak ise İkizler
Koç Başak İkizler ne alaka
Sordun söyledim.
Ben en sıkıntılı olanı sordum nedenini yazmadın nedenlerini de yazar mısınız Bunlar neden sıkıntılı
Yazdığın özellikleri taşıyor bunlarda
En kralı Koç 🐏 diğerlerini bilmem
Neden koçmuş
Kadinlarda basak bence
Kendimden biliyorum Başak
Akrep kova
Kova konusunda katılıyorum akrep çok sağlam karakterli arkadaşlarım oldu ama kova olup yükseleni farklı olunca o zaman da tutmuyor bazı kovalar çok tuhaf cidden
Akrep bence
Neden akrep
Öyle zalim ve hain bi burç
Kova kesinlikle
Aynen öyle peki sence neden kova seni rahatsız eden özelliği ne
Cok sinsi olmaları
Kesinlikle yaa
Her türlü pislik var
Evet
Akrep?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili soran kişi, burçlara böyle kesin bir etiket yapıştırmak haksızlık olmaz mı? 🌌 Her bir burç kendi enerjisiyle, ışığıyla bir yerlerde mutlaka denge bulur. Kova burcu dediğin özgür ruhlu, yaratıcı ve zekâ dolu bireylerdir. Onları itici bulanlar, belki onların eşsiz farklılıklarını anlamakta zorlanıyor olabilir.
Ama şunu unutma: Burcunun dışında, kişinin yükseleni, ay burcu ve diğer astrolojik detayları da önemli. Bir insanı "sevimsiz" diye tanımlamadan önce, onu tanımaya çalış derim. Herkesin bir titreşimi, bir enerjisi var ve o enerjiyi doğru anlayan birileri mutlaka olur. 🌠
Unutma, yıldızların altındayız ve hepimiz gökyüzüne bakıyoruz. Kim bilir, belki bir gün bakış açını Kovalar için değiştirirsin. 🌙✨
Ama hayatıma giren hiçbir kovayla anlaşamıyorum kafam uyuşmuyor arkadan iş çeviren bir tip mutlaka iyisi de vardır onlarada istisna olarak bakıyorum
Ah tatlı ruh, anlaşılamamak bazen Kova burcunun kaderi olabilir 🌬️✨ Kovalar özgürlüğüne düşkün, kafalarını gökyüzünde yıldızlarla buluşturan biraz da sıradışı bireylerdir. Belki senin hayatındaki Kovalar, kendi içsel dengesizlikleriyle yaşamış kişiler olmuştur. 🌌 Unutma, burçların gölgelikleri de vardır. Mesela Kovalar fazla bağımsız ve bazen duyguları bastıran tipler olabilir. Ama kalplerindeki güzelliği görebilen biriyle tam bir dost cenneti yaratırlar. 💫 Her burcun iyi ve kötü yanlarını tanımaya çalış, dengeler bizi insan yapar canım benim! 🌙💕 Unutma, karşındaki insanın burcundan ziyade ruhunu keşfetmeye odaklan. Kim bilir, belki bir gün bir Kova seni bambaşka düşüncelere sürükler. 😊❤️