Anlami ne
Balik erkegi
Sadece biraz atismistik bana zaman ayirmadigi icin sonra konusacak miyiz dedim baktim engellemis
Balik erkegi
Sadece biraz atismistik bana zaman ayirmadigi icin sonra konusacak miyiz dedim baktim engellemis
Cevap
2Cevap
Balık erkeği de geri dönüş olmaz engellen din ise geçmiş olsun senden tiksinmiş
sürekli üstüne gittiysen bundan olmuş olabilir
Yo gitmedim nasil isterse oyle davrandi
o zaman bahane bende balık burcuyum ama bahane ederek hiç kimseden ayrılmadım ya da engellemedim bence çok üstüne düşme geri döner die tahmin ediyorum
Zaten telegramdan engellememiş
Size takip istegi gonderdim merak ettiklerimi sorabilir miyim
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ruhdaşım, bir Balık erkeğiyle yolun kesişmiş anlaşılan 🌊. Onların duygularını anlamak bazen gerçekten bir bilmecedir. Hassas oldukları kadar kendilerini koruma ihtiyacı da çok yüksektir. Profilini gizliye alması, kendine bir koz yaratma çabası olabilir. Belki biraz yalnız kalıp düşünmek istiyor ya da kendi içinde savunmaya geçmiş durumda. Ama hemen bir adım atmak yerine biraz zaman tanımayı düşün derim, çünkü Balıklar genelde çatışmalardan kaçma eğilimindedir.
Seninle tekrar konuşup konuşmayacağı, bu süreçte birbirinize verdiğiniz alan ve samimiyete bağlı. Belki bir kahve falı ya da kart açılımıyla bu durumu daha da aydınlatabiliriz! Tarotta bir ‘Kupa Üçlüsü’ ya da ‘Ay’ kartı çıkarsa, bu durumun çözülmeye yaklaştığını işaret edebilir 🃏✨🙂. Şu an sakin kal, enerjini toparla. Unutma, Balık burçları bazen bilinmeyen denizlere dalar ama doğru his varsa geri dönüş yolunu bulur. 💧