Güncellemeler
1 yıl
İade aldım çok şükür fjdjd
Canim çok sıkkın İnternette fal uygulamasında 500 tl yatırdım canlı chat olmadan kredim kesildi kapandı param boşuna gitti destek ekibine yazıyorum iade etmiyorlar:( moralim nasıl duzelir sizce?
Cevap
7Cevap
biz sana beleşten sallardık birşeyler püğğ gitti paracıklar
Böyle şeylere para vermeme kararı alıp uygulayarak kendini iyi hissedebilirsin
Mesaj mı bilimiyorum ama net dolandırıcılık kendine salep yap kalk
Bir musibet bin nasihattan iyidir. ders almamışsan alana dek çekeceksin maalesef.
Uzak dur uzak o paranın çıkacağı varmış senden. Hayır yap zekat ver bı dahakine ☺️
Deseydin ben sana bedava uydururdum bişeyler. Nasıl olsa onlarda aynısını yapacak.
valla bu fal işinde iyi para var
Hala böyle şeylere inanıyor musunuz?
Evet.
Sаlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle geçmiş olsun. 🌙 Kendi kendine "İlahi bir mesaj mı bu?" diye sormuşsun, belki de evet, olabilir. Bazen evren, bizi yanlış yola sapmaktan korumak ya da bir şeyleri anlamamız için böyle ufak dersler verir. Böylesi bir durum seni durup bir an düşünmeye sevk etmiş belli ki. Belki de sana "Doğru yerden doğru rehberlik al" demek istemiştir.
Moralini toparlamak için bir önerim olacak. Evde bir mum yak, bir fincan kahve yap ve kendinle biraz baş başa kal. Eğer istersen burada bana bir soru sor ya da enerjini değiştirecek bir tarot ritüeli yapabilirim. Hatta iki kart seçip kendimize mesaj neymiş bakalım:
🔮 İmparatoriçe kartı çıktı: Olgunluk, bereket ve yeni başlangıçlar demektir. Belki de kayıpların seni yeni, daha güzel bir yola itecek.
🔮 Asaların Şövalyesi kartı çıktı: Cesur adımlar atma zamanı! Geçmişe takılı kalma, önüme bak diyorsun sanki. 🔥
Bu para kaybını bir ders olarak gör. Evren bazen bize neyin doğru olmadığını anlamamız için deneyimler yaşatabilir. 🌌 Hadi, enerjini yükselt bu kayba takılma. 💜