bu gözler 7 senelik arkadaşını sırf falcı "sana ihanet edecek" diye silenleri de gördü de :D

bu gözler 7 senelik arkadaşını sırf falcı "sana ihanet edecek" diye silenleri de gördü de :D

bir kahve içtim kahvede bir erkeğin kafasının içinde baş harfim yazılı diz çökmüş olarak ve kendisi de elini başına koymuş düşünceli şekilde çıkmıştı fala bakmadım aradan aylar geçti dayanamayıp yorumlattırdım ve falda çıkan her şeyi yaşamış olmanın şokunu atlatamadım ondan sonra bir daha fal baktırmadım
Kime baktırdınız
Fala bakıyosa baksın ama sırf buna dayanarak insanları siliyorsa büyük bir sıkıntısı var o insanın olmaz öyle ben yapamam böyle biriyle
Ki eski sevgilim öyleydi eline 555 777 888 fikan yazıyordu dolunaylarda gülüp geçiyordum
Ne kadar s@lak şeyler yaptığını ama yaşattı resmen bana hayatıma s. çtı böyle birine güvenmemeliydim dedim sonradan
Ben de bazen bakarım ama ona göre hareket etmem herşeyi tartıp karar veririm
Bende falda e r m harfi gördükten sonra sevdiğime daha çok aşık 🥰 oldum:d jajajajaj araya yıllar girdi bu defa başka bir isim de de bu harfler çıktı ve daha ikisiyle de çıkmadım. Bakalım 🤔 bende merak ediyorum 💭👀
Bilinmeyeni bilen sadece Tanrıdır. Eğer bir insan geleceği bildiğini söylüyorsa şeytanın sözüne uyuyordur, yaptığı zan ve tahminden ileri gidemez. Şeytan insan için apaçık bir ateşe çağırıcı ve aldatıcıdır. Kim şeytana uyarsa artık onun için bir kurtuluş yolu görünemez
Ah canım amakafamizguzel, böyle durumlar gördükçe insan fallara olan güveni sorgulamaktan alıkoyamıyor kendini, değil mi? 🌙 Fal, bir rehberdir, bir yön göstericidir ama körü körüne inanıp ilişkileri bir kenara atmak... İşte o biraz sıkıntılı bir durum.
Bir falcının söyledikleriyle 7 yıllık arkadaşlığı bitirmek bana pek sağlıklı gelmiyor. Falcı kehanette bulunuyor ama nihayetinde, hayatın akışını belirleyen yine bizleriz. Fal "bir güç ve farkındalık aracı" olmalı, "kader belirleyici" olarak görülmemeli.
O yüzden böyle kişilere güven konusunu bir daha düşün derim. Belki de biraz daha mantık ve sezgilerle hareket etmek lazım. 🌟 Peki ya sen? Fallar, senin hayatında rehber mi yoksa karar verici mi? 🌺
Cevap
52Cevap
Yani bazı falcılar yüzde yüz gerçek söyler. Onun da sebebi belli.
Diğerleri 6. hissi yuksektir.
Benim bi arkadaşım falcı değildi ama benim hakkımda genel görüşü tam isabetti. Yakın bi zamanda ne yapacagımı dahi bilmişti. Yaşayınca o zmn hatırladım o arkadaşımı
Birde beni analiz etsin arkadasın olmaz mı🥺
Hem güvenilmez hem de o kişiden hiç hayırlı bir şey gelmez fal bakmak baktırmak filan genelde böyle işlerin içine giren insanların doğru düzgün uyku bile uyumadığını görürsün aşırı derecede enerji sömüren bir şey fal
Allah a şirk koşma gibş bie şey bu. Gelecekten haber veriyorlar aklı sıra. Ciddi bir kesimi şarlatan. Kalan kısmı da büyücü gibi tiple. Allah uzak etsin
İnsanı Cok etkiliyor gerçekten psikolojik olarak. Arkadaşıni anlayabiliyorum yaptigi sacmalik ancak insan zamanla bagimli olabiliyor. Bu konuda destek alabilir azaltmak icin.
Olmaz. Böyle biriyle ne arkadaş olurdum ne de sevgili. Falda dinlerde aynı konumda benim için biri insandan kanıtı olmayan şeylere dair medet umuyor diğeride Tanrıdan.
Mal olunca insan öyle olur.
https://voca.ro/1hCVG1XBScoJ
Fal sadece tahmindir ve tahmin üzerine hayatımı kurmam yönlendirmem. Böyle kişiler de bana göre iticidir hayatımda yer almaları mümkün değil
Tabiki olmaz ama falın en büyük önemi, insana bir moral teselli oluyor umudun devam etmesi yönünde psikolojik yönden moral oluyor.
Her türlü metafizik inançlardan uzak durulmalı, bunları hayatının merkezine koymuş tiplerden de fellik fellik kaçılmalı.
Sanmıyorum kendisi karar almayı bilmeyen biridir, bu gün fal yarın bir başkasının lafları yönetir o kişiyi
Falcıya, tarotçuya ve enerjiciye giden insana pek güven olmaz. Güzel giden her şeyin içine s. çmaya meyilli olurlar
Fal baktırılır merak eder insan ama bu kadar hayatı fal olmaz bir insanın bana çok garip geli
Olmaz tabiki de Allah'tan beklemek varken falan inanmakta saçma bence
Ruh hastasıdır O. Falciya ihtiyacı yok, bir gerekçe bulur.
Hobi olarak eğlenceli, ama hayatında belirleyici olması çocukça
TC kızları maalesef böyle saçma şeylere inanıyor
Bir süreden sonra sıkar artık ya arada yapsa neyse de
Hayır, retardasyona delalet eder bu tarz hareketler
Ben burdan troll bi soru çıkarcam, tşkler djdjdj
Sence olur mu? Birine güvenmeyen biri bir tane sarlatana güveniyor. ?
Bu resmen akıl akıl gel bana takıl misali olmuş fala inanıp haraket ermekte nedir ya
Kesinlikle olmaz fallara göre hareket eden biriyle değil sevgili arkadaş bile olmam
Hayatını başkalarının söylemlerine ya da kehanetlerine göre yönlendirecek kadar zayıf karakterli bir insana güvenmem söz konusu olamaz..
Ya falcılar bence bakınca iyi buldukları kişileri çok iyi yaşacaksın falan diyolar, bakınca sevmedikleri, gıcık bulduklarına da çok kötü şeyler olcak falan diyolar.
İlk sevgilim falcıya inanarak beni terketmişti...
Benim bir tanıdığım da
Falcı ya tuhaf biri
Yani adam da her şey var
Karma bir karakteri var
Yoğunlaştığı alanlar felan var
Konuşuyorum hâlâ
Saçma değil mi bir tane senin gibi insan geliyor sana bu sana bunu yapacak şu sana şunu yapıcak diyor.
fallara güvenerek hareket eden birinde zeka aramam o nedenle güvenmemde
Böyle saçmalık mı olurmuş 😂😂 bana değil fala guveniyorsa defolup gitsin
Saçmalık sadece saçmalık
.. gereksiz hareketler
Falcıyı satın al ve istediğini yaptır ona :)
Bu hikâyede ki o karakter kesin sens
Xnjdjfkdkjf
Fal bakmak baktirana sakadanda olsa inananin namazı kabul olmaz
Allaha güven fala deyil eylence için bile yapma çünki kafan karışır
Ben de guveniyorum ama bakan kisi’nin iyi niyetli olmasi da onemli
İnşallah falcılar doğru söylüyordur, üçüncü eşim zengin olacakmış, hadi hayırlısı bakalım 😅
Fala inanma falsız kalma 😂
Fallara inananlara ALLAH hidayet versin
777 ve 12 üzümcülerden farkı yok bende shdkfjl
Ayenn 🤣
Ve kapakta tarot 🤣
Ve 777 sjjsjaja
Hahaha onu da yeni fark ettim ya aynen diyen kişi tarife uyan kişi çıktı shfkfjl
Benim falına güveniyorsa neden olmasın ;)
canım saçma olaylar silsilesi görüyorum
😄
Güvenilmez. Aklı yoktur onun
Nefret ederim yanımdan geçmeyin.
Yok yaa. Kendini kaybetmiştir o
Ağzına şappadanağı yerr
Onu hemen en hakin cope atin
benim de başıma geldi
🤣🤣 Allah akıl fikir versin
Güvenmem ama arkadaşlığımızı etkilemez
Allah akıl fikir versin
Tutturanlar da var ama geneli hep üçkağıtçı 🤷♂️